Ērti online aizņēmumi skaidrā naudā

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Runa nav par naudas summas pārskaitīšanu uz kredītkarti, bet skaidras naudas izsniegšanu tieši pašā bankas kasē. Klienti aizvien biežāk sākuši vērsties pēc šādām programmām, pateicoties šo aizņēmumu konfidencialitātei.


Personas, kas saņem naudu šādā veidā, savas saistības vēlas saglabāt slepenībā, neafišējot tās citām bankām, tuviniekiem vai radiniekiem. Viņiem ir ļoti svarīgi, lai viņu finansiālais stāvoklis paliktu slepenībā.


Šobrīd banku piedāvājumi ļauj saņemt kredītu skaidrā naudā līdz 800 EUR tikai vienas dienas laikā. Ja aizņēmuma summa skaidrā naudā nepārsniegs 400 EUR, tad naudu personai var izsniegt pat bez komisijas maksas, tas ir, par velti. Šādi nosacījumi tiks noteikti, ja kredīta atmaksa skaidrā naudā tiks veikta ne vēlāk kā 30 dienas pēc naudas saņemšanas dienas.


Ar kādiem nosacījumiem tiek izsniegts kredīts skaidrā naudā


Parasti persona, kas vēlas saņemt aizņēmumu skaidrā naudā, izvēlas vislabāko piedāvājumu, vadoties pēc komisijas un apkalpošanas maksas analīzes bankās. Katram kreditoram ir savas individuāli izstrādātas prasības un, lai saņemtu kredītu skaidrā naudā, personai – aizņēmējam ir tām jāatbilst. Vispārējās prasības aizņēmējam kredīta noformēšanai skaidrā naudā eiro:

 

  1. Personai ir jābūt vecuma kategorijā no 20 līdz 80 gadiem.
  2. Personai, kas iesniedz pieteikumu kredītam, ir obligāti jāiesniedz ziņas par saviem ienākumiem un izdevumiem.
  3. Jābūt kontakttālrunim un elektroniskā pasta adresei.
  4. Skaidras naudas aizņēmuma atmaksas periods – līdz 36 mēnešiem.
  5. Skaidrs naudas kredīta apmērs – līdz 15 000 EUR.
  6. Lai parakstītu kredītlīgumu, personai ir jābūt līdzi pasei vai citam personu apliecinošam dokumentam.


Ja nolemsiet vērsties pēc online kredīta skaidrā naudā, tad pieteikumu varēsiet iesniegt jebkurā diennakts laikā. Viena pieteikuma izskatīšana prasīs ne vairāk kā pusstundu, bet saņemt naudu jūs varēsiet finanšu struktūras darba laikā.


Vēršoties pie viena un tā paša kreditora, aizņēmējs katru reizi varēs saņemt kredītus daudz ātrāk un efektīvāk. Otrais, trešais un nākamie kredīta pieteikumi tiks izskatīti gandrīz acumirklī. Ja šobrīd neesat pārliecināts, ka varēsiet tikt galā ar aizņēmuma atmaksu, tad finanšu piedāvājumu vidū noteikti atradīsiet bezprocentu kredītus līdz 3000 EUR bez komisijas maksas un ar atmaksas termiņu līdz 3 gadiem.


Kā bankas novērtē savus klientus?


Kad persona, kas vērsusies bankā, ir aizpildījusi pieteikumu konkrētas naudas summas saņemšanai, norādīto informāciju pārbauda kredītspeciālisti. Viņi salīdzina ziņas, kuras par sevi atstājis pieteicējs, ar tām, kas glabājas parādnieku un nodokļu maksātāju datu bāzēs.


Ja banka ievēros, ka kādā no avotiem informācija neatbilst, tad palūgs personu uzrādīt izdruku no bankas konta par naudas ieskaitījumiem pēdējo 6 mēnešu laikā. Tiklīdz banka apstiprinās skaidras naudas kredīta pieteikumu, jūs par to saņemsiet paziņojumu savā telefonā vai elektroniskajā pastā. Par nākamo etapu kļūs iepazīšanās ar kredītlīguma nosacījumiem, parakstīt to un saņemt vajadzīgo naudas summu bankas nodaļā.


Turpmākās attiecības starp fizisko personu un kreditoru notiek, balstoties uz likumā noteikto reglamentu. Citiem vārdiem sakot, aizņēmējs pakāpeniski atmaksā parāda summu, turklāt katru mēnesi iemaksā skaidru naudu konkrētas summas apmērā. Šis nosacījums tiek ievērots visos gadījumos, neatkarīgi no tā, vai par naudas izmantošanu bijusi aprēķināta komisijas maksa vai nē. Situācijās, kad kredīts netiek atgriezts ilgāku laika periodu, kreditors ievada aizņēmēju parādnieku datu bāzē. Vēlāk šāda klienta reputācija neļaus viņam noformēt kredītu skaidrā naudā nevienā pieklājīgā finanšu iestādē.


Kāpēc kredīts skaidrā naudā ir tik populārs?


Šāda kredīta izdevīgums slēpjas tur, ka saņemtā naudas summa neparādīsies aizņēmēja bankas kontā – nauda tiek izsniegta skaidrā veidā bankas kasē. Visas operācijas attiecībā uz šo aizņēmuma veidu tiek veiktas noslepenotā formā, bet tikai ar nosacījumu, ka visi parāda atmaksas noteiktumi tiks precīzi ievēroti. Latvijā jau pastāv vairākas kredītorganizācijas, kas piedāvā šādus produktus, un pieteikumus iespējams nosūtīt pat online veidā.


Uz faktoru klāstu, kas paaugstina skaidras naudas kredītreitingu, var attiecināt arī to, ka tas ir pieejams visiem Latvijas Republikas iedzīvotājiem, neatkarīgi no tā, vai šī persona ir valsts pilsonis vai nav. Šāds aizņēmums tiek izsniegts samērā ātri, bet jāņem vērā, ka jums nāksies personīgi apmeklēt bankas nodaļu un saņemt konkrēto summu eiro valūtā skaidrā naudā. Pieejamības un noformēšanas ātruma ziņā to var salīdzināt ar patēriņa kredītu: nav nepieciešama ķīla, galvotājs, nav jāmaksā komisijas maksa par pieteikuma izskatīšanu vai jāveic pirmā iemaksa.


Ņemot vērā to, ka Latvijā, tāpat kā visās mūsdienu valstīs, tika izveidotas speciālas datu bāzes ne tikai ar kredītu parādniekiem, bet arī ar visiem nodokļu maksātājiem, uzzināt informāciju par jums interesējošo personu kļuvis daudz vieglāk. Daudzi banku klienti cenšas “notušēt” kavētos maksājumus un nosegt tos ar ideāli veiktu atmaksu. Šajās datu bāzēs jau ir iekļauta negatīva informācija, tāpēc cilvēks nevar saņemt kredītu nevienā prestižā bankā. Tas samērā negatīvi ietekmē potenciālo aizņēmēju raksturojumu un kredītreitingu, nereti ievedot tos strupceļā.


Tagad, izskatot pieteikumu aizņēmuma noformēšanai, visām bankām darbojas viens nosacījums: noteikt kredītreitingu, kas tiek aprēķināts ar matemātiskas formulas palīdzību, pamatojoties uz personas kā nodokļu maksātājas raksturojumu kredītcentīguma un atbildības ziņā. Kredīti skaidrā naudā ar konfidencialitātes “funkciju” ļauj noslēpt ne tikai esošo naudas saistību daudzumu, bet arī patieso naudas apjomu, kas sakoncentrēts vienas personas rokās.


Kaut arī šādas programmas parādījušās pavisam nesen, tās, pateicoties savai slepenībai, jau paspējušas kļūt populāras. Iespējams, ka tā ir tikai īslaicīga šādu aizņēmumu privilēģija un pavisam drīz informācija par tām tiks atspoguļota jebkurā konkrēta aizņēmēja finanšu dosjē.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts ceļojumam

Līdz ar vasaras atvaļinājumu perioda iestāšanos aktivizējas viena no patīkamākajām tēmām “kūrorti, atvaļinājumi, salas”

Kredīts būvniecībai

Sava māja… Plaša… Gaiša… Ar daudzām istabām un lielu viesistabu… Vārdu sakot, “ligzdiņa” lielai un draudzīgai ģimenei!

Kredīts pret ķīlu

Kāpēc kredīti pret ķīlu ir tik populāri aizņēmēju vidū

Kredīts kāzām

Kāzas ir viena no galvenajām dienām katra dzīvē, un tieši tāpēc šiem svētkiem ir jāatstāj spilgtas un laimīgas atmiņas jaunlaulātajiem