10 kārotas dāvanas sievietei

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Diemžēl tas nenotiek bieži. Parasti apburošā cilvēces daļa svētku dienā saņem jau sen apnikušu banālu parfīmu, mīksto mantiņu, ziedus ar saldumiem vai ko citu, ko nebūt nemaz tā negribētos. Šāda dāvana nenes īpašu prieku, bet aiz cieņas pret saviem tuviniekiem, sievietes pateicas ar siltu un ierastu “paldies, man ir ļoti patīkami”.


Lielākā daļa meiteņu uzskata, ka dāvana nav atbildusi viņas gaidām tikai tāpēc, ka otrā pusīte vienkārši nav bijusi uzmanīga un nav varējusi izdzirdēt tās slēptākos sapņus. Uz šiem apvainojumiem var attiecināt arī to, ka vīrietis nav pielicis visas pūles un nav paudis maksimālu fantāziju, nav izpaudies par visiem 100% u.t.t.


Lai stiprā dzimuma pārstāvji iespējami retāk nokļūtu šādās nepatīkamās situācijās, statistikas pētnieki vispopulārākajos sociālajos tīklos veica daudzas aptaujas par tēmu “Kādu dāvanu grib saņemt sievietes”.


Kāroto dāvanu reitings


Šajos pētījumos piedalījās vairāk kā 13 000 cilvēku, tika aptaujāti kā vīrieši, tā arī sievietes ar paralēlu mērķi pretējam dzimumam. Un pētījuma rezultātu galvenā īpatnība bija tā, ka gan sieviešu, gan vīriešu vēlmes sakrīt: abas puses sapņo saņemt dāvanā modernu gadžetu vai viedpulksteni. Bet par neprognozētu rezultātu visām aptaujām kļuva tas, ka sievietes ļoti reti saņem dāvanā tieši to, ko viņas gribētu saņemt.


Kāroto dāvanu otro vietu ieņēma juvelierizstrādājumi, tomēr arī šeit ir samērā sarežģīti uzminēt jūsu otrās pusītes vēlmes. Nezinot tuva cilvēka gaumi, jūs diez vai spēsiet piemeklēt vajadzīgo gredzena dizainu vai “apstāties” pie Viņai iemīļotā akmens. Bet pat ja kļūda tomēr tiks pieļauta, sieviete noteikti priecāsies par jebkuru dārglietu ar vārdiem “Bet viņš taču tā centās, un tas ir velnišķīgi dārgi!”


Runājot par to, ko NEVAJAG DĀVINĀT, tas pirmkārt attiecas uz sadzīves, īpaši jau virtuves tehniku un traukiem. Šādas dāvanas vājā dzimuma pārstāves neuzskata par personīgām, bet tikai ar lozungu “mājai, ģimenei”, tāpēc šī preču kategorija nevar patiesi iepriecināt savu jauno īpašnieci. Tomēr vīrieši vēl joprojām naivi uzskata, ka viņu mīļotās kritīs ģībonī no sajūsmas, iegūstot jaunu pannu vai gaļas mašīnu.


Trešo vietu visiekārotāko dāvanu vidū ieņēma tūrisma ceļojumi. Protams, atpūtā iespējams aizbraukt nebūt ne visām dāmām, jo lielākā daļa dienu no dienas cītīgi strādā, bet kārtējā atvaļinājuma laiks parasti nesakrīt ar ceļazīmes datumiem, tāpēc šeit ir jābūt tālredzīgam, lai neizmestu naudu vējā.


Visiekārotāko dāvanu TOP sievietēm

 

  1. Viedtālrunis.
  2. Viedpulkstenis.
  3. Tūrisma ceļazīme.
  4. Dārgmetālu un dārgakmeņu izstrādājumi.
  5. Sadzīves tehnika.
  6. Trauki.
  7. Atlaižu vai dāvanu karte.
  8. Parfimērijas vai kosmētiskie līdzekļi.
  9. Planšetdatori, portatīvie datori.
  10. Rotaļlietas, tematiski suvenīri.

 

Šeit mēs rezumējām to, ko sievietes, pirmkārt, cerēja saņemt dāvanā, bet tagad paskatīsimies, kādi rezultāti tās iepriecināja.

 

  1. Parfimērija un kosmētika.
  2. Trauki.
  3. Rotaļlietas, tematiski suvenīri.
  4. Dārgakmeņu un dārgmetālu izstrādājumi.
  5. Atlaižu vai dāvanu karte.
  6. Tūrisma ceļazīme.
  7. Sadzīves tehnika.
  8. Viedtālrunis.
  9. Planšetdators, portatīvais dators.
  10. Viedpulkstenis.

 

Kā redzam, mīļās sievietes dāvanā parasti saņem nebūt ne to, par ko ir sapņojušas. Un tikai dažas kļūst par priecīgajām jaunu gadžetu vai dārgu rotaslietu īpašniecēm. Starp citu, tādu dāvanu variantus var nosaukt par “pilnu lozi”, jo šādu nebūt ne lētu lietu var samērā viegli apmainīt pret līdzīgu tādā pašā cenu diapazonā.

 

Par ko vēl sapņo sievietes


Protams, ja jūsu materiālais stāvoklis ļauj nesekot līdzi statistikas aptaujām un pētījumiem, tad nozīmīgajā dienā savai otrai pusītei, iespējams, varēsiet dāvāt sen gaidītās jaunas automašīnas vai dzīvokļa atslēgas. Saprotams, ka šāda dāvana tiek uztverta ar daudz lielāku sajūsmu kā vismodernākais viedtālrunis vai “gudrais” pulkstenis.


Bet, ja pagaidām esat vienkāršs students un nevarat atļauties izdevumus pat viedtālruņa veidā, paudiet attapību un fantāziju, lai jūsu izredzētā saprastu, cik viņa jums ir dārga un katrā ziņā sajustu jūsu rūpes un uzmanību. Bez pavadošās klasikas ziedu un saldumu veidā tomēr neiztikt, jo tieši tā iespējams “pasaldināt” sievietes dvēseli un noskaņot to uz viena “viļņa” ar jums.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

10 padomi kā sagādāt nedārgu un atmiņā paliekošu dāvanu

Neapšaubāmi, mūsdienu veikalu un modes bodīšu plauktos šodien iespējams atrast pilnīgi VISU: jebkuru lietu, sākot ar ekskluzīvu dizaineru precēm, beidzot ar supertehnoloģiskiem gadžetiem

Līzinga kalkulators

Līzinga kalkulators – ērts instruments visām interneta bankām

Kā nopelnīt, ja neesi nopircis Bitcoin par 1 eiro

Pavisam nesen kriptovalūtu grafiki gandrīz vai sajuka prātā: kad 1 Bitcoin pārgāja 16 000$ vērtības atzīmi