Izdevīgs kredīts mājokļa remontam

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Populārā mājokļa pārplānošana, logu, durvju nomaiņa vai jauna grīdas seguma montāža kvadrātmetru īpašniekiem izmaksās gandrīz tikpat daudz, cik paša dzīvokļa vērtība. Diez vai izdosies sakrāt vajadzīgo naudas summu, krāt vairākus gadus un turpināt dzīvot sev nekomfortablos apstākļos - tas apmierinās nebūt ne visus.


Reizē ar jaunajām vēsmām būvniecības tirgū attīstības tempu ziņā neatpaliek arī kreditēšanas sektors. Reizē ar aizņēmēja vajadzībām pieaug un paplašinās banku un privāto investoru piedāvājumu klāsts, tāpēc daudzas finanšu iestādes ir radījušas jaunu produktu ar nosaukumu “kredīts mājas remontam”. Jaunā programma ir šaura virziena programma, jo nauda tiek izsniegta tikai būvniecības materiālu iegādei vai būvniecības pakalpojumu apmaksai. Šāda kredīta lietotāji jau ir paspējuši novērtēt šī kredīta priekšrocības un izdevīgumu salīdzinājumā ar parastajiem patēriņa aizņēmumiem. Pirms kredītu parādīšanās dzīvokļa vai mājas remontam daudzi aizņēmēji būvniecības un apdares darbus realizēja tieši ar patēriņa kredītu palīdzību.


Swedbank kredīts mājas remontam


Lai lasītājiem kļūtu saprotamāk, kā tieši tiek noformēts kredīts mājas remontam un kādām prasībām aizņēmējam ir jāatbilst, izskatīsim vispopulārāko kredītu, ko piedāvā uzticamais kreditors Swedbank.


Swedbank kredīta galvenie nosacījumi


1. Maksimālā kredīta summa, kas paredzēta mājokļa apdarei vai remontam – 20 000 eiro.
2. Kredīts neuzliek par pienākumu aizņēmējam piedāvāt ķīlu.
3. Kredītu mājas remontam var izmantot kā finansiālo palīdzību, rekonstruējot mājokli.
4. Aizņēmumu remontam var iztērēt, lai iegādātos zemes gabalu, autostāvvietu, garāžu vai noliktavu.
5. Kredīta ikmēneša maksa jūs neapgrūtinās, jo aizņēmumu iespējams noformēt uz 10 gadiem.
6. Kredītu var atgriezt pirms termiņa.


Saņemot kredītu mājas remontam, jūs varat noformēt apdrošināšanu darba pazaudēšanas vai nopietnas slimības gadījumā.


Citi remonta kredīta nosacījumi


Tā kā kredītu var saņemt ne tikai remontam, bet arī neliela nekustamā īpašuma objekta iegādei, vienas un tās pašas programmas nosacījumi mazliet atšķiras.

 

  1. Ja kredīta mērķis ir nekustamā īpašuma iegāde, tad tas ir jāreģistrē uz aizņēmēja vārda nekustamo īpašuma reģistrā un kadastrā ne vēlāk kā 90 dienas no kredītlīguma parakstīšanas brīža.
  2. Ja kredītā saņemtā nauda tiks iztērēta aizņēmēja personīgā mājokļa remontam, tad klientam ir jābūt remontējamās telpas īpašniekam. Gadījumā, kad kredīts remontam tiek noformēts uz divām personām, vienam no aizņēmējiem ir jābūt mājokļa īpašniekam.


Prasības aizņēmējam kredīta saņemšanai

 

  • Nākamā aizņēmēja ikmēneša tīrajai peļņai ir jābūt vismaz 350 eiro.
  • Ja kredīts tiek noformēts uz 2 personām (aizņēmēju un līdzaizņēmēju), tad abu personu kopīgajiem ikmēneša ienākumiem ir jābūt vismaz 725 eiro.
  • Ja nākamajam aizņēmējam ir laulātais (vai laulātā), tad šī persona var būt līdzaizņēmējs vai tai ir jāpiekrīt informācijas pārbaudei.
  • Aizņēmējam ir jābūt stabiliem ienākumiem vienā un tai pašā darbavietā vismaz pēdējos 6 mēnešus. Ja nesen esat nomainījis darba devēju, tad, lai saņemtu kredītu, jūsu pārbaudes laikam ir jābūt veiksmīgi noslēgtam.
  • Ja kredītu plānots atmaksāt nevis no darba algas, bet, izmantojot citu ienākumu avotu, aizņēmējam ir oficiāli jāapliecina šie ienākumi.
  • Lai saņemu kredītu mājokļa remontam, ikmēneša izdevumu kopējais apmērs nedrīkst pārsniegt 40% no jūsu ikmēneša ienākumiem.
  • Aizņēmējam nedrīkst būt agrāk ņemto kredītu kavējumu Swedbankai un citiem kreditoriem, kā arī neatmaksātu aizņēmumu. Visi rēķini, kas tiek saņemti uz aizņēmēja vārda, ir jāapmaksā savlaicīgi un pilnā apmērā.
  • Ja aizņēmējs galvenos ienākumus saņem citā valūtā, nevis eiro, banka var noteikt viņam ierobežojumus. Šai gadījumā katra situācija tiek izskatīta individuāli.


Swedbank piedāvājums remonta izdevumu segšanai nav vienīgais. Potenciālie aizņēmēji var izanalizēt analoģiskas programmas Luminor un Citadele bankā, lai atrastu maksimāli komfortablus nosacījumus.


Citadele kreditēšanas nosacījumi


1. Maksimālais aizņēmuma apmērs – 15 000 eiro.
2. Nauda tiek piešķirta pat citu banku klientiem.
3. Aizņēmums tiek noformēts 15 minūšu laikā.
4. Lai saņemtu naudu mājokļa remontam, nav nepieciešama ķīla vai galvotājs.
5. Atmaksas termiņš – līdz 5 gadiem.
6. Nav jāveic pirmā iemaksa.


Kā alternatīvu risinājumu nelielam remontam jūs varat izmantot jebkuras bankas kredītkarti. Naudu no kredītkartes varēsiet atgriezt bez maksas atlaižu perioda laikā vai atkarībā no jūsu iespējām. Tad kartei būs patēriņa kredīta funkcija.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Hipotekārais kredīts jaunām ģimenēm

“Būt par sava mājokļa īpašnieku” – uz šo mērķi tiecas liela daļa valsts iedzīvotāju, bet dažiem tas tā arī paliek nesasniegts

Kredīts Vita Credit

Līdz ar kredītu produktu klāsta paplašināšanos daudzas finanšu organizācijas aizpildījušas tukšās “nišas”” tirgū, izvēloties konkrētu specializāciju banku sfērā

InBank kredīts

Pēdējos gados kredītiestādes un bankas paralēli pamata kredītprogrammām ir sākušas piedāvāt arī izdevīgus auto līzinga nosacījumus

Kredīts Swedbank

Swedbank var attiecināt uz vienu no uzticamākajām Zviedrijas bankām ar visaugstāko reitingu, savukārt Igaunijā šis kredītu institūts ir kļuvis par līderi banku pakalpojumu tirgū