Ātrie naudas aizņēmumi no Credit24

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Sabiedrībā pēc tiem jau sen pastāv paaugstināts pieprasījums salīdzinājumā ar pārējiem finanšu produktiem. Un tas ir viegli izskaidrojams, jo patēriņa kredītam nav nepieciešama:

 

  • Izziņa par ienākumiem.
  • Galvotājs.
  • Ķīla.

 

Patēriņa kredītus var saņemt online, un kreditoram tikpat kā nebūs vajadzīgs laiks jūsu pieteikuma izskatīšanai. Tikai 15 minūtes un jūs jau zināsiet bankas pieņemto lēmumu.


Par kompāniju Credit24


Kompānija finanšu pakalpojumu tirgū nodarbojas ar fizisko personu apkalpošanu un dod tām iespēju izmantot kredītu 50 līdz 3000€ apmērā. Atmaksas periods:1 mēnesis – 3 gadi. Kredīts Credit24 tiek piešķirts ar vienkāršiem nosacījumiem un iespēju tērēt naudu neplānotām vajadzībām.


Lai saņemtu kredītu Credit24, pietiek ar mobilo telefonu, elektroniskā pasta adresi un konta numuru jebkurā Latvijas bankā.


Pats zīmols Credit24 attiecas uz finanšu grupu SIA IPF Digital Latvia, bet tā savukārt ir International Personal Finance biedre. Šī organizācija nāk no Lielbritānijas un ir tirgus dalībniece Londonas fondu biržā. Šīs grupas akcijas dēvē par “IPF”.


2015.gadā Credit24 tika iereģistrēts Latvijas uzņēmumu reģistrā, un tas kļuva par spilgtu apliecinājumu tam, ka kreditors darbojas absolūti legāli, ievērojot visas likumdošanas normas.


Par kredītiem Credit24


Credit24 saviem klientiem piedāvā 2 produktus – tā ir kredītlīnija un patēriņa kredīts. Kredīts Credit24 tiek piešķirts ar šādiem nosacījumiem:

 

  • Kredīta apmērs: 50-4000€.
  • Atmaksas termiņš: no 1 mēnesim līdz 3 gadiem.
  • Gada likmes robežās: no 51,98% līdz 218,87%.
  • Gada likme katram klientam tiek noteikta individuāli.
  • Aizņēmēji kredīta atmaksas laikā Credit24 maksā tikai pamatparāda summu + gada likmi bez papildus komisijas maksas.
  • Kredīts Credit24 tiek noformēts pilnīgi bez maksas un ar tādiem pašiem nosacījumiem aizņēmējs saņem naudu.


Kas attiecas uz lojalitātes nosacījumiem, Credit24 serviss jums patstāvīgi atgādinās par maksājuma veikšanas datuma tuvošanos. Lai atmaksas process noritētu vienkārši un plānveidīgi, aizņēmējs vēl pirms kredīta noformēšanas var izmantot iebūvēto kredīta kalkulatoru tīmekļa vietnē Credit24 un izvēlēties sev optimālo naudas atgriešanas termiņu. Ja neesat pārliecināts par saviem spēkiem, atmaksas periodu izvēlieties maksimāli garu, tādā veidā arī gada likme un paša kredīta pamatsummas atmaksas summa būs daudz mazāka.


Kredīta aprēķina piemērs Credit24


Lai potenicālajiem aiznēmējiem būtu vieglāk saprast kā notiek minimālā maksājuma aprēķināšana, izskatīsim kredīta saņemšanas piemēru no matemātikas viedokļa.


Kredīta summa Credit24 - 1000€, atmaksas periods – 12 mēneši, gada likme 52% gadā. Ikmēneša maksājuma apmērs = 83,33 (kredīta pamatsummas atmaksa) + 43,33 (gada likmes nomaksa mēnesī 520/12) = 126,66€ mēnesī.


Visā Credit24 kredīta atmaksas perioda laikā jums tas izmaksās 1520€, tātad jums būs jāsamaksā 1000€ par paņemto kredītu + 520€, kas ir par 12 mēnešiem aprēķinātā procentu likme.


Credit24 ir pilnvērtīgas un atbildīgas kredītu atmaksas piekritējs, tāpēc pirms katra aizņēmuma noformēšanas tas brīdina par atbildību un piedāvā aizņēmējam vēlreiz pārskatīt savas vajadzības un novērtēt materiālās iespējas, lai pilnvērtīgi atmaksātu kredītu.


Ar ko draud naudas neatgriešana


Gadījumā, ja aizņēmējs nepilda savas saistības kreditora, Credit 24 priekšā, pēdējam ir tiesības nodot visu informāciju par parādu citām organizācijām, kas nodarbojas ar parādu piedziņu. Reizē ar datiem trešā puse saņem arī tiesības pieprasīt atmaksu savā labā. Protams, nodarboties ar parādu piedziņu var tikai kompānijas, kam ir oficiāla licence šādai uzņēmējdarbībai.


Katram aizņēmējam parakstīto līgumsaistību neizpildes gadījumā ir jāapzinās, ka šādas darbības var sabojāt arī kredītreitingu un kredītvēsturi. Ar šādu raksturojumu turpmāk jums būs ļoti grūti paņemt kārtējo kredītu pat citā bankā.


Par katru ikmēneša maksājuma kavēšanu Credit24 ir tiesības aprēķināt soda naudu procentu veidā kredīta atlikumam. Šo likmju apmēru nosaka kredītlīgumā jau tā parakstīšanas brīdī. Šo uzrēķinu procentuālā attiecībā nedrīkst pārsniegt ierobežojumus attiecībā uz kavētiem maksājumiem, kas noteikti likumdošanas normās.


Credit24 klientu galvenā auditorija ir vienkāršie Latvijas iedzīvotāji, tāpēc viņiem kreditors var piedāvāt ne tikai kredītu, bet arī kredītlīniju ar atlaižu periodu pirmajām 30 naudas izmantošanas dienām (netiks aprēķināta dienas likme). Credit24 strādā online režīmā, tam ir arī savs birojs Rīgā, kurā jūs varat griezties jebkurā brīdī. Uzziņu informācijas saņemšanai potenciālie klienti var izmantot karsto līniju.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts ceļojumam

Līdz ar vasaras atvaļinājumu perioda iestāšanos aktivizējas viena no patīkamākajām tēmām “kūrorti, atvaļinājumi, salas”

Kredīts ar sliktu kredītvēsturi

Kredītvēsture ir kļuvusi par nozīmīgu rādītāju, novērtējot katru potenciālo aizņēmēju, kurš vērsies bankā ar kredīta pieprasījumu

Kredīts pret ķīlu

Kāpēc kredīti pret ķīlu ir tik populāri aizņēmēju vidū

Patēriņa kredīts Citadele bankā

Patēriņa kreditēšana: ko mēs darītu bez šādas ārējas finanšu palīdzības jebkurai mūsu vajadzībai?

Banku kredītu veidi

Ja ņem vērā, ka uz katru planētas Zeme iedzīvotāju ir vidēji 3 kredītkartes, tad grūti iedomāties cilvēku, kurš kaut reizi dzīvē nebūtu noformējis kredītu bankā