Incredit pieejamās naudas programmas

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Dažas no tām profilējas līzingā, dažas ātrajos aizņēmumos, dažas ir pratušas savākt savā piedāvājumā vienlaicīgi visu populāro kredītproduktu līniju. InCREDIT GROUP ir kļuvusi tieši par tādu dažāda profila kompāniju, kas tiecas apmierināt visneparedzamākās savu klientu vajadzības.


Latvijas teritorijā InCREDIT veiksmīgi darbojas kopš 2010.gada un jau paspējusi ierīkot 20 apkalpošanas punktus valsts robežās. Šai laikā kreditors ir paspējis izsniegt vairāk kā 200 000 kredītu, un šis skaitlis nepielūdzami aug ar katru dienu. Kā darbojas kompānija, ar kādiem nosacījumiem tā izsniedz naudu, kādas programmas piedāvā – to visu var uzzināt, neapmeklējot kreditora biroju un pat nezvanot, vienkārši ienākot tīmekļa vietnē InCREDIT.


Kā darbojas InCREDIT kreditēšanas sistēma


Sadarbības mehānisms ar saviem klientiem InCREDIT ir samērā vienkāršs:

 

  1. Pirmkārt gribētājam saņemt naudu ir jāaizpilda kredīta pieteikums kompānijas birojā vai online un jānosūta tas izskatīšanai.
  2. Pieteikuma un jūsu dokumentu izskatīšana ir bez maksas, jums ir tikai jāpārskaita uz InCREDIT kontu simboliska summa 0,01 eiro apmērā.
  3. Ja pieteikums tiks apstiprināts, vēlamā naudas summa ienāks jūsu kontā pusstundas laikā.


Reizē ar šādiem vienkāršiem sadarbības nosacījumiem kreditors piedāvā izmantot arī lojalitātes nosacījumus, piemēram:

 

  • Saņemot parastu naudas aizņēmumu, aizņēmējam ir iespēja pirmos 3 mēnešus nemaksāt gada likmi, precīzāk sakot, tā vispār netiks aprēķināta.
  • Noformējot auto kredītu InCREDIT, klients 6 mēnešus nemaksā gada procentus.
  • Jaunais kredītprogrammas piedāvājums piedāvā izmantot naudu 30 dienas pilnīgi bez maksas, ja iztērēto līdzekļu summa nepārsniedz 500 eiro.
  • VĒL – jauns solis lojalitātes sistēmā, kas ļauj saņemt atlaides dažādiem kredītiem līdz 20%. Sistēma ir balstīta uz 3 lojalitātes līmeņiem, atlaides uzkrājas pēc pirmā veiksmīgi atmaksātā kredīta ar bonusa punktu skaitīšanas palīdzību.


Kādus produktus piedāvā InCREDIT

 

  1. Parasts naudas kredīts. Ar šo piedāvājumu jūsu sapņi un uzdevumi ātri piepildīsies. Kredīta apmērs: no 100 līdz 5000 eiro. Atmaksas periods – līdz 6 gadiem ar iespēju noformēt naudu online.
  2. PRIMA – ātrs naudas aizņēmums ar nelielu atmaksas termiņu – līdz 1 gadam. Aizņēmuma apmērs: 100 – 2000 eiro. Kredīta pieteikumu var iesniegt online.
  3. Auto kredīts. Lielisks un izdevīgs risinājums, ja esat nolēmis iegādāties automašīnu. Aizņēmuma apmērs: 1501-25000 eiro. Atmaksas periods: 2-84 mēneši. Bez pirmās iemaksas.
  4. Kredītlīnija. Ļauj turēt rezervē nepieciešamo naudas summu izmantošanai pašās neparedzētākajās situācijās. Iespējamā kredītlīnijas summa – 50-2000 eiro ar atmaksas termiņu līdz 50 mēnešiem. Kredītlīniju var noformēt ar online pieteikuma palīdzību.
  5. Pārkreditācija. Izmantojot pārkreditāciju, jūs varat pārkreditēt nenoteiktu kredītlīgumu skaitu par summu no 100 līdz 5000 eiro. Naudas atgriešanas termiņš: 1-72 mēneši. Naudu var noformēt online.
  6. Kredīti preču iegādei. Šāda programma ir pieejama gandrīz visos lielākajos Latvijas veikalos. Tiklīdz esat izlēmis izdarīt pirkumu, jums atliek vien uzzināt, vai šeit ir pieejams bankas speciālists. Kredīta apmērs: no 70 līdz 5000 eiro. Atmaksas periods: 1-48 mēneši. Bez avansiem un pirmajām iemaksām.


Auto kredīts no InCREDIT


Lai uzskatāmi apskatītu bankas kredītprogrammas darbu, kā piemēru izvēlējāmies auto kredītu. Un tātad, ar kādiem nosacījumiem tiek piedāvāts šis produkta veids:

 

  • Kādām prasībām ir jāatbilst aizņēmējam, kas vērsies pēc auto kredīta:
  1. Jābūt pastāvīgai dzīvesvietai Latvijas teritorijā.
  2. Jābūt vecumā no 21 līdz 70.
  3. Jābūt kontam kādā no Latvijas bankām.
  4. Jābūt pastāvīgiem ienākumiem.
  5. Līguma termiņa beigās aizņēmējs nedrīkst būt 70 gadu vecs.
  • Ja auto ir jau izvēlēts, tad kredīta summa svārstās no 1501 līdz 25000 eiro.
  • Līguma darbības periods – 84 mēneši.
  • Auto kredīta pieteikums tiek izskatīts pusstundas laikā.
  • Auto uzreiz tiek reģistrēts uz aizņēmēja vārda.
  • Kredīts mašīnai līdz 8000 eiro neuzliek jums pienākumu noformēt KASKO apdrošināšanu.
  • Kreditēšana auto iegādei ir pieejama, pat ja pārdevējs ir vienkārša fiziska persona.
  • Noformēt kredītu mašīnai iespējams servisa centros vai auto plačos, kas sadarbojas ar InCREDIT.
  • Ja jūs vēl neesat izvēlējies auto, varat rēķināties ar summu līdz 8000 eiro.
  • Noformējot auto aizņēmumu apmērā līdz 8000 eiro, ķīla nav obligāta.


Kaut arī InCREDIT ir līzinga kompānija, šī kreditora primārais mērķis ir savu klientu daudzveidīgo vajadzību apmierināšana. Lai varētu viegli aprēķināt jebkuru no programmām, tīmekļa vietnē izvietots ērts online kalkulators, šeit jūs varat atrast arī InCREDIT GROUP kontaktus. Ja jūs ir ieinteresējis kāds no piedāvājumiem, atrast apkalpošanas centru jūsu pilsētā ir samērā vienkārši, piemēram, ievadot Daugavpils InCREDIT GROUP, jūs varat uzzināt, kādā adresē atrodas Daugavpils kompānijas birojs.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts preču iegādei

Preču kredīts visbiežāk ir parasts patēriņa kredīts, ko var saņemt kā pašā veikalā, tā arī pie kreditora

Patēriņa kredīts vai kredītlīnija

Pastāv vairākas metodes, kā saņemt finansēšanu personīgām vajadzībām, bet visizplatītākās ir patēriņa kredīts un kredītlīnija

Kredīts NordCard

Visu pieejamo kredītu piedāvājumu vidū paaugstinātu popularitāti iemantojušas kredītkartes, kuras var pieskaitīt ātrajiem kredītiem bez noteikta mērķa

Cenas uz zobārstniecību

Patēriņa kreditēšana ir aizpildījusi gandrīz visas mūsdienu dzīves jomas. Tā skārusi arī veselību, precīzāk sakot, mūsu žilbinošo smaidu