Bezmērķa kreditēšana skaidrā naudā: jebkurām vajadzībām

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kreditoru izkārtnes un sludinājumi aizvien biežāk pārsteidz ar savām dažnedažādajām programmām. Vai tad ir palikusi kāda prece vai pakalpojums, ko nevarētu iegādāties ar bankas kredīta palīdzību? Visdrīzākais, nav.


Bet lai cik veidus un modeļus jums nepiedāvātu oficiālie kreditori, jebkuram piedāvājumam pretī var nostādīt bezmērķa patēriņa kredītu.


Patēriņa kredīts “izrāvies” uz priekšu


Ja var ticēt statistikas datiem, tad liela visu izsniegto kredītu daļa - tie ir patēriņa aizņēmumi, bet kāpēc tie ir tik izdevīgi? Argumentus var minēt daudzus, bet, lūk, daži galvenie:

 

  1. Patēriņa kredīts pieejams jebkurā bankā.
  2. Patēriņa kredīta naudu var tērēt, kam vien vēlas.
  3. Ātra pieteikuma izskatīšana un naudas izsniegšana tai pašā dienā.
  4. Iespēja nosūtīt pieteikumu un uzzināt atbildi kreditora interneta lapā.
  5. Prasības aizņēmējam nav pārāk striktas.
  6. Iespēja ātri salīdzināt dažādas kredītprogrammas, izmantot kredīta kalkulatoru.
  7. Nelielas patēriņa kredīta summas ļauj saņemt finansiālo palīdzību bez ķīlas un galvotāja, nereti pat bez izziņas par ienākumiem.


Ja agrāk potenciālie aizņēmēji tik bieži nevērsās bankā pēc patēriņa kredītiem, tad to var skaidrot tikai ar zemu informācijas pieejamību par to vai citu finanšu produktu. Šobrīd ikvienam kreditoram, pat vismazākajam, ir sava oficiālā interneta vietne, kur tā apmeklētāji un pastāvīgie klienti var tuvāk iepazīties ar patēriņa kredīta nosacījumiem. Ja tas ieinteresē, viņi aprēķina maksājumu grafikus un ikmēneša iemaksas turpat kredīta kalkulatorā, salīdzina optimālos lielumus un izvēlas optimālo programmu.


Kredītu kalkulators: caurspīdīgs aprēķins

 

Uzzināt, uz ko tu vari cerēt, kādu gada likmi tev piedāvās banka, par kādu naudas atgriešanas termiņu vari būt pārliecināts, tagad ir iespējams pat, nevēršoties bankas filiālē. Atverot jebkura populāra kreditora interneta vietni Latvijā, vai tas būtu Luminor, Citadele vai SebBank, jūs jau pirmajā lapā varat uzzināt visas interesējušās summas. Turklāt kreditors iepazīstina aizņēmēju ar visām iespējamām izmaksām un individuāli nosaka nevis gada likmi, bet efektīvo likmi. Citiem vārdiem sakot, viņš rāda, cik procentus no kredīta summas jums būs jāsamaksā (efektīvā procentu likme).


Vēl viena kredīta kalkulatora iespēja: aprēķināt dažus no jūsu ievadītajiem lielumiem, bet pēc tam tos parādīt salīdzinājumā. Tāpat tieši šeit iespējams izveidot uzskatāmu maksājumu grafiku un pat to izdrukāt.


Uzzināt jebkuras detaļas ar šādu virtuālu ierīci kļuvis daudz vienkāršāk, turklāt šobrīd bankas visus aprēķinus saraksta ļoti detalizēti, demonstrējot dažādus piemērus un paskaidrojumus. Tomēr visi šādā veidā iegūtie skaitļi ir tikai aptuveni. Precīzu procentu, summu vai atmaksas termiņu aizņēmējs uzzinās, kad nosūtīs pieteikumu kredīta saņemšanai.


Pēc kādas shēmas tiek izsniegts patēriņa kredīts

 

  1. Pieteikuma aizpildīšana kredīta noformēšanai ar internetbankas palīdzību vai tieši pašā kreditora nodaļā.
  2. Tiklīdz lēmums attiecībā uz pieteikumu tiks pieņemts, bankas darbinieks sazināsies ar jums un izstāstīs visas detaļas par jums piedāvāto programmu.
  3. Lēmuma pieņemšana. Zinot, ar kādiem nosacījumiem jums ir pieejams patēriņa kredīts, jūs varat aptuveni aprēķināt tā racionalitāti un, nepieciešamības gadījumā, atteikties no līguma parakstīšanas.
  4. Ja kredīta nosacījumi jūs pilnībā apmierina, parakstiet līgumu un saņemiet naudu.


Patēriņa kredīta summu var izsniegt skaidrā naudā bankas kasē vai pārskaitīt uz klienta norēķinu kontu. Nereti kreditori naudu pārskaita pat uz citu banku kredītkartēm.


Kā vēl var izmantot patēriņa kredītu


Saņemto naudas summu, pat nelielu, dažādi aizņēmēji izmanto dažādi, piemēram:

 

  • Kāds noformē hipotekāro bankas kredītu, bet naudas pirmajai iemaksai nav. Tieši patēriņa kredīts būs šī pirmā iemaksa.
  • Ne visām mums pieejamām bankām to finanšu “arsenālā” ir medicīnas pakalpojumu, mācību, remonta vai ceļojumu programmas. Tāpēc mācību kredīta vietā daudzi noformē universālo patēriņa kredītu.


Ja mērķa kredītus salīdzina ar bezmērķa (patēriņa), tad pēdējiem ir raksturīga paaugstināta procentu likme. Bet tā kā aizņēmējam šeit ir dota privilēģija “neatskaitīties” kreditoram, viņš godīgi maksā par savu izdevumu “konfidencialitāti”.


Ja iepazīstas ar Norvik Bankas vai BigBank kredītiem, tad patēriņa kredītu pievilcīgums šīm bankām ir acīmredzams, tāpat kā to noformēšanas, saņemšanas ātrums un pieejamība. Bet maksimālo labumu no aizņēmuma varēs gūt tikai tajā gadījumā, ja varēsiet apliecināt savus ienākumus. Bankai ir svarīga arī jūsu kredītvēsture.


Nepārtraukta sadarbība ar vienām un tām pašām bankām ietekmē aizņēmēju tikai pozitīvi: viņš saņem naudu ātri un bez liekām izziņām, noformē kredītus par samazinātām likmēm un ir nepārtraukti informēts par visiem “jaunumiem” finanšu jomā.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts būvniecībai

Sava māja… Plaša… Gaiša… Ar daudzām istabām un lielu viesistabu… Vārdu sakot, “ligzdiņa” lielai un draudzīgai ģimenei!

Kredīts kāzām

Kāzas ir viena no galvenajām dienām katra dzīvē, un tieši tāpēc šiem svētkiem ir jāatstāj spilgtas un laimīgas atmiņas jaunlaulātajiem

Kredīta procentu likme

Izvēloties sev kredītu, aizņēmējs pirmkārt pievērš uzmanību gada procentu likmes līmenim, bet vai vienmēr šī procentu likme ataino visus izdevumus, kurus aizņēmējs uzņemsies kopā ar kredīta pamatsummas atmaksu?

10 bailes no hipotekārā aizņēmuma,

Ja aplūkojam “bailes” no psiholoģijas viedokļa, tad šī izjūta mūs vienmēr uzmundrinās, tonizēs un neļaus atslābt