Apple viedtālrunis uz nomaksu bez procentiem

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Pateicoties modernākajām inovācijām un augsto tehnoloģiju pielikumu izmantošanai, Apple zīmols ir iekarojis godpilno pirmo vietu viedtālruņu, planšešu, klēpjdatoru un personālo datoru ražotāju vidū kvalitātes un atpazīstamības ziņā. Tieši tāpēc Apple preču līnijas atjaunošanai ar īpašu vērību seko līdzi arī tā konkurenti.

 

Šoreiz par populārā izstrādātāja flagmani kļuvis iPhone XS – universāls viedtālrunis ar 5,8 collu displeja diagonāli un 2436 x 1125 pikseļu izšķirtspēju. Ierīces operatīvā atmiņa – 512 GB. iPhone darbojas uz Bionic A12 procesora pamata un tāpat kā agrākās iPhone versijas ir absolūti izturīgs pret mitrumu, putekļiem un netīrumiem. Iepazīstoties ar šādiem parametriem, nav ilgi jādomā par šāda pirkuma nepieciešamību. Tomēr iPhone XS iegādi nevar nosaukt par “lētu”, jo šī Apple produkta cena dažādos veikalos variējas no 1400 līdz 1170 eiro. Daudziem viedtālrunis par šādu cenu ir finansiāli nepieejams. Un ja pirkuma pamatsummai pievieno papildus preču cenu (austiņas, vāciņi u.t.t.), tad iztērēt nāksies daudz vairāk.

 

Kur visizdevīgāk iegādāties Apple iPhone XS?

 

Protams, ja jums ir visa iPhone XS iegādei nepieciešamā naudas summa, tad nebūs liela atšķirība, kur tieši jūs pērkat šo viedtālruni. Bet ja meklējat izdevīgu piedāvājumu plānveidīgai iPhone XS iegādei, tad vienkāršāk un ātrāk varēsiet iepirkties kādā no interneta veikaliem.

 

Lieli tirdzniecības portāli, kas piedāvā jebkuru tehniku, elektroniku un ne tikai, vienmēr piedāvās zemākas cenas savām precēm nekā parastie tehnikas veikali. Un tas ir saistīts ar to, ka viņiem nevajag uzturēt lielas platības (noliktavas un veikalus) un lielu darbinieku štatu. Šādu veikalu cenas bieži var uzskatīt par vairumtirdzniecības cenām, tāpēc daudzi dod priekšroku iepirkties tieši šeit.

 

Iegādājoties iPhone XS jebkurā interneta veikalā, jūs noteikti sastapsiet arī vairākas finansēšanas programmas. Turklāt nomaksas, kredīta vai līzinga noformēšanas process šādā tirdzniecības vietā notiek daudz ātrāk un vienkāršāk. Pērkot jebkuru Apple produktu, piemēram iPhone XS, pārdevēju (vai kreditoru, kas šajā gadījumā ir trešā persona) tikpat kā neinteresēs jūsu kredītvēsture un oficiālie ienākumi. Kredīts vai nomaksa tiek apstiprināts maksimālam pieteicēju skaitam, bet ar nosacījumu, ka aizņēmējs ir LR iedzīvotājs, ir sasniedzis pilngadību un viņam ir pastāvīga dzīvesvieta valsts teritorijā.

 

Ja nevarat garantēt, ka kredīts iPhone XS iegādei tiks savlaicīgi apmaksāts, tad kreditoram ir tiesības paaugstināt finansējuma cenu: palielināt procentu likmi.

 

Vislielākie interneta veikali, kas piedāvā Apple produkciju

 

Pievērsiet uzmanību, ka jebkurā no zemāk minētajiem Apple veikaliem iegādāties iPhone XS ir daudz patīkamāk un vienkāršāk, jo šeit jūs varat piemeklēt arī papildus aksesuārus un pat pievienot tos pamata kredīta summai. Vēlāk, lai atmaksātu aizņēmumu, jums būs jāveic tikai viens maksājums mēnesī, ar kuru jūs pakāpeniski atmaksāsiet gan pašu iPhone XS, gan papildus preces, kas ietilpst kredīta summā.

 

Vēl viena ērtība, kas tiek piedāvāta, vēršoties interneta veikalā, lai iegādātos iPhone XS, ir kredītu kalkulators – ar to ir aprīkots ikviens Apple pārstāvis, tāpēc dažu sekunžu laikā iespējams aprēķināt, cik jums izmaksās Apple viedtālruņa iegāde.

 

Proffit.lv

 

Viens no prestižākajiem interneta veikaliem, kas piedāvā Apple produkciju un iespēju nopirkt iPhone XS līzingā.

 

Priekšrocības, iegādājoties iPhone XS no šī pārdevēja:

 

  • iPhone XS un citu papildus Apple preču piegāde Latvijas teritorijā 24 stundu laikā.
  • Garantija visiem Apple izstrādājumiem, tai skaitā arī iPhone XS (šim viedtālrunim ir 2 gadu garantija).
  • iPhone XS iegāde notiek pilnībā oficiāli – pircējs vai aizņēmējs, pērkot jebkuru Apple izstrādājumu, saņem oficiālu pavadzīmi un čeku.
  • Iegādāto iPhone XS vai citu Apple preci, kas nopirkta šajā veikalā, jūs varat atgriezt atpakaļ pārdevējam 14 dienu laikā no pirkuma izdarīšanas dienas.

 

Noformējot iPhone XS iegādi 1399 eiro vērtībā līzingā, jūsu ikmēneša maksājums būs 51,71 eiro.

 

Tele2

 

Viens no interesantākajiem pārdevējiem, kas piedāvā visu Apple viedtālruņu sortimentu par vispieejamākajām cenām. Šajā veikalā iPhone XS cena nākamajam pircējam šķitīs daudz interesantāka, turklāt summā jau ir iekļauts PVN. Pārdevējs piedāvā iegādāties mūsdienīgu Apple viedtālruni nevis līzingā vai kredītā, bet uz nomaksu par 1169 eiro ar minimālo ikmēneša maksājumu – 32,46 eiro.

 

Bet tā kā Tele2 ir mobilais operators, tad, pērkot jebkuru Apple viedtālruni, aizņēmējs var saņemt būtiskais atlaides kredītam, pieslēdzot dažādus mobilo sakaru pakalpojumus. Piedāvājumā pircējs var izvēlēties arī apdrošināšanas funkciju, kas tiks apmaksāta reizē ar iPhone XS ikmēneša maksājumu.

 

RD Electronics

 

Šis veikals piedāvā patiešām bezprocentu kredītu jebkurai precei Apple līnijā:

 

  • Nomaksa summai no 50 līdz 279,99 eiro apmērā iespējama uz termiņu ne ilgāku par 3 mēnešiem.
  • Nomaksa summai no 280 līdz 1400 eiro ar iespēju atmaksāt kredītu 6 mēnešu laikā, ja Apple produkcija tiek pārdota ar atlaidi, kas nepārsniedz 10%.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

iPhone XR kredītā

Gaidot katru jauno Apple iPhone modeli, šī leģendārā zīmola pielūdzēji ar drebošu sirdi prognozē jaunākās tehnoloģijas, kuras, pēc viņu domām, būs jaunajam viedtālruņa modelim

Xiaomi Mi 9 kredītā

Neskaitāmo tehnikas un elektronikas zīmolu vidū galvenā pircēju auditorija izvēlas vispazīstamāko zīmolu produktus, jo uzskata tos var visuzticamākajiem un kvalitatīvākajiem izgatavotājiem

Apple watch 4 kredītā

Gudrie pulksteņi, viedtālruņi, pulksteņtelefoni jeb Apple watch – šie visi ir vienas un tās pašas ierīces nosaukumi, kas izskatās kā parastais rokas pulkstenis, bet var aizvietot veselu personālo datoru

Playstation 4 kredītā

Bez ierastajiem gadžetiem, bez kuriem mēs nevaram strādāt, atpūsties vai ceļot, ir vēl viena ierīce, kas spēj mūs aizraut ne vienu vien stundu – tā ir spēļu konsole Playstation 4