Ceļojums uz nomaksu

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Jo siltais gada laiks – tā ir sezona, kad var atslābt! Tiesa, ne visiem ir izdevies ziemas laikā iekrāt vai atlikt nepieciešamo naudas summu sengaidītajam ceļojumam. Tomēr populārās finanšu struktūras ir nolēmušas parūpēties arī par šo cilvēku vajadzībām: viņi ir izveidojuši jaunu produktu – kredītu ceļojumam vai kredītu atpūtai, kas ir piemērots jebkuram vasaras braucienam.


Vai kredīts atpūtai ir izdevīgs?


Kredītu ceļojumam patiešām var nosaukt pat izdevīgu finanšu darījumu pat pašam aizņēmējam. Īpaši paveiksies tiem, kas varēs iemaksāt kaut nelielu priekšapmaksu pirmās iemaksas veidā. Tādā veidā procentu likme samazināsies līdz minimumam.


Saņemt kredītu ceļojumam ir tikpat vienkārši, kā parasto patēriņa aizņēmumu, kaut arī dažas bankas ir izveidojušas mērķa programmas atpūtas kredītiem. Pēdējā gadījumā procentu likme būs īpaši izdevīga. Par vēl vienu izdevīgu “punktu” ceļojuma kredītos var uzskatīt tūrisma aģentūru lojalitāti, piemēram:

 

  • Nav priekšapmaksas, avansa maksājumu.
  • Bezmaksas apdrošināšana neizbraukšanai ieplānotajā datumā.
  • Ceļojuma kredītam vai tūrei uz nomaksu nav gada likmes.
  • Nav reģistrācijas maksas.
  • Vīzas noformēšana bez maksas.


Šādi acīmredzami “argumenti” nevar nepiesaistīt klientu uzmanību, tāpēc daudzi bez šaubīšanās noformē kredītu atpūtai vai dodas uz vispopulārākajām “exotic” kategorijas salām.


Noformējam ceļojumu uz kredīta


Ceļojuma kredīta piešķiršana notiek tieši tāpat kā parasta aizņēmuma noformēšana. Laika ziņā tas neprasīs vairāk kā 1 dienu. Kredītu atmaksas termiņš ir mazāks kā parastajiem aizņēmumiem, aptuveni no 4 mēnešiem līdz 1 gadam. Ceļojuma kredīta summu nosaka atkarībā no tūrisma ceļazīmes cenas, tomēr jūs varat noformēt tikai daļu naudas aizņēmuma veidā, bet pārējo piemaksāt no sava maciņa.


Nākamo aizņēmēju gaida 2 atpūtas kredīta noformēšanas veidi:

 

  1. Vērsties tūrisma aģentūrā un jau tur izvēlēties, kādas salas jūs šogad gribētu apmeklēt. Šajā gadījumā jums tiks piedāvāts dažnedažādu ceļazīmju sortiments, kuru vidū jūs varēsiet sameklēt arī maksimāli ekonomiskas tūres uz Turciju. Jebkurai izvēlētajai programmai tūroperators piedāvās savas partnerbankas pakalpojumus, tāpēc atpūtas kredīta noformēšana notiks ātri, bet tikai viena finanšu produkta ietvaros.
  2. Klients ar izvēlēto tūrisma programmu var doties uzreiz uz bankas filiāli un jau šeit iesniegt pieteikumu savas atpūtas finansēšanai. Šajā gadījumā aizņēmējam ir tiesības izvēlēties visoptimālāko kreditoru, bet pēc tam arī vispiemērotāko kredīta programmu.


Un tā, izvēloties savu kredītu atpūtai, jums ir jāizlemj, kas ir svarīgāk: plašais tūrisma ceļazīmju vai kredīta programmu piedāvājums.


Atpūtas kredīta priekšrocības un trūkumi


Trūkumu šādiem kredītiem vienkārši nav. Vienīgais, ar ko riskē aizņēmējs – neaizlidot uz eksotiskajām salām noteiktajā datumā. Bet arī šajā gadījumā bankas un tūrisma operatori ir paredzējuši speciālu apdrošināšanas veidu gadījumam, ja nebūs iespējams izlidot uz salu. Šī apdrošināšana nenosedz visu ceļojuma summu, tomēr daļu kompensē. Tāpēc pirms atpūtas kredīta noformēšanas ir rūpīgi jāizskata savus grafiks nākotnes perspektīvā, un nedrīkst aizmirst par priekšā stāvošo braucienu.


Ceļojuma kredītu priekšrocības jau pratuši novērtēt daudzi, tie, kas jau pabijuši tādās kārotās salās kā Goa, Bali, Fidži vai iegādājušies tūri uz Grieķiju, uz pussalu, kas jau izsenis bija paredzēta dievu atpūtai. Uz faktiskajiem “plusiem” var attiecināt arī vienkāršu noformēšanu, jebkura līmeņa ceļojuma izvēli (uz visneparedzamākajiem salu arhipelāgiem), nelielu gada likmi vai tās pilnīgu neesamību, kā arī to, kas tas pozitīvi ietekmēs jūs un jūsu pašsajūtu.


Tūrisma tūru pieejamība ļauj atpūsties jebkurā gadalaikā un pat tajos brīžos, kad jums katastrofiski trūkst naudas. Ceļojumu uz kredītu var noformēt gan ne pārāk dārgai tūrei uz Ēģipti, gan neparedzamiem piedzīvojumiem uz salām, kur vēl nekad nav spērusi cilvēka kāja.


Turklāt klientiem vienmēr ir iespēja iegādāties “karsto” ceļazīmi uz kredīta burtiski par kapeikām. Vienalga, uz kuru salu brauksiet, “karstā tūre” izmaksās jums vairākas reizes lētāk par savu vērtību.


Kā izdevīgi noformēt atpūtas kredītu


Izdevīgā noformēšanā neslēpjas nekāda viltība. Jums būs jāiesniedz maksimāli daudz ziņu par sevi un savu maksātspēju, jāveic pirmā iemaksa vai jāizmanto piedāvājums uz nomaksu. Ja jūsu rīcībā ir neierobežots laiks, tad “karstās” tūres ir vislabākā iespēja atpūsties gandrīz par velti.


Jebkurā gadījumā, atpūta – tā vienmēr ir veselība, labs noskaņojums un neaizmirstami iespaidi. Tāpēc, ja jums ir pienācis laiks atpūsties, neatlieciet patīkamos braucienus, gūstiet badījumu un novērtējiet finanšu piedāvājumu izdevīgumu.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts Credīts24

Ātra nauda, ekspress aizņēmumi, online kredīti, nemērķa aizņēmumi, mikro kredīti – tas viss attiecas uz bankas produktu kategoriju ar nosaukumu “patēriņa kredīti”

Patēriņa kredīts Citadele bankā

Patēriņa kreditēšana: ko mēs darītu bez šādas ārējas finanšu palīdzības jebkurai mūsu vajadzībai?

Kredīts būvniecībai

Sava māja… Plaša… Gaiša… Ar daudzām istabām un lielu viesistabu… Vārdu sakot, “ligzdiņa” lielai un draudzīgai ģimenei!

Kredīts pret ķīlu

Kāpēc kredīti pret ķīlu ir tik populāri aizņēmēju vidū

Kredīti skaidrā naudā

Kredīts skaidrā naudā bankā kļūst aizvien stingrāks un prasīgāks pret saviem aizņēmējiem