Skaidra nauda jau pieteikuma iesniegšanas dienā

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Starp citu, arī hipotēkas ir kredīti pret nekustamā īpašuma ķīlu, jo kreditēšanā iegādājamais vai esošais mājoklis kļūst par aizņēmuma atmaksas nodrošinājumu.


Kā tikt skaidrībā ar šādas kreditēšanas izvēli un pie kā vērsties, lai saņemtu apkalpošanu, kas proporcionāli atbilst cenai – kvalitātei?
Neapšaubāmi, piemērota kreditora izvēlē ir svarīgi vairāki faktori:

 

  1. jau esošā kreditēšanas pieredze,
  2. tuvinieku atsauksmes,
  3. kredītu kalkulatora nosacījumi un izmantošana.


Tiklīdz jūs apdomāti un atbildīgi pieņemsiet lēmumu noformēt kredītu pret nekustamā īpašuma ķīlu, vispirms vērsieties pēc konsultācijas pie izvēlētā kreditora un iepazīstieties ar atmaksas faktiskajiem nosacījumiem.


Kāpēc pieprasījums pēc aizņēmumiem pret ķīlu nemazinās jau vairākus gadu desmitus?


Starp galvenajām šī kredīta priekšrocībām, pirmkārt, jāmin šādas:

 

  • Ātrums. Ja ar ķīlas dokumentiem nākamajam aizņēmējam viss ir kārtībā, un paša mājokļa stāvokli var uzskatīt par augsti likvīdu, tad līdz vajadzīgās summas saņemšanai skaidrā naudā jums ir vien dažas dienas (no kredīta pieteikuma un dokumentu iesniegšanas brīža).
  • Nav nepieciešamas izziņas un oficiāli ienākumi. Ja kreditēšanai ir nodrošinājums nekustamā īpašuma veidā, tad turpmākais parāda atmaksas etaps banku nesatrauc: tā ātri atbrīvosies no mājokļa, nosedzot visus jūsu parādus, maksājuma termiņa kavējumus un papildus izdevumus.
  • Liela summa skaidrā naudā. Neskatoties uz to, ka jūs varat saņemt tikai aptuveni 70% no mājokļa tirgus vērtības, ar kredīta summu pietiks lielam pirkumam vai vēl viena mājokļa objekta finansējumam (iegādei). Starp citu, lielais kredīta apmērs ir tieši saistīts ar to, ka ķīla var būt tikai augsti likvīds mājoklis, kura cena ir pietiekami augsta.

 


Fininvest mājokļa kredīts

 


Daudzo banku vidū ir vēl viens kreditors, kas pozicionē sevi kā intelektuālu līderi, kurš spēj atrisināt vissarežģītākās situācijas un atrast labākos risinājumus. Fininvest ir uzsācis darbu valstij grūtā laikā, bet tomēr noturējies, un tagad tam ir iespēja piedāvāt savai auditorijai samērā konkurētspējīgus kreditēšanas nosacījumus.


Ar ko Fininvest atšķiras no citām līdzīgām finanšu kompānijām:

 

  • Optimāla apkalpošanas līmeņa un cenas attiecība.
  • Nepārtraukta un netraucēta piekļuve konsultācijām (bez maksas).
  • Tūlītēja lēmumu pieņemšana.
  • Risinājuma atrašana sarežģītās situācijās.
  • Nepieciešamās summas saņemšana vienas dienas laikā.
  • Profesionāls kolektīvs.
  • Pilnīgs miers un nosvērtība lēmumu pieņemšanā.
  • Ir speciāla nebanku kreditēšanas licence, kas pierāda Fininvest darba stabilitāti un profesionālismu, kā arī klientu uzticību.


Fininvest kredīta saņemšanas nosacījumi pret nekustamā īpašuma ķīlu:


1. Cik lielos apmēros ir pieejams kredīts?

 

  • Kredīta summa nav ierobežota, aizņēmuma apmērs ir atkarīgs no mājokļa tirgus cenas.

 

2. Cik ilgā laika periodā es varu atmaksāt aizņēmumu?

 

  • Kredīta atmaksai jūs varat izvēlēties jebkuru laika periodu, sākot no 6 mēnešiem līdz 15 gadiem.

 

3. Kādas aizņēmuma atmaksas metodes var tikt izmantotas?

 

  • Atmaksas perioda pirmajā trešdaļā tiek maksāta tikai procentu likme, vēlāk sākas pamatsummas atmaksa.

 

4. Cik ātri es saņemšu kredīta naudu (pilnu aizņēmuma summu)?

 

  • Pilna kreditēšanas summa, tās apmērs tiek norādīts kredītlīgumā. Šo summu jūs varēsiet saņemt līguma parakstīšanas dienā.

 

5. Uz kādu procentu likmi es varu cerēt?

 

  • Procentu likme katram pieteicējam tiek noteikta individuāli, bet pašas procentu likmes apmērs nevar būt mazāks kā 10% gadā.

 

6. No kā sastāv minimālais kredīta ikmēneša maksājums?

 

  • Minimālā ikmēneša maksājuma summa tiek rēķināta atkarībā no aizņēmuma apmēra, tā atmaksas perioda un noteiktās procentu likmes. Šīs izmaksas optimālo lielumu jūs varēsiet noteikt, vēršoties pie Fininvest kredītspeciālista.

 

7. Vai ir iespējama aizņēmuma pirmstermiņa atmaksa?

 

  • Jūs varat bez maksas pilnībā vai daļēji atmaksāt Fininvest noformēto kredītu, neņemot vērā izdevumus, kas var būt nepieciešami pārkreditēšanai vai nekustamā īpašuma pārdošanai.

 


Kādi dokumenti būs jāiesniedz Fininvest, lai saņemtu kredītu pret nekustamā īpašuma ķīlu?


Pievērsiet uzmanību, ka Fininvest finanšu struktūras zemāk minētais saraksts citiem kreditoriem var būt atšķirīgs.

 

  • Jūsu īpašumtiesību uz nekustamo īpašumu dokumentāls apliecinājums (Zemesgrāmatas apliecība vai īpašumtiesību apliecība, kas izsniegta pirms mājokļa privatizēšanas).
  • Noformējot kredītu, kura apmērs ir lielāks par 100 minimālajām darba algām, jums būs jāuzrāda izziņa par saviem ienākumiem.
  • Jūsu (mājokļa īpašnieka) pase un laulātā pases kopija. Pēdējais dokuments netiek prasīts tikai tajā gadījumā, ja nekustamais īpašums ticis iegādāts pirms laulībām vai ir dāvināts, mantots.
  • Izraksts no tehniskās inventarizācijas biroja.


Kreditēšana pret nekustamā īpašuma ķīlu nevar notikt bez mājokļa apdrošināšanas polises noformēšanas. Fininvest izrāda lojalitāti un kredīta atmaksas pirmajā gadā pilnībā apmaksā visu apdrošināšanas paketi.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Latvijas nacionālā bibliotēka

Latvijas nacionālā bibliotēka jeb “Gaismas pils” ir viena no slavenām kultūras ēkām Latvijā, kas atrodas Daugavas kreisajā krastā pretī Vecrīgai

Latvijā izsludināta ārkārtas situācija

Ņemot vērā Covid-19 izraisīto situāciju pasaulē un arī iespējamos riskus Latvijā, valstī tiek izsludināta ārkārtējā situācija no 12. marta līdz 14. aprīlim

Latvijas monēta pasludināta par gada monētu

“Medus monēta” – tieši tā ir nosaukta Latvijas Bankas izlaistā neparastā sudraba monēta ar apzeltījumu, pēc kuras pieteikuma kolekcijas variants ir iekarojis pirmo vietu nominācijā “Gada monēta” pasaules konkursā Coin of the Year Awards

Nopirkt auto izsolē

Ja jūs neapmierina lietotu automašīnu cenas Latvijā vai jūs gribat ieekonomēt uz transporta iegādi, lietotu automašīnu izsole ES valstīs palīdzēs jums atrisināt šo jautājumu