Kā saņemt aizņēmumu bez pārmaksas

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Bet, vai tas tā patiesībā arī ir: šī atbilde ne vienmēr ir zināma parastam aizņēmējam, kurš jau ir pieradis maksāt obligātās komisijas maksas par kredīta naudas izmantošanu.


No visiem šiem piedāvājumiem īpaši izceļas raibie virsraksti, piemēram "bezprocentu kredīts". Kā izrādījās, šis bankas produkts patiesi ir reāls, un to var saņemt, gandrīz, katrs, kurš to vēlas, bet būs nepieciešama 1 vai vairākas kredītkartes, vēlams, no vienas un tās pašas bankas. Ja saņemt vairākas kredītkartes no viena investora Jums neizdevās, nesatraucieties, Jūs vienkārši varēsiet izmantot bezprocentu kredītu, izmantojot dažas plastikāta kartes no dažādiem kreditoriem. Kā to paveikt: lasām tālāk.


Saņemšanas mehānisms Nr.1


Esat ievērojuši, ka, izsniedzot kredītkarti, bankas speciālists mums stāsta, kā mēs ērti un izdevīgi varam izlietot N-summu bez procentu likmes? Un tas darbojas pavisam legāli, un ar likumīgu pamatojumu. Bet, galvenais, ir jāizpilda galveno nosacījumu: jāatgriež naudu noteiktajā laika periodā. Šis periods katrā bankā ir atšķirīgs: no 25 līdz 100 dienām. Piemēram, ja mūsu periods ir 60 dienas, tad mēs varēsim izmantot kredītlimitu no 1.jūnija līdz 30.jūlijam pilnībā bez maksas. Tas ir, gadījumā, kad visas summas atmaksa notiks līdz 30.jūlijam (60.dienai), tad banka nerēķinās procentu likmi par naudas izmantošanu.


Bet, šajā shēmā ir svarīgi nenoņemt no kartes naudu skaidrā naudā, jo par naudas izņemšanu Jūs maksāsiet noteiktus procentus. Lai nepieļautu papildus izdevumus, vienkārši maksājiet par pirkumiem veikalā ar karti, un iepriekš noskaidrojiet, kā notiks kartes papildināšana, lai par šo procedūru Jūs nemaksātu papildus naudu.


Ja Jūs saņemat savu darba algu tieši uz šādu karti, tad bezprocentu kredīts tiks atmaksāts automātiski. Galvenais, lai naudas līdzekļu ieskaitīšanas diena iekļautos noteiktajā periodā. Par šāda bezprocentu kredīta priekšrocību varētu nosaukt bonusa balles, kuras saņemsiet, maksājot ar kredītkarti dažādos veikalos. Tādā veidā iztērējot noteiktu naudas summu noteiktajā laika periodā, Jums pieskaitīs noteiktu apjomu naudas bonusus no pārdevējiem, kurus izmantojot Jūs varēsiet vēlreiz pilnīgi bez maksas iepirkties.


Saņemšanas mehānisms Nr.2


Pirmā shēma, protams, darbojas garantēti, un daudzi aizņēmēji tādā veidā ne tikai atrisina sarežģītus finansiālos stāvokļus, bet, arī, uzkrāj bonusa naudu savā rēķinā. Bet, ko darīt, ja Jums ir nepieciešama summa, kas pārsniedz Jūsu vidējos ienākumus, jo šajā situācijā ar Jūsu darba algu būs nepietiekami, lai to pilnībā atmaksātu?


Šī iemesla dēļ, mēs ejam uz banku, un saņemam kredītkarti ne tikai sev, bet arī citam savas ģimenes loceklim. Izmantojam visu kredītlimitu vispirms no savas kredītkartes, bet atmaksas perioda beigās pārskaitām nepieciešamo naudas summu no ģimenes locekļa kartes uz savu karti. Tā kā otrai kartei arī darbojas atmaksas periods, Jums atkal rodas laiks, lai bez procentiem atmaksātu kredītu, bet jau otrai kredītkartei. Ja šī termiņa beigās Jums atkal neizdevās atmaksāt bezprocentu kredītu - pārskaitām naudu no pirmās kartes uz otro.


Šādas darbības var veikt neierobežotu reižu skaitu un tik ilgi, cik nepieciešams, kamēr Jums neparādīsies pietiekama summa, lai atmaksātu bezprocentu kredītu. Protams, pēc iespējas, Jūs varat ieskaitīt daļu naudas kredītkartes kontā, tādā veidā pakāpeniski sedzot bezprocentu kredītu.


Naudas pārskaitīšana no kartes uz karti vienas bankas ietvaros nemaksās, gandrīz, neko. Ja kartes būs no dažādām finanšu organizācijām, Jums būs jāmaksā nelielu naudas summu, bet tā būs pārāk maza, lai pildītu gada likmes lomu. Galvenais, šo darbību laikā neizņemt skaidru naudu no kartes. Veikt naudas pārskaitījumu visvienkāršāk būs veikt, izmantojot kreditora internetbankas sistēmu, termināli vai bankomātu.


Saņemšanas mehānisms Nr.3


Šī ir absolūti legāla metode, lai saņemtu nepieciešamo dārgo preci, izmantojot bezprocentu kredītu. Šādas darbības var veikt pēc izvēles - "apmaksāt pa daļām", "bezprocentu nomaksā", utt., bet, galvenais, Jums ir jābūt kredītkartei no attiecīgās bankas (ar kuru sadarbojas pārdevējs) ar pietiekami lielu kredītlimitu.


Piemēram, Jūs esat nolēmis iegādāties televizoru, kas maksā 1000 eiro, izmantojot bezprocentu kredītu Jūsu bankā, ar 5 mēnešu atmaksas periodu. Tas nozīmē, ka, kolīdz Jūs veikalā norēķināsieties ar savu karti, Jums tiks norakstīts pirmais maksājums 200 eiro apmērā (1000/5 mēnešiem). Šī iemesla dēļ, ja Jūs nevēlaties, lai pirmreizējo iemaksu ieraksta kredītlimitā (par naudas izmantošanu tiks pieprasīta komisijas maksa), papildiniet savu karti tieši par šādu summu (200 eiro). Tālāk, pirms katra bezprocentu kredīta atmaksas datuma, Jums kartē būs jāieskaita 200 eiro. Beigu beigās Jūs varēsiet iegūt 1000 eiro vērtu televizoru bez liekas pārmaksas, veicot maksājumus 5 mēnešus.


Secinājumi


Visiem, kuri izlasīja iepriekš rakstīto, protams, radīsies jautājums "Kāpēc bezprocentu kredīts ir izdevīgs bankām?". Protams, šeit nevar iegūt grandiozu peļņu, bet tāda ir.

 

  1. Populārākās bankas ievieš šādus produktus, lai uzturētu savus reitingus, jo vairums konkurentiem jau ir bezprocentu kredīta pakalpojums.
  2. Kopā ar bezprocentu kredīta izmantošanu, aizņēmējs sāk uzticēties savam kreditoram, un nākotnē var izlemt par labu automašīnas kredītam vai hipotēkai tieši šajā bankā.
  3. Bieži aizņēmēji aizmirst izpildīt bezprocentu kredīta pamata noteikumus (izņem naudu no kartes, aizmirst par kredītlimita termiņiem), un tad banka pēc visiem noteikumiem uzliek par pienākumu savam klientam maksāt papildus summas par kredīta naudas izmantošanu.
  4. Ne visas bankas sistēmas darbojas "caurspīdīgi", un šī iemesla dēļ slēptie maksājumi var parādīties pavisam negaidīti.


Lai visas 3 bezprocentu kredīta shēmas darbotos "Jums par labu", pirmkārt, pilnībā ir jāizlasa visu līgumu, saņemot kredītkarti, un, pat, tās vietas, kuras būs rakstītas maziem burtiem. Pārliecinoties, ka Jums nedraud nekādi "zemūdens akmeņi", Jūs varat vienkārši un izdevīgi veikt dārgus pirkumus, nemaksājot procentu likmes un citus papildus maksājumus.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Luminor līzings

Populārie Baltijas finanšu institūti nepārtraukti pārsteidz un iepriecina savus klientus ar jaunām programmām vai pastiprinātām lojalitātes sistēmām, bet to vidū ir arī īpašas kompānijas, kuru mērķis ir izprast klientu un vēlme kļūt par uzticamu atbalstu savam klientam

Operatīvais līzings

Neskatoties uz to, ka līzings kļuvis populārs ne tik sen, tas jau ir paspējis pierādīt sevi kā visizdevīgākais finanšu piedāvājums ne tikai biznesa cilvēku, bet arī parasto iedzīvotāju vidū

Kredīts pret automašīnas ķīlu

Kredīts pret automašīnas ķīlu ir tāds pats kredīts ar nodrošinājumu kā kredīts pret dzīvokļa, mājas vai zemes ķīlu

Kredītreitings

Pašiem kreditoriem kredītprogrammas nereti izvēršas par ilgstošiem tiesas procesiem, un viss tikai tāpēc, ka bankas darbinieki nebija objektīvi novērtējuši aizņēmēja maksātspēju

Lateko līzings

Parasti mūsdienās saspringtas konkurences apstākļos “virs ūdens” turas un uzplaukšanas stadijā paliek tikai tie kreditori, kas savu darbību sāka vismaz pirms 10 gadiem

Kredītu reģistrs

Iesākumā kredītu reģistram bija mazliet cita forma un tā nosaukums bija “parādnieku reģistrs”