Aizdevumu refinansēšana bez nodrošinājuma

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Lai izvairītos no negatīvām sekām, aizņēmēji ar vairākiem šādiem kredītiem var noformēt vienu kopēju kredītu – kredītu apvienošanu, kas segs visus ātros, dārgos aizdevumus. Turpmāk klientam nāksies atmaksāt tikai vienu kredītu – visu iepriekšējo ātro kredītu apvienošanu. Pastāv vairāki šādu kredītu (apvienošanas) veidi, bet visizdevīgākais un populārākais ir tas, kas tiek noformēts bez ķīlas. Tā aizņēmējs šajā situācijā ne ar ko neriskē.


Gadījumos, kad aizņēmējs nevar tikt galā ar vairāku ātro kredītu atmaksu un viņam ir izveidojusi paliela soda naudas summa un neatmaksāti aizdevumi, tad labākā izeja no situācijas ir vairāku kredītu apvienošana vienā, bet pret īpašuma ķīlu. Kāda tieši apvienošana būs piemērota jūsu situācijā, un kā pareizi izvēlēties optimālo pārkreditācijas programmu, jūs uzzināsiet šajā rakstā.


Vairākas rekomendācijas parāda atmaksai


Kad aizņēmējs vēl tikai plāno iesniegt kredīta pieteikumu, viņam jau iepriekš ir jābūt gatavam, ka parādu bankai nāksies atmaksāt jebkurā gadījumā. Lai nepalaistu garām kredīta atmaksas datumu, jāievēro daži noteikumi:

 

  • Jau iepriekš plānojiet savu mēneša budžetu, tiklīdz saņemat darba algu.
  • Ekonomējiet līdzekļus, uz laiku atsakieties no dārgu apģērbu un produktu iegādes, atlieciet atvaļinājumu un izlaides.
  • Ikmēneša maksājumu veiciet uzreiz, tiklīdz saņemat darba algu. Ja atmaksa tiek veikta no jūsu konta, tad vienkārši atstājiet maksājumam nepieciešamo minimālo summu, lai neiztērētu naudu mazāk svarīgām vajadzībām.
  • Vēlreiz izlasiet ātrā kredīta līguma nosacījumus, lai nepalaistu garām precīzu atmaksas datumu.
  • Jau iepriekš pavaicājiet savam kreditoram, vai iespējams visu kredītu atmaksāt vienā maksājumā vai arī jāveic vairākas iemaksas.
  • Ja kredīts tiek atmaksāts, izmantojot starpbanku pārskaitījumu, tad nauda ir jāpārskaita jau iepriekš, jo pārskaitījums var ilgt vairākas dienas.


Kas jādara, ja jau ir izveidojušies ātro kredītu parādi?


Ja ātrais kredīts jau ir noformēts, bet netiek atmaksāts, un jums ir “uzaudzis” pieklājīgs parāds, tad jārīkojas nekavējoties. Jo ilgāks būs parāda termiņa kavējums, jo lielāks būs parāds, tāpēc šai situācijai pēc iespējas ātrāk ir jāatrod risinājums. Tomēr ir iespējams “uzveikt” uzkrājušos parādus, ja:

 

  1. Jūs ar saviem kreditoriem varēsiet panākt kompromisu, parakstot līgumu par parāda restrukturizāciju. Šajā situācijā bankai ir pienākums pagarināt kredīta atmaksas periodu, tādējādi samazinot ikmēneša maksājuma summu. Bet ne visas bankas tam piekrīt, dažas piekrīt noformēt parāda restrukturizāciju, bet palielina procentu likmi.
  2. Atrast visu parādu nomaksāšanai nepieciešamo naudas summu. Noformēt nākamo ātro kredītu, lai atmaksātu iepriekšējo, ir pilnīgi maldi, kas ne pie kā laba nenovedīs. Tāpēc pacentieties atrast vajadzīgo naudas summu, aizņemoties to no saviem tuviniekiem, draugiem vai radiem. Ja ir iespēja, varat pārdot vērtīgas mantas (viedtālruņus, portatīvos datorus, datorus) vai rotas no dārgmetāliem un dārgakmeņiem. Kaut arī šādam solim piekritīs nebūt ne visi parādnieki.


Augstākminētās situācijas palīdzēs tikt galā ar grūtībām, ja nevarat atmaksāt 1-2 ātros kredītus. Ja tomēr esat paspējuši noformēt vairākus aizdevumus un tagad jums ir grūtības ar naudas atgriešanu, tad paša spēkiem jūs galā netiksiet: nāksies izmantot speciālās kreditēšanas palīdzību.


Banku sektorā jau sen ir parādījies tāds produkts kā kredītu apvienošana, kas ļauj tikt galā ar daudzu ātro kredītu atmaksu. Tas ir speciāls ilgtermiņa kredīts ar mērķi atmaksāt visus esošos ātros kredītus, un tiek uzskatīts par vislabāko izeju no situācijas. Kas ir tā priekšrocības, un kāpēc labāk izmantot kredītu apvienošanu, kā atmaksāt parādus patstāvīgi, jūs uzzināsiet, izlasot šo rakstu.


Vairāku ātro kredītu apvienošana vienā: priekšrocības


Visu kredītu apvienošana vienā lielā – gudrs risinājums kā atbrīvoties no apnikušiem parādiem un kavētiem maksājumiem. Apvienojot visus īstermiņa aizdevumus vienā, aizņēmējs varēs saņemt:

 

  1. Zemu kredītu likmi apvienotajam kredītam. Visiem ātrajiem kredītiem ir viens galvenais trūkums – tās ir augstas procentu likmes. Noformējot šādus aizdevumus vienā kopīgā kredītā, jūsu ikmēneša maksājumi samazināsies, jo likme būs daudz zemāka.
  2. Ilgu atmaksas periodu. Kredītu apvienošana paredz daudz ilgāku finanšu saistību noformēšanu, kas ļauj atmaksāt kopējo parādu, veicot mazus ikmēneša maksājumus. Noformējot ātros kredītus, aizņēmējs uzņemas saistības atgriezt naudu faktiski jau 2-3 nedēļu laikā.
  3. Precīzs atmaksas grafiks. Kad jums nākas atmaksāt uzreiz vairākus ātros kredītus dažādos mēneša datumus, tas sagādā milzum daudz neērtību. Atmaksājot tikai vienu kredītu, jums būs laiks sagatavoties maksājumam un neaizmirst par to.


Kredītu apvienošanu var izmantot ne tikai ļaunprātīgi parādnieki un nemaksātāji, bet arī tie aizņēmēji, kam vēl nav kavētu maksājumu, bet kuri jūt, ka viņi nespēj tikt galā ar vairāku ātro kredītu vienlaicīgu atmaksu.


Tāpat kā ātrie kredīti, arī apvienotie aizdevumi atšķiras cits no cita ar saviem nosacījumiem. Tomēr pārkreditāciju nedrīkst 100% uzskatīt par parastu kredītu, kaut arī pieteikumu apvienošanai var nosūtīt arī ar online pieprasījuma palīdzību. Galvenais moments – pārkreditācijas līguma parakstīšana var notikt tikai kreditora birojā. Un tikai retos gadījumos aizņēmējs var parakstīt līgumu par kredītu apvienošanu ar elektronisko parakstu. Šajā gadījumā pārkreditāciju bez ķīlas arī var uzskatīt par ātro aizņēmumu.


Izvēloties optimālo kredītu apvienošanas programmu, aizņēmējs izvēlas daudz piemērotākus nosacījumus tieši tāpat kā, noformējot iepriekšējos kredītus. Kaut arī visi pārkreditācijas kredīti ir ilgtermiņa kredīti, tiem ir savas atšķirības. Pats galvenais kritērijs, pēc kura izvēlas optimālo pārkreditāciju – pienākums nodrošināt ķīlu.


Pārbaudi: varbūt tu vari noformēt aizdevumu apvienošanas kredītu bez ķīlas?


Ķīla – tā ir pirmā motivācija aizņēmējam savlaicīgi atmaksāt kredītu un pilnā apmērā. Bankai ķīla – tā ir garantija, ka kredīta nauda tiks pilnībā atgriezta. Bet ne vienmēr pārkreditācija uzliek par pienākumu saviem aizņēmējiem piedāvāt ķīlu. Kredītu apvienošanu bez ķīlas var izmantot šādas personas:

 

  1. Kam ir pozitīva kredītvēsture un pagātnē nav finansiālu problēmu.
  2. Ir labs maksātspējas rādītājs, kuru var oficiāli apliecināt.

 

Kredītu apvienošana jeb pārkreditācija bez ķīlas notiek samērā ātri. Šāds kredīts ir drošs aizņēmējam un palīdz pilnībā atbrīvoties no esošajām finansiālajām problēmām. Bet, ja jūs jau esat nokļuvis parādnieku sarakstā, tad nāksies piedāvāt ķīlu vai izlabot savu kredītvēsturi. Veiksmīgi atmaksāta pārkreditācija palīdzēs uzlabot jūsu kredītreitingu un sniegs piekļuvi daudz izdevīgākiem kredītu piedāvājumiem nākotnē.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Krājkonts privātpersonām

Milzīgā dažādu preču izvēle iedzīvotājiem veido mākslīgu pieprasījumu pēc esošā piedāvājuma

Laifhaki autovadītājiem ziemas laikā

Ziemu diez vai var nosaukt par “veiksmīgu” laiku braukšanai ar automašīnu

Auto līzings Mogo

Grūti iedomāties, kā mēs tiktu galā ar saviem mājas un darba pienākumiem bez efektīvas pārvietošanās ar auto

Atgriezeniskais līzings

Līzings – tas ir viens no finanšu pakalpojumiem, kas samērā viegli, ātri un harmoniski iekļāvies parasto iedzīvotāju un lielu uzņēmumu dzīvē