Apple watch bezmaksas nomaksa

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Pirmie gudrie pulksteņi varēja izpildīt tikai dažas vienkāršas funkcijas, tagad šī ierīce var ietilpināt sevī dažādus sarežģītus pielikumus, operatīvo sistēmu un vēl veselu klāstu ar papildus noderīgām funkcijām. Gudrie pulksteņi spēj strādāt gan pārī ar mobilo telefonu, gan patstāvīgi – tas ir atkarīgs no ierīces modeļa. Pēdējās Apple watch versijas, piemēram 4. un 5.sērija, var darboties patstāvīgi bez citu ierīču palīdzības.

 

Viedtālruņus nevajag jaukt ar gudrajām aprocēm, kas lielākoties paredzētas tā īpašnieka veselības stāvokļa kontrolei. Šādas aproces veic tikai nelielu daļu no viedtālruņu funkcijām, turklāt Apple watch var viegli nomainīt jebkuru viedo aproci.

 

Ar gudro pulksteņu palīdzību jūs varat atbildēt uz telefona zvaniem, lasīt SMS ziņas vai sarakstīties īsām frāzēm kādā no sociālajiem tīkliem. Turklāt, ja runa iet par Apple watch, jums vienmēr būs iespēja pilnveidot savu ierīci ar pastāvīgi atjaunojamo Apple pielikumu palīdzību.

 

Ko spēj viedtālruņi?

 

Protams, tāpat kā jebkura mūsdienu ierīce, gudrie pulksteņi nav spējuši iztikt bez šāda aprīkojuma: GPS navigators, kamera, kalkulators, skārienjutīgs ekrāns, barometrs - termometrs, kompass, akselerometrs, hronogrāfs, plānotājs, skaļrunis u.t.t. Bet tas nenozīmē, ka visam augstākminētajam aprīkojumam būtu jāietilpst vienā ierīcē, iespējams, jums nāksies izdarīt izvēli par labu viedtālruņa modelim, kurā iebūvētas jums vissvarīgākās funkcijas. Tāpēc jums tiek piedāvāts plašs viedtālruņu sortiments, ne tikai Apple.

 

Visas augstākminētās iespējas un funkcijas tiek panāktas ar iebūvētu ārējo vai iekšējo ierīču palīdzību, tāpēc ar viedtālruņa palīdzību jūs varēsiet apmainīties ar informāciju ar citām ierīcēm, tai skaitā arī ar datoriem. Viedtālruņi vienmēr atbalsta failu pārraides tehniku ar Bluetooth, satelīta antenu, GTS sistēmu un Wi-Fi tīklu palīdzību.

 

Runājot par Apple watch, tas šobrīd ir pats populārākais un pieprasītākais viedtālruņu veids, kam ir vairākas sērijas, kas tiek nepārtraukti pilnveidots, un kam ir sava operatīvā sistēma ar Apple watch pielikumu katalogu.

 

Kā nopirkt Apple watch?

 

Apple watch iegāde ne ar ko neatšķiras no mobilā telefona iegādes. Pietiek vērsties jebkurā interneta veikalā vai Apple oficiālajā tīmekļa vietnē, lai izvēlētos piemērotāko ierīces modeli. Kā piemēru apskatīsim vienu no pazīstamiem sadzīves tehnikas internetveikaliem Latvijā – RD Electronics. Kas jādara, lai šajā tīmekļa vietnē iegādātos konkrēta modeļa Apple watch:

 

  1. jāreģistrējas un jāievada personīga informācija par sevi;
  2. jāsāk meklēt vēlamais Apple watch modelis.

 

Sameklēt optimālo viedtālruņa variantu iespējams, izmantojot filtru viedtālruņu kategorijas lapā kopējā preču katalogā (kategoriju var izvēlēties, pārejot uz attiecīgo ielikumu). Meklēšanas filtra parametri ir samērā vienkārši, nav obligāti jāaizpilda visi parametri. Kāda informācija jānorāda, lai atrastu nepieciešamo Apple watch modeli: cenu diapazons, zīmols, ierīces tips, savietojamība ar operatīvo sistēmu, displejs, korpuss, funkcijas, kas būs jums nepieciešamas (soļu mērītājs, pulsa mērītājs, gudrā paziņojumu funkcija u.t.t.).

 

Pēc tam, kad jums tiks piedāvāts viedtālruņu sortiments, kas atbilst jūsu pieprasījumam, varēsiet izvēlēties vispiemērotāko modeli. Izvēli izdarīt būs samērā viegli: katram Apple watch modelim tiks norādīta ne tikai ierīces pilna cena, bet arī kredīta minimālais ikmēneša maksājums. Ja šobrīd jums ir grūti uzreiz pieņemt lēmumu, ievietojiet vairākus viedtālruņu modeļus iepirkumu grozā un veiciet automātisko salīdzināšanu. Nosakot, kurš piedāvājums būs visizdevīgākais, varat ķerties pie kredīta pieteikuma aizpildīšanas.

 

Noformējot kredītu, jums tiks sniegta arī cita informācija, kas attiecas uz Apple watch garantiju: par papildus samaksu jūs varat pagarināt garantijas termiņu uz 1 vai 2 gadiem. Tiklīdz kredīta pieteikums tiks apstiprināts, jūs saņemsiet informāciju par atmaksas grafiku kreditoram. Pārdevējs piedāvās jums pieejamos piegādes veidus (parasti visos internetveikalos tie ir vienādi):

 

  1. saņemt preci pie oficiālā pārdevēja pārstāvja jūs varēsiet bez maksas;
  2. pirkuma saņemšana ar piegādes servisu jums izmaksās, sākot no 2 eiro;
  3. viedtālruņa piegāde ar kurjeru uz mājām maksās, sākot no 5 eiro.

 

Papildus informācija par Apple watch

 

Bez galvenajiem viedtālruņu parametriem pievērsiet uzmanību tam, vai pārdevējam prece ir pieejama. Ja konkrētais modelis šobrīd nav pieejams, tas var palielināt piegādes laiku. Uz vispārīgo informāciju var attiecināt arī ziņas, kuras mēs redzam katalogā: popularitātes reitingu, iespēju noformēt Apple watch bezprocentu kredītā u.t.t.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Samsung Galaxy Note kredītā

Elektronikas un sadzīves tehnikas iegāde jau sen vairs neuzliek pienākumu staigāt pa veikaliem, meklējot, piemēram, nepieciešamo mobilā telefona modeli

Xiaomi Mi 9 kredītā

Neskaitāmo tehnikas un elektronikas zīmolu vidū galvenā pircēju auditorija izvēlas vispazīstamāko zīmolu produktus, jo uzskata tos var visuzticamākajiem un kvalitatīvākajiem izgatavotājiem

Playstation 4 kredītā

Bez ierastajiem gadžetiem, bez kuriem mēs nevaram strādāt, atpūsties vai ceļot, ir vēl viena ierīce, kas spēj mūs aizraut ne vienu vien stundu – tā ir spēļu konsole Playstation 4

iPhone XS kredītā

Lielais elektronikas un īpaši viedtālruņu ražotājs Apple nepārstāj pārsteigt ar jaunumiem savu daudzmiljonu klientu un pielūdzēju auditoriju