Kā ietaupīt veikalā ar aizņēmumu palīdzību

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Ņemot vērā pircēju tendenci “izvēlēties un iegādāties tikai internetā”, iepirkties mēs varam tieši ar sava klēpjdatora vai viedtālruņa palīdzību. Ja jums pēkšņi nepietiks naudas pirkumam, tad vajadzīgo summu varēsiet noformēt tieši internetā.


Finanšu pakalpojumu tirgū mēs varam atrast arī tādus investorus, kas mērķtiecīgi palīdz saviem aizņēmējiem iegādāties jebkuru preci konkrētos veikalos. Šādi aizņēmumi ierindojami pie bezmērķa patēriņa kredītiem, tāpēc to atmaksas termiņš nevar būt pārāk ilgs. Šādu kredītu summas ir nelielas, bet arī tām pilnībā pietiek, lai iegādātos:

 

  1. sadzīves tehniku,
  2. elektrotehniku,
  3. telefonu,
  4. mēbeles,
  5. būvniecības preces,
  6. datoru vai klēpjdatoru,
  7. tūrisma ceļazīmi u.c.


Izvēloties konkrētu investoru, piemēram, kredit.ru, jūs varat iegūt virkni privilēģiju, ja vērsīsieties pie šī investora partneriem – veikaliem. Kredīta atmaksas termiņu pircējs – aizņēmējs izvēlas pats: no 3 mēnešiem līdz 3 gadiem. Kredīta apmērs var būt robežās no 49-3000 EUR. Kredit.ru tiek uzskatīts par samērā populāru finanšu organizāciju, tāpēc apkalpošanas centrus var atrast visās lielākajās Latvijas pilsētās: Jelgavā, Liepājā, Rīgā, Daugavpilī. Servisa jautājumos šī kreditora klients var vērsties pie kredit.ru partneriem.


Kreditēšanas nosacījumi


Parasti kredīta nosacījumi preču iegādei visiem kreditoriem ir aptuveni vienādi. Kredit.ru ļauj noformēt kredītu jebkuram Latvijas pilsonim, kas sasniedzis pilngadību un kam ir savi regulāri ienākumi. Tāpat kreditoram ir svarīga sava aizņēmēja kredītvēsture, nereti var būt nepieciešams pat galvotājs.


Kā noformēt kredītu jebkuram pirkumam?


Pirmkārt, jāatzīmē, ka pirkumu jūs varat veikt jebkur: kā internetā, tā arī stacionārā veikalā. Tieši tāpēc pastāv vairāki kredīta noformēšanas veidi preču iegādei:

 

  1. Izvēlamies preci interneta veikalā un vēršamies kredit.ru, lai nopirktu šo preci. Ko darām: aizpildām pieteikumu kreditora tīmekļa vietnē un gaidām apstiprinājumu. Ja kreditors ir ar mieru mums palīdzēt: noslēdzam kredītlīgumu tuvākajā veikalā un iegādājamies to, ko gribējām.
  2. Izvēlamies preci parastā veikalā, saņemam pirkuma rēķinu. Ar šo dokumentu var vērsties uzreiz kreditora nodaļā vai pieprasīt kredītu, izmantojot online pieteikumu, bet, lai parakstītu kredītlīgumu, jums tāpat nāksies personīgi apmeklēt investoru. Ja pieteikums ir apstiprināts – noslēdzam līgumu, saņemam naudu un dodamies pēc pirkuma veikalā.
  3. Izvēlamies preci interneta veikalā un ejam uz parasto bankas filiāli, lai noformētu kredītu. Lai apstiprinātu nepieciešamo naudas summas apmēru, mēs iesniedzam faktūrrēķinu veikalā izvēlētajai precei. Apstiprinot pieteikumu, banka var pārskaitīt naudu uzreiz uz veikala kontu, apmaksājot visu preces cenu vai izsniegt skaidru naudu, tomēr šāda prakse sastopama samērā reti.
  4. Izvēlamies preci parastā veikalā, ņemam rēķinu no menedžera - konsultanta un ar to dodamies uz kreditora filiāli. Atstājam pieteikumu kredīta saņemšanai, kad tas ir apstiprināts, paņemam preci no veikala, jo banka to jau ir apmaksājusi.


Saņemt kredītu preču iegādei iespējams dažādi, bet visiem šiem veidiem ir vienādas iezīmes:

 

  • Kredītu var noformēt ne tikai vienai precei, bet vairākām. Svarīgi, lai ar kredīta summu pietiktu visu jūsu pirkumu pilnīgai apmaksai.
  • Jebkurā gadījumā, saņemot kredītu, jums nāksies to atmaksāt jau nākamajā mēnesī.
  • Kredītu pirkumam iespējams noformēt jebkurām precēm: rūpniecības un/vai pārtikas precēm.


Ja gribat atrast alternatīvu risinājumu, jūs varat izvēlēties jebkuras bankas kredītlīniju, kas ļauj acumirklī izdarīt pirkumus jebkurā veikalā un maksāt procentu likmi tikai par naudas izmantošanas periodu. Šādām kartēm var būt arī savs lojalitātes periods – laika periods, kura ietvaros aizņēmējs var atgriezt naudu bez gada likmes uzrēķināšanas, citiem vārdiem sakot, izmantot kredītu pilnīgi bez maksas.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts Incredit

Latvijas finanšu tirgus “arēnā” ir milzīgs skaits dažādu kompāniju, kas nodarbojas ar kreditēšanu

Cenas uz zobārstniecību

Patēriņa kreditēšana ir aizpildījusi gandrīz visas mūsdienu dzīves jomas. Tā skārusi arī veselību, precīzāk sakot, mūsu žilbinošo smaidu

InBank kredīts

Pēdējos gados kredītiestādes un bankas paralēli pamata kredītprogrammām ir sākušas piedāvāt arī izdevīgus auto līzinga nosacījumus

Kredīts mēbeļu iegādei

Mēbeļu iegāde kredītā ir tikpat izplatīta finanšu operācija kā automašīnas noformēšana līzingā vai dzīvokļa noformēšana hipotēkā, kaut arī mēbeles, saprotams, aizņēmējam izmaksās daudz lētāk nekā globāli pirkumi