Online projekts bezdarba līmeņa samazināšanai Latvijā

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Online konferencē piedalījās tādi uzņēmumi kā SEB BANK, Tele2, Bite Latvija un citi.


Šīs apjomīgās tikšanās norises mehānisms bija šāds: katrs auditorijas dalībnieks ienāca online platformā un atbilstoši plānotajam grafikam pieslēdzās izvēlētā uzņēmuma pārstāvim. Šīs tikšanās laiks katram dalībniekam tika noteikts jau iepriekš, bet pašas sarunas laiks nepārsniedza 4 minūtes. Šajā laika periodā jauniešiem bija jāpaspēj uzdot visus interesējošos jautājumus par vakanci, dzirdēt izsmeļošas atbildes un noteikt, cik piemērots ir konkrētais piedāvājums.


Šīs tikšanās organizētājs un platformas ar nosaukumu “Visas iespējas” izstrādātājs ir viens cilvēks – Gustavs Mārtiņš Upmanis. Komentāros par šī projekta izstrādi Gustavs atzīmēja, ka galvenā platformas izstrādes un platformā organizēto pasākumu stratēģija bija sakārtot mūsdienu tendences darba tirgū attālinātā darba virzienā. Gustavs uzskata, ka, iespējams, tieši vakanču attīstība attālinātā piekļuvē palīdzēs Latvijas darba tirgum atgriezties pozitīvās sliedēs.


Speed dating formātā šis pasākums notika sesto reizi, bet online režīmā tikai otro. No organizatoru vārdiem kļuva skaidrs, ka šīs tikšanās ir vairāk kā efektīvas: statistika liecina, ka katrs otrais dalībnieks pēc pasākuma tika uzaicināts uz darba pārrunām reālajā laikā.


Lai realizētu tikšanos, abu pušu dalībniekiem bija jāpaziņo par savu vēlmi apmeklēt pasākumu dažas dienas pirms tā norises.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kā nepārmaksāt par nekustamo īpašumu

Kad esam nolēmuši iegādāties nekustamo īpašumu, vispirms vēršamies pie interneta portāliem, kas piedāvā atbilstošās rubrikas

Auto līzinga un auto kredīta salīdzināšana

Jebkuram finanšu piedāvājumam ir savas raksturīgās un atšķirīgās iezīmes

Bagātākie pasaules cilvēki snieguši prognozes 2021.gadam

Aizejošais 2020.gads daudziem mūsu planētas iedzīvotājiem nekad netiks izdzēsts no atmiņas. Bet ko sagaidīt jaunajā 2021.gadā, jo pasaulē vēl joprojām nav ekonomiskās stabilitātes?

Playstation 5 kredītā

Playstation 5 – aizgājušā 2020.gada galvenā intriga ikvienam geimerim! Jauno konsoli ps 5 pielūdzēji ar aizturētu elpu gaida jau kopš 11.jūlija

Volkswagen sharan līzingā

Volkswagen Sharan patiešām var uzskatīt par vienu no mūsdienu minivenu priekštečiem

Koka māju būvniecība kredītā

Savas mājas būvniecība ar pārliecinātu potenciālu kļūst aizvien populārāka Latvijā

Kā nopirkt gatavu biznesu

Jūs jau sen esat sapņojis par savu biznesu, bet jums nav idejas, kas garantētu panākumus