Nordea līzings

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Par vienu no šādām kompānijām, kas sniedz līzinga pakalpojumus, kļuva arī Nordea līzings. Kopš 2011.gada tās attīstībā tika vērojama ļoti strauja izaugsme. Pateicoties jaunievestajam auto līzingam, gada laikā Nordea līzings peļņa varēja izaugt par 35%, bet uzņēmuma ienākumi 2011.gadā sasniedza 57 miljonu € atzīmi.


Par šādiem ātriem panākumiem jāsaka paldies ne tikai auto līzingam, bet arī vispārējai ekonomiskajai tā laika situācijai Igaunijā. Dažus gadus pirms tam stabilā un plaukstošā valsts pati par sevi bija ekonomiskās izaugsmes priekšnoteikums. Tās iekšējais klimats finanšu tirgū radīja labvēlīgu atmosfēru pastiprinātām klientu kredītu un investīciju aktivitātēm jebkurā līmenī.


Sasniegumi un progress


Pēc statistikas datiem Nordea līzings klientu bāze ar katru gadu nepielūdzami paplašinās, bet esošie klientu pret savu finanšu partneri izjūt aizvien lielāku uzticību. Runājot par ekonomiskajiem rādītājiem, kompānijas izaugsme vērojama visās tās darbības jomās. Arī šo faktu nevarēja neievērot modernie finanšu izdevumi: kredītu reitingos Nordea līzings banka
 varēja iekarot 5.-to vietu savu aktīvu kapitalizācijas ziņā Eiropas lielāko banku vidū. Neapšaubāmi, šis sasniegums kļuva ļoti populārs, tāpēc pieprasījums pēc Nordea līzings pakalpojumiem un uzticamības līmenis palielinājās vēl vairāk.


Bet arī ar to kreditora sasniegumi nebeidzās. Analītiskās aģentūras ne reizi vien ir atzīmējušas Nordea līzings izaugsmi, panākumus un attīstību. Par Nordea līzings darbības kulmināciju kļuva nesens notikums, kas norisinājās 2017.gada 1.oktobrī: Nordea līzings apvienojās ar DNB Bank, ko abas puses bija ieplānojušas jau sen un ko atzinīgi novērtēja arī Eirokomisija (ES jaunajai apvienībai pat neizvirzīja nevienu nosacījumu attiecībā uz tās apjomīgo darbību).


Šajā kredītu simbiozē Nordea līzings ieguva jaunu nosaukumu “Luminor”. “Svaigās” finanšu apvienības koncepcija ieguva jaunu vektoru savai misijai: radīt maksimāli labvēlīgus kreditēšanas nosacījumus cilvēkiem un biznesmeņiem, kas attīstās straujā tempā, uzņēmīgi virzās uz priekšu. Jaunais darbības līmenis pieprasīja no kompānijas arī jaunu apkalpošanas līmeni, daudz kvalitatīvāku, ērtāku un saprotamāku.


Šodien Luminor ieņem trešo vietu vadošo 
Baltijas banku reitingā un saskaņā ar prognozēm tuvākajā nākotnē tam ir “jāiekaro” otrā vieta.


Nordea līzings pakalpojumu komplekss


Protams, šodien aizņēmēji jeb līzinga saņēmēji izvēlas sev finanšu palīgu, kas kompleksi pārstāv kredītu pakalpojumus. Tas ir, kļūstot par šādas finanšu kompānijas klientu, fiziska persona vai uzņēmums iegūst savu norēķinu kontu, iespēju noformēt ne tikai mašīnu kredītā, bet arī mājokli, iespēju jebkurā laikā aizņemties nelielu naudas summu nekontrolētām vajadzībām u.t.t.


Nordea līzings ir kļuvis par tieši šādu ikvienā vajadzīgo un nepieciešamo naudas pakalpojumu kompleksu. Šādiem augstākminētajiem produktiem var pievienot apdrošināšanu, pirkuma – pārdevuma darījumus, juridisko konsultēšanu, internetbanku un daudzus citus. Nordea līzings bagātā pieredze darbā ar lieliem un populāriem klientiem uzliek kreditoram par pienākumu “apbruņoties” ar visiem mūsdienīgiem instrumentiem. Un tieši šī unikālā kompānijas iezīme ir padarījusi to par vienīgo tirgū, kurai piemīt 
šāda apkalpošanas kvalitāte.


Lielākā daļa klientu vēršas pie Nordea līzings, izmantojot kreditora oficiālās tīmekļa vietnes palīdzību, jo tā ir izstrādāta maksimāli saprotami. Nosacījumi un prasības ir sniegtas atsevišķi katram finanšu produktam, bet klientam pa rokai vienmēr ir ērts online kalkulators, kas jau pašā sākumā palīdz novērtēt savas iespējas vai uzzināt ikmēneša maksājuma apmēru. Tīmekļa vietnē var atrast arī daudz ko jaunu un noderīgu: padomus par auto iegādi – pārdošanu, juridisko darījumu viltības un nianses u.t.t.


Starp citu, Nordea līzings neslēpj no saviem klientiem visus pārējos izdevumus un tas vēl vairāk izraisa uzticību pret kompāniju.


Nordea līzings auto līzings


Tieši auto līzings jau daudzu gadu garumā ir vispieprasītākais banku darījums, bet Nordea līzings šī produkta parādīšanas kļuva liktenīga. Kompānijā pastāv divi auto līzinga veidi: finanšu (līguma termiņa beigās klients pilnībā izpērk mašīnu), operatīvais (ilgtermiņa auto noma). Protams, šādiem dažādiem jēdzieniem nevar būt vieni un tie paši nosacījumi, tāpēc, pēc iepazīšanās ar programmām, katrs klients var izvēlēties to, kas viņam ir optimāli piemērota.

 

 

Nosacījumi un prasības

Finanšu auto līzings

Operatīvais auto līzings

Auto vecums

Ne vecāka par 13 gadiem uz parāda atmaksas brīdi

Kas var būt pārdevējs

Juridiska vai fiziska persona, kas ir reģistrēta Latvijā

Autorizēts automašīnu dīleris

Atmaksas termiņš

6 – 60 mēneši

Pirmā iemaksa

10 – 20%

No 10%

Gada likme

Mainīga/ fiksēta

Līzinga apmērs

No 5000€

Komisija par darījuma noformēšanu

1,5% no auto vērtības ar PVN, bet ne mazāk kā 169,4€

Apdrošināšana

KASKO un OCTA var noformēt uzreiz

Prasības aizņēmējam

Līzinga saņēmējam ir:

  1. Jābūt vismaz 21 gadus vecam

 

  1. Jābūt pastāvīgiem, oficiāliem un pietiekamiem ienākumiem

 

  1. Laba kredītvēsture

Kādi dokumenti būs nepieciešami noformēšanai

Klientam ir jāiesniedz šādi dokumenti:

Aizpildīts online līzinga pieteikums

 

Izziņa par ienākumiem par pēdējo pusgadu

 

Slēdziens par auto novērtēšanu

 

Pārdevēja norēķinu konts

 

Pases kopija vai cits dokuments, kas apliecina klienta identitāti

 

Izziņa par ienākumiem (VID), ja līzinga summa ir no 38 tūkstošiem 

 

 

Kļūstot par kompānijas klientu, līzinga saņēmēju sagaida papildus lojalitātes nosacījumi:

 

  1. Ja klientam ir algas konts šajā bankā, izziņa par ienākumiem nebūs nepieciešama.

  2. Katru mēnesi uz elektronisko pastu tiks nosūtīts rēķins līzinga apmaksai.

  3. Līzinga apmaksu var veikt automātiski, noņemot naudu no klienta norēķinu konta.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.