Ar kādu dāvanu pārsteigt Jaunajā gadā?

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Pirmkārt, jums ir jāatceras, ka dāvanai ir jānes saņēmējam pozitīvas emocijas, tāpēc, izvēloties dāvanu, jāņem vērā saņēmēja vecums, aizraušanās, tuvības līmenis ar jums un sociālais statuss.  No savas puses jums ir jāatceras, ka jums ir konkrēta naudas summa, par kuru jums ir jāspēj nopirkt dāvanas visiem, tāpēc ar naudu ir jārīkojas racionāli. Vislabāk uzreiz sastādīt dāvanu sarakstu, kuras jūs plānojat iegādāties, un zināt to aptuveno cenu.

 

Un tagad tiksim skaidrībā, kādas dāvanas vislabāk ir piemērotas sievietēm, bet kādas vīriešiem!

 

Dāvanas Jaunajā gadā vīriešiem

 

  • Neitrālas dāvanas. Nopirkt solīdu un ieturētu dāvanu var kolēģim vai priekšniekam. Parasti dāvina kalendārus, bloknotus vai plānotājus, kā arī pildspalvas ar gravējumu.
  • Tradicionālas dāvanas. Dāvina vīriešiem, kuriem ir automašīna. Šeit sortiments ir visplašākais: aromatizētāji, pārvalki, sūkņi, fēni, lukturi, termokrūzes. Ja cilvēks jums ir tuvs (brālis, draugs vai radinieks), varat nopirkt frotē halātu vai kosmētikas komplektu, parfimēriju.
  • Aktuālas dāvanas. Uz šādām dāvanām var attiecināt ādas galantēriju: naudas makus, cimdus vai rokas portfeļus.
  • Sportiskas dāvanas. Ja jums tuvais cilvēks nodarbojas ar sportu, iespējams, viņam ir nepieciešams konkrēts inventārs, un kaut kādu iemeslu dēļ viņš pagaidām to nespēj iegādāties. Tas ir lielisks iemesls pa īstam iepriecināt cilvēku! Dažādi abonementi sporta zāļu apmeklējumam šobrīd nav aktuāli, jo katrā fitnesa centrā ir spēkā individuāli ierobežojumi, kuru dēļ dāvanas saņēmējs, iespējams, nevarēs izmantot jūsu dāvanu.
  • Dāvanas ķermeņa kopšanai. Ja cilvēks jums ir tuvs (jūs dzīvojat vienā mājā vai bieži tiekaties), varat atļauties daudz intīmāku dāvanu: elektrisko zobu birsti vai skuvekli, trimmeri ūsu, bārdas apgriešanai. 
  • Universālas dāvanas. Nopirkt šādu dāvanu var jebkuram vīrietim, ja droši zināt, ka dāvana tiks lietota. Piemēram, pārnēsājamu akumulatoru vai portatīvās tumbiņas. Abas dāvanas vienmēr ir nepieciešamas ceļā vai, dodoties ceļojumā, bet pats galvenais, šie aksesuāri parasti pietrūkst, ceļojot tūristu grupā. Uz šo kategoriju var attiecināt arī austiņas (gan ar vadu, gan bezvadu), jo tās bieži salūzt un tikpat bieži tiek nozaudētas.
  • Dārgas dāvanas. Šādu dāvanu var gaidīt tikai pats tuvākais cilvēks, jo nāksies ieguldīt lielu naudu. Parasti tie ir viedtālruņi, planšetes un pat portatīvie datori. Visbiežāk lēmumu iegādāties šādu dāvanu pieņem sievas.
  • Tehnika un elektronika. Viens no drošiem variantiem visdažādākajā cenu kategorijā. Spriediet paši, cik maksā spēļu konsole vai fitnesa aproce! Cenas ir kardināli atšķirīgas, bet tās ir dāvanas no vienas nišas. Protams, izvēloties šādu dāvanu, ir jāsaprot, cik dāvana būs interesanta saņēmējam. Fitnesa aproce diez vai būs noderīga cilvēkam, kas neseko līdzi savam dzīves ritmam un veselības rādītājiem. Drons vai austiņas arī ietilpst norādīto dāvanu sarakstā.

 

Dāvanas Jaunajā gadā sievietēm

 

Dāvanu sievietei nopirkt ir daudz vieglāk nekā vīrietim, jo vājajam dzimumam ir daudz vairāk “vājību”, un vēlmes mainās vai ik katru minūti. Tāpēc liela ir iespēja, ka dāvana, kuru jūs nolēmāt iegādāties mammai, kolēģei vai savai meitenei, tā vai citādi viņai noderēs.

        

  • Kosmētika un parfimērija. Šajos veikalos sievietes var uzkavēties stundām ilgi. Ņemot vērā finansiālās iespējas, viņas pērk visu, kam tobrīd ir atlaide. Ja esat nolēmis nopirkt kaut ko no šiem plauktiem, ar izvēli nekļūdīsities: kosmētikas komplekti, komplekti vannai vai dušai, pirtij. Bet ņemiet vērā, ka dažiem līdzekļiem ir savas īpatnības. Piemēram, vecuma diapazons krēmu izvēlē, šampūnam – matu uzbūves īpatnības. Ja esat nolēmis nopirkt jaunu smaržu aromātu, izvēlieties neitrālas notis, jo ar pārāk spēcīgu aromātu var iegrābties, un otrādi.
  • Juvelierizstrādājumi. Neapšaubāmi, šīs ir dāvanas no dārgās nišas, tāpēc tās dāvina tuvām sievietēm: sievām, meitām vai mātēm. Šeit, tāpat kā ar kosmētiku/parfimēriju, kļūdīties ir grūti, tomēr būtu jāzina izmērs (pirkstam vai plaukstas locītavai).
  • Tehnika. Planšetes, jaunākie viedtālruņu modeļi un aksesuāri – vienmēr uzlabos garastāvokli.
  • Lampa fotosesijām vai monopods – ierīce Nr.1 veiksmīgiem foto portretiem pat tad, ja saņēmēja nav TIK-TOK lietotāja. Labs apgaismojums palīdzēs uzņemt skaistus fotoattēlus sociālajiem tīkliem vai vienkārši atmiņai.
  • Masažieri. Tie mēdz būt dažādi, bet sievietēm visbiežāk ir nepieciešami sejas masažieri. Lai saprastu, ko tieši iegādāties, iepazīstaties ar katra darbības principiem. Piemēram, mēdz būt slotiņu, veltnīšu, mikrostrāvas, skrāpīšu tipa masažieri.
  • Tehnika mājai. Daudzas sievietes var novērtēt šādu dāvanu nevis kā personīgu dāvanu, bet “pirkumu mājai”, bet, ja zināt, ka apdāvināmā jau sen kāro konkrēto lietu, nav ko ilgi domāt. Izvēle šajā nišā nav maza: sākot ar nedārgiem rokas blenderiem, beidzot ar robotiem – putekļu sūcējiem.
  • Tehnika matiem. Šo elektrisko ierīču vidū atradīsies daudzi varianti: lokšķēres, taisnotāji, fēni un citas ieveidošanas ierīces vienmēr iepriecinās garu matu īpašnieces.
  • Manikīra lampa. Karantīnas apstākļos ne vienmēr ir iespējams nokļūt pie nagu meistara, bet izveidot gēla manikīru iespējams arī mājas apstākļos, tomēr ar vienu nosacījumu – ja ir speciāla lampa.
  • Ekonomiskās dāvanas. Parasti tās tiek dāvinātas ne pārāk tuvām dāmām, biežāk – darba kolēģēm, paziņām, attālām radiniecēm. Uz budžeta dāvanām var attiecināt dekora sveces, difuzorus, ziepes, vannas putas, gultas veļu, krūzītes, pledus, zeķes, segas vai dūraiņus.
  • Saldās dāvanas. Vienmēr noderēs, ja gribat ar saldu pārsteigumu iepriecināt savus darba kolēģus, iespējams, garšīgais kumosiņš tiks arī jums. Galvenais “saldumu” pluss ir tas, ka par nelielu summu jūs pērkat reprezentabli iepakotu dāvanu.

 

Кāds gan ir Jaunais gads bez bērniem?

 

Un patiešām! Vairāk par visu dāvanas gaida mazie. Viņi jau laicīgi gatavojas šiem svētkiem, kāds mācās dzejoļus, kāds dziesmu, bet kāds arī deju. Bet visi viņi sapņo par brīnumu, jo Jaunajā gadā ir jāpiepildās viskvēlākajām vēlmēm. Protams, vecākiem nebūs grūti uzzināt, ko grib bērns, jo pietiek ar uzrakstītu “vēstuli”. Bet, ja gribat nopirkt papildus dāvanu vai iepriecināt “svešu” bērnu, tad ir par ko padomāt.

 

  • Saldumi – bez tiem neiztiek nevieni bērnu svētki, tāpēc uzskatīsim to par drošu budžeta variantu.
  • Ziemas transports. Kurš gan ziemā nesapņo par ragavām, slēpēm, sniega motociklu, slidām vai pūsli? Jebkurš no šiem transportlīdzekļu veidiem tiek uztverts ar prieku.
  • Lelles, rotaļlietas, mašīnītes, spēļu virtuves – dāvanas pašiem mazākajiem.
  • Apģērbs un apavi – bērnam vienmēr noderēs, bet pirms tam jau iepriekš noskaidrojiet vajadzīgo izmēru.
  • Puzles, veidošanas un rokdarbu komplekti – radošiem bērniem, kas tiecas izzināt sevi. Pētniecības komplekti patstāvīgiem eksperimentiem mājas apstākļos arī ietilpst šajā dāvanu kategorijā.
  • Interesantas dāvanas: 3D pildspalva, gudrās tumbiņas, galda spēles (piemērotas jebkuram vecumam), dzelzceļš, attīstošās tāfeles, interaktīvie mājdzīvnieki (ja nav iespējams iegādāties īstu dzīvnieku), tālvadības rotaļlietas.

 

Rekomendācijas dāvanām tiem, kas iemīlējušies

 

Jaunais gads ir brīdis, kad var nostiprināt jūtas un noslēgt konkrētu etapu attiecībās, tāpēc meitenēm ieteicams izvēlēties dāvanas ar joku piesitienu, kas varētu kļūt par jaunā pāra simbolu. Šādas dāvanas nemaksā daudz, tāpēc pārāk neietekmēs naudas maciņa saturu:

 

  1. Kalendārs ar kopīgām fotogrāfijām.
  2. Jūs pati apburošā mežģīņu apakšveļā.
  3. Maigas gultasveļas komplekts.
  4. Iemīļotais alkoholiskais dzēriens.
  5. Aksesuāri geimerim. 
  6. Galda spēle ar intīmu saturu.

 

Ko grib saņemt dāvanā meitenes no saviem izredzētajiem?

 

Atbildē ir plašs diapazons un nereti ar veikala piedāvājumu nepietiks, bet ja pagaidām jūsu iespējās ir tikai dāvana, par labāko izvēli kļūs:

 

  1. Eglītes rotājums ar jūsu unikālo uzrakstu.
  2. Šokolādes konfektes Jaunā gada tematikā.
  3. Mīkstās mantiņas. Šajā gadā tās var būt kaķi vai tīģeri.
  4. Juvelierizstrādājumi.
  5. Izsmalcināti dāmu alkoholiskie dzērieni.
  6. Ielūgums uz koncertu, izrādi vai operu.
  7. Sertifikāts “personīgā sapņa” piepildījumam. Šāda dāvana būs piemērota tiem vīriešiem, kas konkrēti zina, ko vēlas viņu izredzētās, tāpēc ar tēmu var improvizēt: “kāju masāža”, “mīļoto filmu skatīšanās” vai “romantiskas vakariņas sveču gaismā”.                                   

Mēs esam uzskaitījuši daudzas dāvanas dažādām interesēm un vēlmēm, bet pats galvenais, dāvinot jebkuru dāvanu – tā ir uzmanība un rūpes. Lai cik arī nemaksātu jūsu dāvana, tā kļūs nenovērtējama, ja tiks dāvāta no tīras sirds un ar mīlestību.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Auto līzinga un auto kredīta salīdzināšana

Jebkuram finanšu piedāvājumam ir savas raksturīgās un atšķirīgās iezīmes

Koka māju būvniecība kredītā

Savas mājas būvniecība ar pārliecinātu potenciālu kļūst aizvien populārāka Latvijā

Labākie elektriskie skrejriteņi Latvijā

Elektriskie skrejriteņi – mēs tik bieži tos sastopam pilsētas ielās, bet tik maz par tiem zinām

iPhone 14 apskats

Ziņas par jaunajiem Apple iPhone modeļiem parādās ar apskaužamu regularitāti

Kā nopirkt gatavu biznesu

Jūs jau sen esat sapņojis par savu biznesu, bet jums nav idejas, kas garantētu panākumus