Kā saņemt aizņēmumu ar pieļautām finansiālām kļūdām pagātnē

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Saņemt izdevīgu kredītu ar sliktu kredītvēsturi liekas kaut kas no zinātniskās fantastikas jomas, kaut gan, sabojāt šādu finansiālo pazīmi mēs dažreiz varam, pat, par to nenojaušot.


Lai saprastu, kādi vēl varianti ir palikuši, lai noformētu kredītu ar sliktu kredītvēsturi, pirmkārt, ir jāsaprot, ar ko riskē kreditors, apstiprinot Jums naudas izsniegšanu, un, kāpēc Jūsu kredītvēsture ir sabojāta.

 

  1. Banka apzināti nevēlas iesaistīties iespējamos pasākumos neatmaksāta kredīta atgriešanā. Šī iemesla dēļ tos kredītņēmējus, kuri jau ir nonākuši parādsaistību attiecībās ar jebkuru banku, pat, neizskata kā aizņēmēja kandidatūru populārās un augsta reitinga struktūrās.
  2. Kredītvēsture varēja pasliktināties, pat, ja Jūs vairākus mēnešus pēc kārtas neesat veicis maksājumu norādītajā mēneša datumā iepriekšējā kredīta atmaksas laikā (datums tiek atrunāts aizdevuma līgumā). Pat, ja Jūs pēc tam esat atmaksājis pilnu kredīta summu, kavējumi vienalga ievērojami samazina Jūsu aizņēmēja potenciālu. Bet, bankas galvenais noteikums peļņas gūšanai ir precīza un plānveida izsniegto kredītu atmaksa saskaņā ar grafiku. Starp citu, priekšlaicīga kredīta atmaksa arī var būt par iemeslu sliktai kredītvēsturei.


Bieži aizņēmēji ar sliktu kredītvēsturi, kuri ir pilnībā zaudējuši cerību, vienkārši nolaiž rokas. Diemžēl, ne visi zina par vairākām iespējām saņemt kredītu ar sliktu kredītvēsturi, kas var darboties gan kopā, gan atsevišķi.


Metode Nr.1


Pārliecinām kreditoru par savu maksātspēju. Pirmkārt, Jums būs jāapskata savu kredītvēsturi drukātā veidā, un, ja tas ir iespējams, iesniedziet piemērotus skaidrojumus par saviem kavētajiem maksājumiem (Jūs atradāties slimnīcā un varat to apstiprināt, bankas sistēma nedarbojās, utt.). Ja katram punktam savā kredītvēsturē Jūs veltīsiet maksimālu uzmanību, tad šādu "ķeksīšu" kļūs daudz mazāk.


Uzlabot Jūsu maksātspēju palīdzēs arī dokumenti, kas apstiprina, ka:

 

  1. Jums ir pietiekami augsts ienākumu līmenis.
  2. Jūs strādājat ne pirmo mēnesi vienā un tajā pašā amatā.
  3. Jums ir laba naudas aprite bankas kontā.
  4. Jums ir papildus ienākumi (īpašuma izīrēšana, alimenti, pensija, pabalsti).


Metode Nr.2


Informācija par Jūsu īpašumu. Vēl viens veids kā saņemt kredītu ar sliktu kredītvēsturi, ir uzrādīt kreditoram informāciju par personīgo īpašumu. Ja Jūsu īpašumā ir dzīvoklis, zemes gabali, utt., Jūs droši varat cerēt, ka saņemsiet kredītu ar sliktu kredītvēsturi pret ķīlu. Ar šādu nodrošinājumu kreditors pilnībā garantē sev izsniegtās naudas atgriešanu, un kredīta neatmaksāšanas gadījumā, ķīla tiks pārdota, bet saņemtie līdzekļi nosegs visus bankas izdevumus.


Ja nevēlaties riskēt ar nekustamo īpašumu, var vērsties pie investoriem, kuri ļaus Jums saņemt kredītu ar sliktu kredītvēsturi pret Jūsu automašīnas ķīlu.


Jebkurā gadījumā, tas, ka klienta īpašumā ir noteikts īpašums, un viņš to var apstiprināt dokumentāli, labvēlīgi ietekmēs bankas lēmumu saistībā ar kredīta izsniegšanu personai ar sliktu kredītvēsturi.


Metode Nr.3


Paņemt lielu kredītu ar sliktu kredītvēsturi. Nav noslēpums, ka aizņēmējs, kurš devies pie maza kredīta izsniegšanas uzņēmuma pēc naudas, ar negatīvu finanšu vēsturi pavisam garantēti saņems atteikumu. Šādas struktūras izskata potenciālo aizņēmēju, pamatojoties uz novērtēšanas punktu programmām. Un Jūsu kredītvēsture spēlēs diezgan svarīgu lomu: šāda klienta finanšu iespējas līdzinās, gandrīz, nullei.


Vēršoties bankā pēc, diezgan, lielas kredīta summas, Jūs neizskatīs punktu sistēmas, bet cilvēki - kredītu speciālisti. Šajā gadījumā Jūs varat celt gaismā savas biogrāfijas pozitīvos faktus, attaisnot savas agrāk pieļautās kļūdas agrāko aizņēmumu atmaksā, un vienkārši pārliecināt par savu uzticamību konkrētajā brīdī.


Komunikācija pēc formulas "cilvēks + cilvēks" ievērojami atšķiras no vienkāršas matemātiskās analīzes vai sarežģītas formulas risināšanas, tāpēc klientam būs iespēja labvēlīgi izmantot savu psiholoģisko portretu, lai saņemtu kredītu ar sliktu kredītvēsturi.


Metode Nr.4


Dodamies uz neuzkrītošu banku. Finanšu struktūras savas attīstības laikā cenšas piesaistīt pēc iespējas vairāk klientu. Tāpat rīkojas mazie kreditori un tie, kas vēl nav sasnieguši plašu popularitāti. Šīs bankas ne īpaši pārbauda kredīta dosjē, un bieži piever acis uz jūsu mazajiem grēciņiem, cerot paplašināt savu klientūru. Tāpēc, iespēja saņemt kredītu ar sliktu kredītvēsturi šādās iestādēs ir diezgan liela.


Metode Nr.5


Finanšu starpnieki. Šis ir diezgan izplatīts risinājums, ja Jums nepieciešams noformēt kredītu ar sliktu kredītvēsturi. Dažreiz brokeri uz savu prasmju un sakaru rēķina spēj piemeklēt kredītu klientam, kuram līdz šim brīdim ir kavēti maksājumi. Aizņēmējam šajā gadījumā būtu vēlams neiekļūt krāpnieciskās shēmās. Lai sevi nodrošinātu, neveiciet nekādus avansa maksājumus vai maksājumus pirms pakalpojuma saņemšanas. Norēķināšanās ar brokeri notiek tikai tad, kad Jūs saņemat pilnu kredīta summu, kas saņemta ar Jūsu slikto kredītvēsturi.


Metode Nr.6


Vērsties pie privātā investora. Šī ir viena no galējām metodēm, lai saņemtu kredītu ar sliktu kredītvēsturi. Šādi investori gandrīz nekad neatsaka, bet nosaka diezgan augstu procentu likmi, dažreiz lūdz ieķīlāt īpašumu.


Metode Nr.7


Labojam finanšu dosjē. Ja Jūs jau iepriekš zināt, ka nauda visdrīzāk būs nepieciešama, tad šis ir īstais brīdis, lai labotu savu kredītvēsturi. Nav vērts ticēt krāpniekiem un nenopietniem cilvēkiem, kuri piedāvā "dzēst" vai "izdzēst" noteiktu informāciju no Jūsu bankas reputācijas - šādu iespēju vienkārši neeksistē!


Parasta kredītvēstures labošana - tas ir neliela kredīta saņemšana ar atmaksas termiņu 1-2 gadi jebkurā pieejamā uzņēmumā. Galvenais: precīzi ievērot atmaksas grafiku, un nesteigties priekšlaikus atmaksāt parādu. Kolīdz kredīts tiks plānveidā un pilnībā atmaksāts, Jūsu kredītvēsturē parādīsies fakts, kas liecina par Jūsu uzticamību. Nākamajā reizē, kad apmeklēsiet banku (jau daudz izdevīgāku), kredīta komisija ņems vērā informāciju par pēdējiem 2 gadiem, un tieši pēdējie notikumi kļūs par Jūsu galveno raksturojumu.


Šī metode ir drošākā un izdevīgākā, bet tā ir piemērota tikai tiem, kuriem ir laika rezerve.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts pret automašīnas ķīlu

Kredīts pret automašīnas ķīlu ir tāds pats kredīts ar nodrošinājumu kā kredīts pret dzīvokļa, mājas vai zemes ķīlu

Kredītu reģistrs

Iesākumā kredītu reģistram bija mazliet cita forma un tā nosaukums bija “parādnieku reģistrs”

Banku kredītu veidi

Ja ņem vērā, ka uz katru planētas Zeme iedzīvotāju ir vidēji 3 kredītkartes, tad grūti iedomāties cilvēku, kurš kaut reizi dzīvē nebūtu noformējis kredītu bankā

Kredīts Credīts24

Ātra nauda, ekspress aizņēmumi, online kredīti, nemērķa aizņēmumi, mikro kredīti – tas viss attiecas uz bankas produktu kategoriju ar nosaukumu “patēriņa kredīti”

Kredītkarte

Kredītkarte pirmo reizi parādījās ASV aptuveni pirms 60 gadiem