Nopirkt mēbeles ar InCredit palīdzību

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Un tomēr, daudzi cilvēki jaunu mēbeļu iegādei izmanto tieši kredītu.


Kāpēc aizvien vairāk bankas klientu dod priekšroku kredītam mēbeļu iegādei, nevis to iegādei skaidrā naudā? Atbilde slēpjas aizņēmēja finansiālajā stāvoklī un mēbeļu cenā: lai bērnistabai mājā vai dzīvoklī būtu reprezentabls izskats un ar to patīkami pārsteigtu savus mazuļus, mājokļa īpašniekam būs nepieciešama paliela naudas summa.


Reti kurš var sakrāt vat atlikt naudu mūsdienīgai bērnistabai, tāpēc mēbeļu veikala Sapnumebele klienti var netraucēti vērsties pie naudas pārdevēja InCredit un saņemt pilnu finansējumu mēbeļu iegādei (un ne tikai bērnistabai). Ja runa iet par budžeta pirkuma veikšanu veikalā Sapnumebele, piemēram, gultas – dīvāna iegādei, tad arī šeit katram ir pieejams kredīts mēbeļu iegādei vai nomaksa.


Patēriņa kredīts mēbelēm


Pat ņemot vērā, ka pagaidām vēl nepastāv speciāls kredīts mēbeļu iegādei, jūs varat izmantot patēriņa kredītu un nopirkt sev ne tikai dīvānu – gultu, bet arī virtuves, mīkstās mēbeles vai aprīkot bērnistabu, izmantojot izdevīgu piedāvājumu no Sapnumebele. Bez InCredit jūs varat vērsties pie jebkura cita Latvijas kreditora, un jums noteikti tiks sniegta palīdzība, ievērojot minimālās bankas prasības.


Piemēram, lai saņemtu kredītu mēbelēm Sapnumebele, InCredit pieprasīs tikai jūsu pasi un šī dokumenta kserokopiju. Citiem kreditoriem būs jāsniedz papildus ziņas par sevi.


Kad tiks apstiprināts jūsu pieteikums mēbeļu kredītam InCredit, jūs varēsiet parakstīt līgumu par naudas saņemšanu, bet parakstīt vienošanos varēs tikai tā persona, uz kuras vārda sastādīts līguma dokuments.


Patēriņa kreditēšana ir bezmērķa kredīts, tāpēc saņemto naudu var izmantot jebkuras vajadzības apmierināšanai, tai skaitā arī mēbeļu iegādei. Lai ērti pārbaudītu savas iespējas, ikviens topošais aizņēmējs var izmantot papildus funkciju kreditora tīmekļa vietnē un veikt aptuvenu plānoto maksājumu aprēķinu. Nedrīkst aizmirst, ka visi aprēķinātie maksājumu grafiki un maksājumu summas kredītu kalkulatorā ir tikai aptuvenas. Precīzākus ciparus jūs varēsiet uzzināt, kad nolemsiet noformēt kredītu dīvānam – gultai vai citai, jums nepieciešamai, mēbelei.


Mēbeles uz nomaksu


Tie pircēji vai aizņēmēji, kuriem kredīts nav pietiekami izdevīgs piedāvājums, var noformēt Sapnumebele mēbeles uz nomaksu arī InCredit. Šeit viņi tiešām nemaksās slēptās gada likmes, bet atmaksās tikai Latvijā ražoto mēbeļu cenu. Ja pircējs gribēs pārbaudīt bezprocentu kredīta izdevīgumu, viņam būs jāsaskaita visi parāda apmaksai veiktie maksājumi un viņš iegūs to pašu iegādātās mēbeles cenu. Bezmaksas nomaksas būtība mēbelēm ir sekojoša: veikals Sapnumebele pats maksā bankai visus papildus izdevumus, bet pircējs maksā tikai pašu pirkuma cenu.


Kur un kā noformēt nomaksu


Nomaksu mēbeļu iegādei var piedāvāt kā pats veikals Sapnumebele, tā arī kreditors, kas sadarbojas ar mēbeļu ražotāju. Šādu programmu ir ļoti daudz, tāpēc dīvānu – gultu vai gultu uz nomaksu var noformēt jebkurš Latvijas pilsonis, kam ir personu apliecinošs dokuments un vismaz nelieli ikmēneša ienākumi.


Nopirkt vai pasūtīt izvēlētās mēbeles ir samērā vienkārši. Jums ir jāizvēlas iepatikusies prece Sapnumebele mēbeļu salona katalogā (jāpievieno tā grozam) un jāievada galvenā informācija par sevi. Vēlāk spiežam “apmaksāt mēbeles kredītā” un gaidām, kad InCredit operators piezvanīs uz veidlapas formā norādīto kontakttālruni.


Telefonsarunā ar menedžeri jūs uzzināsiet, kad mēbeles tiks piegādātas uz jūsu pilsētu. Ja šie termiņi jūs apmierina, tad, lai noformētu kredītu, mēs nosūtīsim rēķinu, ar kuru jūs apmeklēsiet jebkuru tuvāko InCredit filiāli un jau tur parakstīsiet līgumu, lai saņemtu pilnu finansējumu pirkumam.


Ar InCredit speciālistu jūs varēsiet precizēt kredīta atmaksas formu, piedāvāt savu individuālo naudas atgriešanas plānu u.t.t. Tiklīdz vienošanās ar kreditoru tiks parakstīta, jūsu mēbeles tiks piegādātas iepriekš norunātajā termiņā. Pašam līgumam ar InCredit būs unikāla, ar hologrammām rotāta forma. Saņemot preci, jums jūs jānodod šis līgums ar hologrammām apmaiņā pret piegādāto mēbeli.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts preču iegādei

Preču kredīts visbiežāk ir parasts patēriņa kredīts, ko var saņemt kā pašā veikalā, tā arī pie kreditora

Kredīts Swedbank

Swedbank var attiecināt uz vienu no uzticamākajām Zviedrijas bankām ar visaugstāko reitingu, savukārt Igaunijā šis kredītu institūts ir kļuvis par līderi banku pakalpojumu tirgū

Cenas uz zobārstniecību

Patēriņa kreditēšana ir aizpildījusi gandrīz visas mūsdienu dzīves jomas. Tā skārusi arī veselību, precīzāk sakot, mūsu žilbinošo smaidu

InBank kredīts

Pēdējos gados kredītiestādes un bankas paralēli pamata kredītprogrammām ir sākušas piedāvāt arī izdevīgus auto līzinga nosacījumus