Playstation 4 kredītā

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Šī ierīce ir pieprasīta jau vairāk kā desmit gadus, tā pastāvīgi “aug” un attīstās reizē ar saviem pielūdzējiem, tāpēc joprojām ir aktuāla ne tikai bērnu vidū. Aizrauties ar spēļu konsoli var ikdienā, ģimenes lokā, ar draugiem vai pat ar kolēģiem darbā, sarīkojot īstas sacensības ar Playstation palīdzību.

 

Sava Playstation spēļu konsole nozīmē - nekad negarlaikoties! Lai arī ierīci var īslaicīgi aizņemties vai izīrēt, tomēr sava Playstation konsole nozīmē savu izklaides centru ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem.

 

Playstation cena nav tik maza, kā pērkot parasto spēļu konsoli, bet tas, kurš paspējis novērtēt visu Sony spēļu pievilcīgumu, nepažēlos 200-400 eiro. Jo vairāk tāpēc, ka tagad spēļu konsoli iespējams nopirkt bezprocentu kredītā vai, vienkāršāk sakot, noformēt uz nomaksu.

 

Kā noformēt Playstation iegādi kredītā?

 

Pirmkārt, jums ir jāatrod tāds internetveikals, kur produkts tiks piedāvāts ne tikai par skaidru naudu, bet arī kredītā. Tālāk reģistrējamies un noformējam pasūtījumu, bet vispirms precizējam, vai šī spēļu konsole ir pieejama. Parasti internetveikals katalogā norāda katras preces pieejamību un ikmēneša maksājuma apmēru. Ja esat nolēmis noformēt iegādi kredītā, tad labāk precizēt informāciju par pieejamību, sazinoties ar tirdzniecības vietas menedžeri.


Kredīta pieteikuma iesniegšana, tā izskatīšana un kredītlīguma noslēgšana neprasīs aizņēmējam vairāk kā stundu laika. Tāpēc iegādātā Playstation spēļu konsole var pāriet piegādes etapā jau pieteikuma iesniegšanas dienā.

 

Piegādes process var būt dažāds: par maksu un bezmaksas. Piegādes cena ir atkarīga no preces saņemšanas veida un transportēšanas ātruma. Piemēram, elektronikas un sadzīves tehnikas interneta veikals RD Electronics piedāvā saviem pircējiem bez maksas saņemt spēļu konsoli oficiālā pārstāvja tirdzniecības vietā vai samaksāt 2 eiro par piegādi, ko veic transporta kompānija. Ja tomēr gribēsiet saņemt Playstation mājas, tad kurjera pakalpojumi jums izmaksās aptuveni 5 eiro.

 

Kas izsniedz kredītus Playstation iegādei?

 

Katram internetveikalam ir finanšu partneri, kas palīdz pircējiem iegādāties nepieciešamās preces, tai skaitā arī Playstation spēļu konsoli. Informācija par bankām un kredītkompānijām noteikti tiks sniegta internetveikala galvenajā lapā un kredīta pieteikuma noformēšanas gaitā. Ja jau esat konkrētas bankas klients un ievērojāt tās nosaukumu finanšu partneru sarakstā – izmantojiet sava kreditora pakalpojumus un jums nevajadzēs sniegt personīgu informāciju par sevi, jo tā jau būs jūsu bankas datu bāzē.

 

Spēļu konsoles cena svārstās no 200-400 eiro – pavisam neliela naudas summa kredīta noformēšanai. Finansējumu šādā apmērā var bez problēmām atrast jebkurā bankā vai kredītkompānijā, un vairākumā gadījumos jums netiks atteikts. Tieši tāpēc gandrīz visi kredīta pieteikumi internetveikalos tiek apstiprināti. Izņēmums ir tikai kopējās banku datu bāzes “melnajā sarakstā” iekļautie aizņēmēji.

 

Playstation spēļu konsoles iegāde var prasīt jums papildus aprīkojuma iegādi. Un arī šos aksesuārus varat iekļaut kredīta kopējā summā. Parādu bankai, kas piekritusi sniegt jums finansējumu, jūs maksāsiet regulāri – vienā ikmēneša maksājumā. Kredīta summā var ietilpt arī preces, kas neattiecas uz spēļu konsoli, bet ir šī veikala piedāvājumā.

 

Alternatīvs risinājums Playstation iegādei

 

Kredīta noformēšana spēļu konsolei ir pieejama kā fiziskām personām, tā arī juridiskām personām. Internetveikala piedāvājuma cenā jau ir ietverts nodoklis, tāpēc, ja pirkumu veiks juridiska persona, tā saņems pilnu dokumentu klāstu, kas nepieciešams grāmatvedības uzskaitei. Bet noformēt kredītu iespējams ne tikai ar internetveikala palīdzību: aizņēmējs var pats vērsties bankā vai pie cita kreditora, ar kuru sadarbojas, saskaņot kredīta summu un tikai pēc tam vērsties pie pārdevēja. Parasti tā rīkojas juridiskas personas, ja radusies nepieciešamība iepirkt programmatūru, augsto tehnoloģiju aprīkojumu u.t.t.

 

Nākt pēc finansējuma vispirms uz banku var ne tikai juridiskas personas, bet arī fiziskas personas. Īpaši izdevīgs būs tās bankas piedāvājums, kurā ienāk jūsu darba alga. Iespējams, ka banka piedāvās jums pat bezprocentu kredītu vai kredītu ar atlaižu periodu. Šajā gadījumā jums jau iepriekš nāksies noteikt kredīta (iegādes) kopējo summu un uzzināt ikmēneša maksājuma apmēru aizņēmuma atmaksai. Lai iepriekš aprēķinātu nākamā kredīta cenu, izmantojiet online kredītu kalkulatoru jūsu bankas oficiālajā resursā.

 

Ja kredīta summa ir neliela, piemēram 200-400 eiro (Playstation spēļu konsoles cena), varat izmantot arī savu kredītkarti, ja esat pārliecināts, ka atmaksāsiet visu parādu 2 ikmēneša maksājumos. Jūsu kredītkartes kredītlimitam noteikti būs atlaižu periods no 30 dienām. Šajā laika periodā jums ir jāpaspēj atmaksāt visa kredīta summa, tikai šajā gadījumā kredīts jums būs bez maksas. Jūsu galvenais uzdevums, izmantojot kredītkarti, būs kontrolēt bankas konta stāvokli, jo, ja kavēsiet parāda atmaksu vismaz vienu dienu, tad gada komisijas maksa tiks aprēķināta arī visam atlaižu periodam.

 

Ko darīt, ja jums jau ir neliela naudas summa spēļu konsoles iegādei? Jūs varat izmantot kredītkarti: apmaksāt vienu Playstation daļu skaidrā naudā, bet otro – ar kredītlīdzekļiem. Varat ņemt arī patēriņa kredītu, bet ar nosacījumu, ka visu parādu varēsiet atmaksāt dažos ikmēneša maksājumos. Šajā gadījumā gada likmes pārmaksa būs nenozīmīga.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

iPhone 11 līzingā

Vismūsdienīgāko viedtālruņu korporācija Apple nebeidz pārsteigt ar savām izstrādēm un šoreiz tā visai pasaulei ir prezentējusi jauno augsto tehnoloģiju mobilo telefonu iPhone 11

iPhone XS kredītā

Lielais elektronikas un īpaši viedtālruņu ražotājs Apple nepārstāj pārsteigt ar jaunumiem savu daudzmiljonu klientu un pielūdzēju auditoriju

Apple watch 4 kredītā

Gudrie pulksteņi, viedtālruņi, pulksteņtelefoni jeb Apple watch – šie visi ir vienas un tās pašas ierīces nosaukumi, kas izskatās kā parastais rokas pulkstenis, bet var aizvietot veselu personālo datoru

Samsung Galaxy Note kredītā

Elektronikas un sadzīves tehnikas iegāde jau sen vairs neuzliek pienākumu staigāt pa veikaliem, meklējot, piemēram, nepieciešamo mobilā telefona modeli