Naudas aizņēmums laulību ceremonijas svinēšanai

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Tomēr jebkuri svētki un svinēšana paredz lielus izdevumus, ar kuriem jaunais pāris ne vienmēr tiek galā.


Kāzu galvenā atšķirība no citiem svētkiem – daudzi ciemiņi un vairāki sagatavošanās etapi. Šai dienai gatavojas jau iepriekš, sagatavošanas darbi sākas nevis nedēļu, bet jau vairākus mēnešus iepriekš. Kādus kāzu pakalpojumus nākamajam laulātajam pārim nāksies apmaksāt:

 

  • Līgavas kleita ar aksesuāriem.
  • Līgavaiņa kostīms.
  • Zelta gredzenu pāris līgavainim un līgavai.
  • Restorāna, bāra, viesu nama vai citas vietas noma kāzu svinēšanai.
  • Reģistrācijas pakalpojumu apmaksa.
  • Muzikanti, DJ, kāzu vadītāji, dejotāji utt.
  • Foto un video.
  • Friziera un vizāžista izsaukšana uz mājām.
  • Transporta noma.
  • Ielūgumu, plakātu un citu svētku atribūtu izgatavošana.
  • Citi izdevumi.


Šis saraksts nebūt nav pilnīgs, svinēšanai vajadzēs iegādāties nevienu vien dažāda veida aksesuāru, bez kuriem svētki nebūs svinīgi. Neaizmirstiet par to, ka izdevumi dubultosies, ja jaunie gribēs salaulāties. Tad būs nepieciešams vēl viens gredzenu pāris, tērpi un citas detaļas.


Uz jūsu svinībām noteikti ieradīsies arī radinieki un tuvinieki no citām pilsētām, kuriem kaut kur būs jāpārnakšņo. Atrast naktsmājas saviem viesiem ir līgavaiņa un līgavas pienākums. Lielisks variants viesu atpūtai ir viesu nams. Tajā varēs izmitināt visus viesus. Bet, ja viesu nams atrodas pašā dabas viducī, tad tieši tur var organizēt arī pašu svinēšanu.


Pēc abpusējas vienošanās kāzām iztērētā summa var būt no pāris tūkstošiem eiro līdz pat pasakainām summām. Tomēr nereti jaunlaulātie nevar iekrāt arī dažus tūkstošus, lai savu kāzu dienu pavadītu tā, kā gribētos. Nevajag bēdāties un krist panikā – izeja ir vienmēr, un šoreiz šī “izeja” būs kredīts kāzām.


Kā saņemt kredītu kāzām


Pirmkārt, vajag ātri izanalizēt banku programmas un atrast kreditoru, kas piedāvā mērķa aizņēmumu visu izdevumu segšanai, kas saistīti ar kāzu dienas svinēšanu. Jūs atradīsiet arī piedāvājumus ar iespēju nosūtīt pieteikumu pat online. Lēmums par aizņēmuma izsniegšanu un nosacījumiem jums nebūs ilgi jāgaida: kreditors atbildēs uz jūsu pieteikumu burtiski 30 minūšu laikā. Lai nosūtītu pieteikumu aizņēmuma noformēšanai, jums būs detalizēti jānorāda visi savi dati, lai kredītspeciālists varētu noteikt individuālu likmi, aizņēmuma summu, kā arī atmaksas termiņu.


Aizņēmums kāzu svinēšanai ir samērā ērta lieta. To var noformēt kā visām svētku izmaksām, tā arī nelielai daļai. Atmaksas termiņu var saskaņot ar banku atsevišķi, jo, iespējams, ka jaunlaulātajiem jau ir kopīgs aizņēmums dzīvoklim vai mašīnai un viņi var atļauties tikai nelielus ikmēneša maksājumus.


Ja jums katastrofiski trūkst laika kāzu organizēšanai pašu spēkiem, varat vērsties tematiskā salonā un pasūtīt kāzu pakalpojumus pie profesionāļiem. Parasti šādām organizācijām ir savi finanšu partneri, tāpēc viņi var jums piedāvāt izdevīgu aizņēmumu visai kāzu svinēšanas summai.


Alternatīvs risinājums


Ja jums kāda iemesla dēļ nav izdevies noformēt mērķa aizņēmumu kāzu svinēšanai, tad vienīgā izeja no situācijas būs patēriņa kredīts, kuru varēs iztērēt jebkuru izdevumu segšanai. Patēriņa kredīta summa, procentu likme un atmaksas termiņš būs atkarīgs no jūsu ienākumiem un kredītvēstures. Aizņēmuma nosacījumus kreditors noteiks individuāli katram klientam.


Nereti patēriņa kredīts jaunajam pārim būs ērtāks, nekā aizņēmums, kas apmaksā pilnībā visu svinēšanu, jo aizņēmēji var noformēt kredītu tikai nepieciešamās naudas summas daļai, bet pārējo daļu samaksāt no saviem ietaupījumiem.


Tāpat kompromiss aizņēmumam kāzām var būt arī jūsu kredītkartes limita izmantošana. Ja pieejamo līdzekļu summa var pilnībā nosegt visus kāzu pakalpojumus vai svinību izmaksas, tad šāds aizņēmums kļūs par labāko variantu: atmaksas veikšanai jums nebūs konkrēta grafika un konkrētu termiņu.


Kāzu pakalpojumu apmaksai izvēloties kredītkarti, visus izdevumus apmaksājiet ar termināla vai citas bankas ierīces palīdzību, neizmantojot skaidru naudu. Piemēram, pasūtot viesu nama vai citas atpūtas vietas īri, ar nekustamā īpašuma saimnieku norēķinieties, izmantojot kredītkarti. Tādā veidā jūs nemaksāsiet komisijas maksu par skaidras naudas izņemšanu, bet paņemto aizņēmumu varēsiet atgriezt bez procentiem, ja iekļausieties kartes atlaižu periodā.


Ja mērķa aizņēmuma noformēšanai kāzām jūs nezināt, uz kā vārda labāk noformēt kredītu – uz līgavaiņa vai līgavas, tad šeit ir jānovērtē, kurš no pāra tiks vērtēts pozitīvāk. Ja kāzu izmaksas plānotas milzīgas, tad šo summu varat sadalīt divos aizņēmumos: katrs no topošajiem laulātajiem var noformēt savu kredītu.


Un tomēr, kredīts kāzām ir optimālākais finansēšanas variants jauniem cilvēkiem, kas vēl nav gatavi lieliem izdevumiem. Svinīgi un krāšņi nosvinēta kāzu dienu būs lielisks iesākums jaunai ģimenes dzīvei.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīti skaidrā naudā

Kredīts skaidrā naudā bankā kļūst aizvien stingrāks un prasīgāks pret saviem aizņēmējiem

Kredīts būvniecībai

Sava māja… Plaša… Gaiša… Ar daudzām istabām un lielu viesistabu… Vārdu sakot, “ligzdiņa” lielai un draudzīgai ģimenei!

Kredīta procentu likme

Izvēloties sev kredītu, aizņēmējs pirmkārt pievērš uzmanību gada procentu likmes līmenim, bet vai vienmēr šī procentu likme ataino visus izdevumus, kurus aizņēmējs uzņemsies kopā ar kredīta pamatsummas atmaksu?

Bankas kredīts

Šķiet, ka finanšu tirgus attīstās zibenīgi un pat apsteidz parasto bankas klientu vajadzības