Aizņēmumi pret ķīlu un auto līzings Vita Credit

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Tādējādi vieni kreditori sāka piedāvāt ātrus patēriņa aizņēmumus, citi sāka izstrādāt virkni hipotekāro kredītu, trešie – kreditēšanu pret ķīlu. Bet vēl vienu “nišu” veido finanšu kompānijas, kas nodarbojas ar kredītu izsniegšanu pret auto ķīlu, kā arī auto līzingu un auto kreditēšanu. Tieši pēdējā kreditoru grupā ir atradies investors, kas piedāvā kredītus pret transportlīdzekļu ķīlu ar izdevīgiem nosacījumiem. Precīzāk, iespējamās kredīta summas apmērs gandrīz tiek pielīdzināts pašas automašīnas cenai un ir 90% no mašīnas vērtības. Šī kompānija “Vita Credit” atrodas Rīgā un bez oficiālās interneta lapas tai ir arī savs birojs.


Vita Credit kreditēšanas nosacījumi


Pirmkārt, jāatzīmē, ka Vita Credit finanšu darbība ir tieši saistīta ar automašīnām, tāpēc divas galvenās kredītprogrammas ir šādas:

 

  1. Kredīts pret automašīnas ķīlu.
  2. Auto līzings automašīnas iegādei.


Abām programmas paredz skaidras naudas izsniegšanu aizņēmējam apmērā no 200 līdz 20 tūkstošiem eiro. Turklāt aizņēmuma un līzinga atmaksas periods variējas no 1 līdz 6 gadiem. Parāda atgriešanas beigu termiņš ir atkarīgs no klienta ienākumu līmeņa un aizņēmuma summas. Viss atmaksas periods tiek ierakstīts speciālā grafikā, ko sastādījis kreditors, bet kredīta atmaksas pēdējais datums – tas ir pēdējais maksājums, kas pilnībā atbrīvo klientu no naudas parāda. Ja aizņēmējs vai līzinga saņēmējs izlems, ka ir pilnībā gatavs atmaksāt kredītu pirms noteiktā termiņa, viņš var to izdarīt nekavējoties un netraucēti, nemaksājot iespējamās soda sankcijas par priekšlaicīgu parāda atmaksu.


Tāpat kā atmaksas periods, arī procentu likme abām programmām tiek aprēķināta individuāli, vadoties no aizņēmēja budžeta un viņa kredītvēstures. Aizņēmēju lielā interese par Vita Credit skaidrojama ar pieļaujamā kredīta summu pret auto ķīlu, jo saskaņā ar programmas nosacījumiem klients var saņemt skaidrā naudā līdz 90% no sava auto vērtības.

 

  • Neatkarīgi no tā, kura no Vita Credit programmām jūs ieinteresēs vairāk, kreditors piedāvā šādus nosacījumus:
  • Aizņēmējs var būt persona vecumā no 18 līdz 65 gadiem.
  • Vita Credit garantē individuālu pieeju jebkuram klientam.
  • Finansēšana 90% apmērā no jūsu auto tirgus cenas.
  • Atmaksas periods: 1 mēnesis – 6 gadi.
  • Kredītu var atmaksāt pirms termiņa bez soda sankcijām.
  • Ja kredīta summa ir lielāka par 5000 eiro, Vita Credit uzliek par pienākumu saviem klientiem noformēt KASKO apdrošināšanas polisi.


Vita Credit kā kreditora godprātīgums izpaužas attieksmē pret saviem potenicālajiem klientiem, kurus Vita Credit aicina būt atbildīgiem un saprātīgi novērtēt savas iespējas. Kreditors uzstāj uz to, ka kredītā bezmērķīgi paņemta nauda – tas nav racionāli, tā ir izšķērdīga rīcība, kas var nebūt pa kabatai aizņēmējam.


Nopietna un smalkjūtīga attieksme pret klientiem Vita Credit izpaužas arī tai ziņā, ka aizņēmējs, kurš tikko ir noformējis kredītu, var no tā atteikties 14 dienu laikā no līguma parakstīšanas brīža. Neapšaubāmi šādi lojalitāte Vita Credit finansiālo atbalstu padara daudz pievilcīgāku.


Aizņēmēja atbildība Vita Credit priekšā


Gadījumā, ja klients nepilda savas saistības pret Vita Credit saskaņā ar iepriekš parakstīto kredītlīgumu, viņam ir jāsaņem finansiāls sods. Šai gadījumā Vita Credit izmantos savas tiesības uz parāda piedzīšanu, kā arī šī tiesības Vita Credit var nodot trešajām personām, kas mērķtiecīgi pieprasīs aizņēmējam atmaksāt parādu.


Klienta kredītsaistību neizpilde attiecībā pret Vita Credit vairākumā gadījumos noved pie sabojātas kredītvēstures. Var nopietni ciest arī aizņēmēja kredītreitings, kā rezultātā aizņēmējam nākotnē nebūs iespējams noformēt citus aizņēmumus.


Ja klients tomēr izlaidīs kredīta ikmēneša maksājuma atmaksas dienu, tad par katru nokavēto dienu viņam tiks aprēķināts soda nauda no kopējās esošā parāda summas.


Atsauksmes par Vita Credit


Kā jebkurš mūsdienu finanšu uzņēmums, arī Vita Credit savā oficiālajā tīmekļa vietnē neiztiek bez atsauksmju sadaļas. Daudziem interneta lietotājiem tieši šī lapas daļa ir galvenais kreditora godprātīguma rādītājs. Bet Vita Credit oficiālā tīmekļa vietne nesatur pietiekami daudz atsauksmes, lai mēs varētu objektīvi spriest par kreditoru. Lapā izvietotas vien divas atsauksmes, turklāt pretēja rakstura. Cerēsim, ka uzņēmums vēl ir pārāk jauns un vienkārši nav paspējis sakrāt pozitīvu viedokļu “bagāžu”, bet noteikti varēs iepriecināt ar saviem finansēšanas nosacījumiem jebkuru, kas vērsīsies tajā pēc atbalsta.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts PrivatBank

Latvijas Republikas banku sektorā finanšu iestāde “PrivatBank” darbojas kopš 1992.gada

Kredīts mājokļa remontam

Aprīkot savu “ligzdiņu” pēc jaunākās māju un dzīvokļu interjera modes – daudziem šķiet uzdevums ne no vieglajiem

Hipotekārais kredīts jaunām ģimenēm

“Būt par sava mājokļa īpašnieku” – uz šo mērķi tiecas liela daļa valsts iedzīvotāju, bet dažiem tas tā arī paliek nesasniegts

Kā uzzināt savu kredītvēsturi

Pats jēdziens “kredīts” ar katru gadu kļūst ne vien populārāks, bet arī daudz nozīmīgāks