Bezprocentu kredīts Iphone

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Un kaut arī šai pieredzei mazliet mazāk kā 5 gadi un tā jau ir pierādījusi savu veiksmīgumu, visaktīvāk līzingu turpina izmantot tikai Apple korporācija.


2015.gadā Apple uzsāka savu pirmo līzinga programmu, kas ļāva ātri iegūt lietošanā iPhone 6S vai iPhone 6S Plus. Vēlāk līzinga piedāvājums tika paplašināts un pilnveidots, plūstoši pārejot uz nomaksu. Un ja 2015.gadā Apple produkta iegāde līzingā izmaksāja daudz dārgāk par tā standarta mazumtirdzniecības cenu, tad 2019.gadā aizņēmējs vairs neko nepārmaksā, noformējot bezprocentu līzingu vai iegādi uz nomaksu. Tomēr visa iPhone 7 līzinga noformēšanas procedūra prasa izpildīt dažus nosacījumus, bez kuriem jūs turpmāk nevarēsiet viegli un vienkārši lietot arī citus Apple piedāvājumus.


ASV sākumā galvenais iPhone 7 līzinga princips bija abonēšana. Nākamajam Apple klientam bija jāpiekrīt iegādāties ierīci no šīs kompānijas par cenu no 32 līdz 45 dolāriem mēnesī, turklāt katram abonentam ir tiesības vienu reizi gadā mainīt savu viedtālruni pret jaunu, kas tikko parādījies Apple prezentācijā. Ņemot vērā to, ka pirkums jebkurā gadījumā tiek veikts ar līzinga nosacījumiem, tad iPhone 7 var arī nemainīt pret jaunu, bet vienkārši turpināt atmaksāt tā cenu, kamēr parāds tiks pilnībā dzēsts.


Amerikas praksē līzinga termiņš Apple produktiem ir līdz 24 mēnešiem, bet Latvijā viss ir citādi. Kreditori Latvijas elektronikas veikalos ir vietējās bankas un līzinga kompānijas, tāpēc iPhone 7 līzinga nosacījumus tās nosaka individuāli, un atmaksas termiņš var būt dažāds.


Kur iespējams noformēt iPhone 7 līzingu?


Pirmkārt, šādu pirkumu var izdarīt pie jebkura oficiālā Apple pārstāvja, tehnikas un elektronikas interneta veikalos, kā arī stacionārās tirdzniecības vietās. Visdrīzākais, noformēt līzingu iPhone 7 vai citam Apple produktam drīz varēs arī mobilo operatoru filiālēs.


Tomēr Apple korporācijas konkurenti vairāk negrasās stāvēt malā, tāpēc arī viņi nolēmuši izšķirties par šādu soli un, iespējams, daudz lojālākiem nosacījumiem. Piemēram, Samsung kompānija mēģina izveidot tādu pašu līzinga programmu kā Apple, bet tā neuzliks par pienākumu saviem klientiem to abonēt, un ja līzinga perioda laikā klients nejauši sasitīs viedtālruni, viņam bez problēmām tiks izsniegts jauns. Tomēr, pagaidām šādas konkurentu programmas ir izstrādes stadijā, tāpēc Apple ērtāk “iekārtojas” līdera pozīcijā viedtālruņu tirgū.


iPhone 7 līzinga piedāvājumi Latvijā


Apstaigājot vairākas tehnikas un elektronikas tirdzniecības platformas, var nonākt pie secinājuma, ka nosacījumi un prasības katram Latvijas kreditoram ir gandrīz vienādas. Un tas ir viegli skaidrojams ar to, ka starp veikalu un aizņēmēju pastāv vēl viens finanšu posms bankas, līzinga vai kredītu kompānijas veidā. Visbiežāk Latvijā noformēt iPhone 7 līzingā iespējams ar Citadele un InBank Latvija starpniecības palīdzību.


Un tā, iPhone 7 līzings būtībā ir bezprocentu kredīts vai nomaksa, ja aizņēmējs atbildīs šādām prasībām un izpildīs noteiktus nosacījumus:

 

  • Bezprocentu līzinga atmaksas periods – 2 gadi jeb 24 mēneši.
  • Apple viedtālruņi, kas maksā vairāk kā 1400 eiro, var tikt noformēti bezprocentu līzingā tikai ar nosacījumu, ka tiks veikta pirmā iemaksa 10% apmērā no iPhone cenas.
  • Bezprocentu kredīta akciju var izmantot tikai privātpersonas.
  • Lai saņemtu Apple produktu bezprocentu līzingu, nākamajam aizņēmējam ir jāuzrāda sava pase vai ID karte.
  • Maksimālā bezprocentu kredīta (līzinga) summa jebkuram iPhone – līdz 7000 eiro.
  • Pieteikums bezprocentu kredītam tiek izskatīts 15 minūšu laikā un ir pilnīgi bez maksas.
  • Aizņēmējs var būt tikai pilngadīga persona ar ikmēneša neto ienākumiem no 160 eiro.
  • Aizņēmējam ir jābūt pozitīvai kredītreputācijai.


Bezprocentu iPhone 7 līzinga priekšrocības:

 

  1. Garantijas apkope Apple tehnikai – līdz 2 gadiem.
  2. Bezprocentu līzingā nopirkto iPhone 7 aizņēmējs var apmainīt 14 dienu laikā.
  3. Bezmaksas līzinga noformēšana pieteikuma iesniegšanas dienā.
  4. iPhone 7 saņemšana uzreiz pēc līguma parakstīšanas.
  5. iPhone piegāde pircējam visā Latvijas teritorijā.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

iPhone X līzingā

Jaunu pilnveidotu gadžetu mīļotāji tagad var atviegloti uzelpot - jaunais iPhone X jau ir pieejams ne tikai parastā tirdzniecībā, pat ne kredītā, bet līzingā!

iMac līzingā

Apple kompānija nepārtraukti lutina savus pielūdzējus un reizē ar viedtālruņu pilnveidošanu neaizmirst par personālo datoru, precīzāk sakot, galda datoru attīstību

Kad nepieciešams kredīts

Neapšaubāmi, mums visiem patīk savlaicīgi plānot savus izdevumus, bet diemžēl tas ne vienmēr ir iespējams

iPhone 8 kredītā

Paaugstinātas popularitātes elektronikas produktu vidū izceļas Apple viedtālruņi, precīzāk sakot, iPhone