Lateko līzings bezmērķa kreditēšana naudā

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

“Jaunajām” un “zaļajām” finanšu grupām nav viegli, tāpēc tās ekonomisko krīžu laikā vienkārši “neizdzīvo”. Tomēr Lateko līzingu ar pilnām tiesībām var dēvēt par “veiksmīgu finansiālo” struktūru ar vairāk kā 20 gadus ilgu pieredzi, attīstību un savu vēsturi. Precīzāk sakot, 13.novembrī kompānija svinēs savas dibināšanas 21.gadadienu.


Savas darbības laikā Lateko līzings klientu bāzē paspējušas nokļūt turpat vai visas lielās populārās kompānijas, kā arī nelieli vietējie uzņēmumi un privātpersonas. Šī kreditora specializācija – patēriņa kreditēšana, kam pateicoties Lateko līzings guva popularitāti. Lai vēl vairāk paplašinātu iespēju spektru saviem klientiem un padarītu savu darbu maksimāli legālu, kompānija ieguva licenci un Ekonomikas ministrijas atļauju komercdarbības organizēšanai ar mērķi sniegt finanšu pakalpojumus (kredītu izsniegšana).


Kopš 2013.gada Lateko līzings ieviesa vēl vienu vajadzīgu un derīgu kredītu produktu saviem klientiem – hipotēku. Jo parasti pēc šādām nopietnām programmām un piedāvājumiem vēršas tikai pārbaudītās un pieredzējušās bankās, kāda ir arī Lateko līzings, tāpēc hipotekārai kreditēšanai šī banka ir ļoti piemērota.


Hipotekārajā sektorā Lateko līzings spēj piedāvāt ne tikai pašu “hipotēkas” produktu, bet vēl arī sniegt pilnu profesionālu konsultāciju, kas atklās katru šī darījuma “tumšo stūrīti”. Lai noformētu hipotēku, klientam ir vien jāsaprot, kāds kredīta veids tam ir piemērots, cik ātri viņš to varēs atmaksāt, un jānosaka ikmēneša maksājumu slieksnis. Ar visu pārējo jau nodarbosies Lateko līzings, piemeklējot jums individuālu risinājumu finansiālajam atbalstam.


Kā tiek noformēts Lateko līzings patēriņa kredīts


Lateko līzings patēriņa kredītu var saņemt tieši tāpat kā jebkurā citā finanšu sistēmā – klientam ir 2 noformēšanas varianti:

 

  1. Uz vietas veikalā vai jebkurā citā tirdzniecības punktā vērsties pie Lateko līzings kredītspeciālista, lai noformētu vēlamo pirkumu kredītā.
  2. Lateko līzings apkalpošanas centros, filiālēs un nodaļās. Šajā gadījumā sadarbības shēma notiek pretējā virzienā: klients nāk pie kreditora un izvēlas tādu programmu, pēc kuras viņš izdevīgāk varēs izdarīt pirkumu.

 

Šobrīd Lateko līzings ir noslēdzis partnerības līgumus ar vairāk kā 4000 uzņēmumiem visā Latvijas teritorijā. Un tā kā gandrīz katram partnerim ir savs tīkls, filiāles vai tirdzniecības punkti, var teikt, ka Lateko līzings maksimāli aptver valsts ģeogrāfisko zonu, piedāvājot plašu finanšu produktu spektru.


Informāciju par akcijām, esošajām programmām, kā arī visu filiāļu sarakstu var apskatīt oficiālajā Lateko līzings resursā vai, zvanot pa telefonu, lai saņemtu konsultāciju.


Kreditora online redzējums


Neapšaubāmi, lai salīdzinātu kredītprogrammas, klientam vairs nav nepieciešams apmeklēt katru kreditoru vai tos apzvanīt. Lai pilnībā iepazītos ar informāciju, pietiek izmantot bankas tīmekļa vietni, piemēram, Lateko līzings oficiālo portālu, un novērtēt savas kā aizņēmēja iespējas. To ir visvieglāk izdarīt, izmantojot kredīta kalkulatoru, kas atrodams šī kreditora resursā.


Lai atbilstu šī kreditora prasībām un saņemtu naudu pret nekustamā īpašuma ķīlu, objektam ir jāatrodas noteiktā ģeogrāfiskajā zonā, precīzāk, Rīgā, Rīgas rajonā vai Jūrmalā.


Vizuāli kredīta saņemšanai aizpildāmā online anketa izskatās maksimāli vienkārši: personīgā informācija, ziņas par nekustamā īpašuma objektu un kredīta nosacījumi (kredīta summa un atmaksas termiņi). Tiklīdz aizpildītā forma tiks nosūtīta, Lateko līzings speciālists noteikti sazināsies ar klientu, lai apspriestu savstarpēji izdevīgas sadarbības detaļas. Pati kreditora tīmekļa vietne ir izstrādāta tā, lai ar tās funkcionālu spētu tikt galā pat skolnieks. Vienkārša navigācija + lakonisks sadaļu apraksts dod klientam iespēju uzreiz sameklēt vajadzīgo informāciju vai pāriet uz nākamo vajadzīgo sadaļu ar vienu vai dažiem klikšķiem.


Lateko līzings kreditēšanas nosacījumi


Fiziskām personām īpaši izdevīgs un pieejams ir mērķa patēriņa kredīts, kas var variēties summā no 50 līdz 3000 € ar atmaksas termiņu 3 mēneši – 3 gadi. Gada likme (10-18%) variējas atkarībā no klientam izvirzīto prasību izpildes, bet aizņēmuma saņemšana bez pirmās iemaksas ir pieļaujama, ja kredīta summa nepārsniedz 1400€.


Lateko līzings patēriņa kredīta noformēšanas rezultātā saņemto naudu var iztērēt visizplatītākajām vajadzībām, piemēram: ārstēšanās, mācības, remonts, preces vai pakalpojumi un citi nepieciešami labumi. Savas pastāvēšanas laikā Lateko līzings ir paspējis izveidot drošas un stabilas attiecības ar lielākajiem uzņēmumiem, tāpēc pietiekami sen ir līderis banku reitinga ziņā tieši patēriņa kreditēšanas jomā.


Viena no galvenajām prasībām, ko Lateko līzings izvirza saviem aizņēmējiem, ir klienta vecums – klientam ir jābūt pilngadīgam. Otrkārt, viņam ir jābūt pastāvīgiem ienākumiem, kurus var oficiāli apliecināt. Uz kredīta saņemšanu var cerēt arī pensionāri. Dokumentu saraksts pieteikuma iesniegšanai ir minimāls: pase vai ID karte, izziņa par ienākumiem. Pašu līguma noslēgšanas procedūru apstiprina apkalpošanas centrā vai partnera birojā. Pateicoties šādai vienkāršai un nepiespiestai sadarbībai, Lateko līzings dod iespēju aptvert gandrīz jebkuru savu klientu vajadzību, bet elastīgi nosacījumi un lojalitāte attiecībā pret prasībām ar katru dienu papildina kreditora klientu bāzi. Rezumējot, var teikt, ka aizņēmējam ir tikai jānovērtē savas iespējas un jānosaka trūkstošā naudas summa, par visu pārējo parūpēsies Lateko līzings.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Līzinga kalkulators

Līzinga kalkulators – ērts instruments visām interneta bankām

Kredītreitings

Pašiem kreditoriem kredītprogrammas nereti izvēršas par ilgstošiem tiesas procesiem, un viss tikai tāpēc, ka bankas darbinieki nebija objektīvi novērtējuši aizņēmēja maksātspēju

Luminor līzings

Populārie Baltijas finanšu institūti nepārtraukti pārsteidz un iepriecina savus klientus ar jaunām programmām vai pastiprinātām lojalitātes sistēmām, bet to vidū ir arī īpašas kompānijas, kuru mērķis ir izprast klientu un vēlme kļūt par uzticamu atbalstu savam klientam

Bezprocentu kredīts

Bieži, mēs skeptiski attiecamies pret kādu no pakalpojumiem, ko piedāvā banku sistēma, kas pārlieku daudz reklamē mums savas, it kā, īpaši izdevīgās programmas