Kā viegli nopirkt mobilo telefonu bez naudas?

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Vispieprasītākā prece šajā kategorijā ir mobilie telefoni. Pievērsiet uzmanību, ka parastā ģimenē var būt pat vairāk kā 10 šādas ierīces. Tāda pieprasījuma dēļ mobilie telefoni visbiežāk izraibina slaveno tehnozīmolu reklāmas, bet digitālās tehnikas un elektronikas veikali pievērš sev uzmanību ar biežām un grandiozām atlaidēm tieši mobilajiem telefoniem.

 

Ja pirms tam cilvēki tikpat kā neuzticējās ražotājiem “iesācējiem” viedtālruņu tirgū, tad šodien līdztekus populārākajiem zīmoliem ir parādījies vēl viens - Ķīnas ražotājs Xiaomi. Pastāvot tikai 9 gadus, šis ražotājs ir pratis panākt daudzus slavenos zīmolus: Samsung, Lenovo, Nokia. Un tas viss, pateicoties pienācīgai kvalitātei par salīdzinoši zemu cenu.

 

Šobrīd pazīstamie interneta veikali piedāvā aptuveni 200 dažādus Xiaomi mobilos telefonus: pati augstākā cena nepārsniedz 600 eiro, bet šī ražotāja lētāko mobilo telefonu iespējams nopirkt mazāk kā 93 eiro. Šāds plašs cenu diapazons nebūt nenozīmē, ka par minimālo cenu jūs iegādājaties nekvalitatīvu vai nemūsdienīgu viedtālruni. Cenu kritums Xiaomi mobilajiem telefoniem ir tieši atkarīgs no jauno modeļu izlaišanas tempiem: katrs jaunais mobilā telefona modelis automātiski samazina iepriekšējā modeļa cenu u.t.t.

 

Viena no pēdējām Xiaomi mobilo telefonu versijām ir modelis Mi 9, kas pelnīti iekarojis pielūdzēju armiju, pateicoties savām unikālajām īpašībām:

 

  1. ekrāna diagonāle – 6,39 collas,
  2. ātrās uzlādes opcija (bezvadu un ar vadu),
  3. kamera ar trīs sensoriem,
  4. ļoti ietilpīga baterija,
  5. 8 kodoli,
  6. uzlabota grafiskā produktivitāte ļāvusi mobilajam telefonam kļūt par īstu spēļu staciju,
  7. hibrīds autofokuss un gaismas diožu zibspuldze,
  8. precīzas un detalizētas fotogrāfijas kustībā un ar minimālu apgaismojumu,
  9. ekrāns ir pārklāts ar rūdītu stiklu,
  10. atbloķēšana ar pirkstu nospiedumu.

 

Labi parametri ne tik sen radītai ražotnei. Šīs telefons var lepoties ar ļoti izturīgu rūdītu stiklu: ekrāna sasišana ir “Ahilleja papēdis” viedtālruņu pasaulē, kas rada mums papildus tēriņus remontam vai jauna mobilā telefona iegādei. Un pat, ja jums to ir 10, tad 3-5 telefoni noteikti būs ar defektu tieši uz ekrāna stikla. Iespējams, lētāk ir nopirkt vienu viedtālruni, kas nesagādās diskomfortu?

 

Kas ir nepieciešams, lai iegādātos Xiaomi Mi 9?

 

Pats galvenais, lai iegādātos Xiaomi Mi 9 kredītā, jums nav nepieciešama nauda. Mobilā telefona cenu jūs sāksiet atmaksāt tā lietošanas laikā, tāpēc:

 

  1. ievadām meklēšanas sistēmas laukā “Xiaomi Mi 9 nopirkt bezprocentu kredītā”;
  2. atveram dažas pirmās saites un, iepazīstoties ar cenu, izvēlamies visizdevīgāko interneta veikalu (kas piedāvā nopirkt Xiaomi Mi 9 par viszemāko cenu kredītā bez procentiem);
  3. pārbaudām ikmēneša maksājuma summu kredītu kalkulatorā, ja tā jūs apmierina, ejam pie nākamā soļa;
  4. aizpildām un nosūtam pieteikumu;
  5. mums pārzvanīs interneta veikala darbinieks, lai paziņotu, kā mēs varam noformēt Xiaomi Mi 9 iegādi, kādi dokumenti jāiesniedz, lai noformētu bezprocentu kredītu;
  6. ejam uz piegādes kompānijas apkalpošanas punktu un saņemam ilgi gaidīto Xiaomi Mi 9;
  7. sākam atmaksāt mobilā telefona cenu, nepārmaksājot.

 

No šī rīcības mehānisma var izdarīt tikai vienu secinājumu: jūs jau šodien varat sākt lietot kvalitatīvo un ērto Xiaomi Mi 9 telefonu tieši par to pašu naudu, kuru jums nāktos krāt šim pirkumam vairākus mēnešus, ilgojoties un turpinot lietot zemas kvalitātes ierīci.

 

Kur ātri un viegli iegādāties Xiaomi Mi 9?

 

Stacionārajiem veikaliem ne vienmēr būs tas Xiaomi modelis, kuru jūs esat nolēmis iegādāties, piemēram, Xiaomi Mi 9. Savukārt, ienākot interneta veikala tīmekļa vietnē, jūs varat atrast jebkuru mobilo telefonu, noformēt to bezprocentu kredītā, lai diennakts laikā to saņemtu ar bezmaksas piegādi.

 

Viens no populāriem mobilo telefonu pārdevējiem ir mobilais operators Tele2, kas kopā ar tarifu plānu piedāvā viedtālruņus par izdevīgu cenu un bez pārmaksas. Xiaomi Mi 9 iegāde bezprocentu kredītā ir pieejama tikai esošiem operatora abonentiem vai tiem, kas kopā ar mobilo telefonu iegādājas arī tarifu plānu.

 

Nomaksas nosacījumi Xiaomi Mi 9 mobilajam telefonam Tele2 interneta veikalā:

 

  • Xiaomi Mi 9 mobilā telefona un vienlaicīgi bezprocentu kredīta pilna cena – 459 eiro,
  • ikmēneša maksājums – 19,09 eiro,
  • atmaksas periods – 24 mēneši,
  • Xiaomi Mi 9 mobilā telefona cenā jau ietilpst PVN,
  • iespēja atgriezt mobilo telefonu 14 dienu laikā no pirkuma izdarīšanas dienas,
  • garantija – 2 gadi.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

iPhone XS kredītā

Lielais elektronikas un īpaši viedtālruņu ražotājs Apple nepārstāj pārsteigt ar jaunumiem savu daudzmiljonu klientu un pielūdzēju auditoriju

iPhone XR kredītā

Gaidot katru jauno Apple iPhone modeli, šī leģendārā zīmola pielūdzēji ar drebošu sirdi prognozē jaunākās tehnoloģijas, kuras, pēc viņu domām, būs jaunajam viedtālruņa modelim

Samsung S10 kredītā

Ja personālie datori mums ir nepieciešami mājās, darbā vai ceļā, tad mūsdienīgs viedtālrunis mums ir nepieciešams 24 stundas diennaktī un 365 dienas gadā

Apple watch 4 kredītā

Gudrie pulksteņi, viedtālruņi, pulksteņtelefoni jeb Apple watch – šie visi ir vienas un tās pašas ierīces nosaukumi, kas izskatās kā parastais rokas pulkstenis, bet var aizvietot veselu personālo datoru