Ātra portatīvā datora iegāde mājai un birojam

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Veci cilvēki, pusaudži, bērni – vairums no tiem ir pārliecināti personālā datora lietotāji, jo grāmatu lasīšana, zinātnisko darbu rakstīšana, prezentāciju, atskaišu, grafiku izstrāde u.t.t. mūsdienu pasaulē nav iespējama, ja nav sava PC.

Ja runa iet par datoru darbam, tad šeit pirmajā vietā būs PC potenciāls un produktivitāte. Visiem gribas izpildīt savu darbu ātri un kvalitatīvi, gūt priekšniecības atzinību, būt par piemēru kolēģiem u.t.t. Tieši tāpēc labs dators nevar maksāt lēti. Turklāt jaunākie modeļi, piemēram, Lenovo zīmols var tikt aprīkoti ar papildus funkcijām – skārienjutīgu ekrānu, klaviatūru ar apgaismojumu u.t.t. Un par šīm papildus opcijām jaunajam īpašniekam jau nāksies piemaksāt.

Lai kādu datora zīmolu jūs neizvēlētos, viskomfortablākie skaitās portatīvie PC vai, vienkārši sakot, klēpjdatori. Klēpjdatoriem ir virkne priekšrocību, pateicoties kurām tie izskatās daudz pievilcīgāki, nekā parastie datori un, pirmkārt, tāpēc ka tie ir portatīvi (personālie, mobilie). Tikai iedomājieties vien, ka darba laikā neesat paspējis tikt galā ar konkrētiem uzdevumiem, ko mājās jūs pilnībā varētu izdarīt. Šādās situācijās nest uz mājām samērā lielo PC, turklāt vēl monitoru un klaviatūru, nav ērti, bet atnest uz mājām klēpjdatoru, lai pabeigtu darbu un rītdien ar to dotos atpakaļ uz biroju – tas ir pat ļoti ērti. Turklāt Lenovo portatīvais dators var strādāt bez pieslēguma pie elektrotīkliem, jo katra šāda ierīce ir aprīkota ar iebūvētu akumulatoru, kas piegādās ierīcei enerģiju vēl vairākas stundas.

Pēc savām īpašībām Lenovo portatīvais dators maz ar ko atšķiras no personālā datora. Portatīvo klēpjdatoru var iegādāties ar tādu pašu nepieciešamo funkciju klāstu, kādas ir parastam Lenovo zīmola datoram. Arī parametri abām ierīcēm maz ar ko atšķiras. Tomēr portatīvais Lenovo dators neapšaubāmi gūst priekšrocības savas mobilitātes dēļ.

Kā iegādāties portatīvo klēpjdatoru?

Tā kā Lenovo portatīvie datori pierādījuši sevi kā ļoti komfortablas ierīces, to cenas ir attiecīgi kāpušas un gandrīz vienādas ar stacionāra PC cenu komplektā ar monitoru un klaviatūru. Protams, portatīvā Lenovo iegāde – tas ir liels pirkums, kam daudziem vienkārši nepietiek līdzekļu. Vienīgā izeja no situācijas ir kredīts, kas tiek noformēts ar starpnieka – bankas palīdzību. Tomēr saņemt kredītu Lenovo portatīvajam datoram nav nebūt tik vienkārši: klients var neatbilst bankas prasībām, un šī iemesla dēļ veikals var atteikt pirkumu.


Bet situāciju ir manījusi pamatīgā konkurence elektronikas un finanšu tirgū, kas sākusi diktēt citus, pircējiem daudz izdevīgākus, noteikumus. Pavisam jauni tehnikas zīmoli piedāvā dažādus lojalitātes nosacījumus, lai piesaistītu sev pēc iespējas vairāk pircēju. Arī kreditori neatpaliek no elektronikas ražotājiem: prasības kļūst vieglākas, bet kredīta procentu maksa var arī nebūt vispār.

Tieši šādu jaunu klientu piesaistes scenāriju izvēlējies samērā “jauns” tehnikas zīmols – Lenovo. Dažādas akcijas, atlaides, vienkārša kredīta vai līzinga noformēšana – tas viss labvēlīgi ietekmējis zīmola ienākšanu sadzīves tehnikas un elektronikas pasaules tirgū. Tagad, pat neskatoties uz šī ražotāja demokrātiskajām cenām, iegādāties Lenovo portatīvo datoru var pat students un burtiski 15 minūšu laikā, turklāt bez pirmās iemaksas.

Kā izvēlēties vajadzīgo Lenovo modeli?

Protams, ja stāvat tālu no inovatīvo tehnoloģiju pasaules un nākotnē izmantosiet portatīvo datoru tikai tad, kad tas būs nepieciešams, tad katra modeļa detalizēts raksturojums jums maz ko izteiks. Tomēr, lai izdarītu izdevīgu pirkumu, jums vismaz būtu jāzina, kas ir cietais disks un kāds tas mēdz būt, cik daudz atmiņas tas var ietilpināt, ar ko cietie diski atšķiras viens no otra. Vadoties no šīs informācijas, jums būs vieglāk tikt skaidrībā ar Lenovo modeli, jūs varēsiet vadīties pēc galvenā parametra – cietā diska. Atlasot visus Lenovo portatīvos datorus ar nepieciešamo atmiņas daudzumu cietajā diskā, atliks vien pievērst uzmanību ekrāna izšķirtspējai, tā diagonālei, papildus funkcijām un vēl vienam būtiskam kritērijam – cenai.

Neatkarīgi no tā, kur tieši jūs nolemsiet iegādāties Lenovo (internetveikalā vai stacionārā tirdzniecības vietā), katra Lenovo portatīvā cena tiks piedāvāta divos formātos: pilna cena un ikmēneša maksājuma apmērs mēnesī. Pēdējā summa paredz, ka Lenovo tiks noformēts kredītā vai līzingā, bet šo abu finansēšanas veidu nosacījumi var būt atšķirīgi.

Iegādāties Lenovo līzingā vai kredītā iespējams pat bez pirmās iemaksas. Ja aizņēmējs ir maksātspējīga persona, kārtīgs savu iepriekšējo parādsaistību izpildītājs, tad, iegādājoties Lenovo līzingā, banka var nepieprasīt viņam pirmo iemaksu.

Noformējot Lenovo klēpjdatoru kredītā, būs jāmaksā procentu likme, tāpēc pirmā iemaksa ļaus pircējam ieekonomēt savu naudu. Iegādājoties Lenovo līzingā, tas ir, bezprocentu nomaksā, pirmā iemaksa nav obligāta vai arī tikai tajos gadījumos, kad to pieprasa kreditors.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Dell portatīvie datori līzingā

Lai kādā jomā mēs nestrādātu, liela daļa mūsu darba tiek paveikta ar mākslīgā intelekta palīdzību vai, pateicoties tam: dokumentu apstrāde un izstrāde, video, prezentāciju un citu failu caurlūkošana

MacBook kredītā

Apskatot pirmos auto līzinga programmu piemērus, var nonākt pie secinājuma, ka pirmās līzingā sāka noformēt VIP līmeņa automašīnas

Acer portatīvie datori līzingā

Mūsdienās lielākā daļa cilvēku pat dažas dienas nespēj iedomāties savu dzīvi bez personālā datora vai klēpjdatora

Samsung S9 kredītā

Mūsdienīgie viedtālruņi jau sen ir pārstājuši būt par sakaru līdzekļiem, tie ir kļuvuši par ietilpīgu “bagāžu” ar mums ikdienā nepieciešamajām funkcijām