Apple klēpjdators uz nomaksu

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Un to viegli izskaidro elitārās auto rūpniecības augstā cena. Sekojot šādai automašīnu līzinga praksei, līzingu nolēma izmantot arī pieprasītākie digitālās tehnikas un elektronikas zīmoli. Pirmā līzinga pieredze šajā darbības jomā attiecas uz viedtālruņiem ar pasaules vārdu – iPhone. Kaut arī aizņēmējiem pirmie līzinga piedāvājumi nebija tik izdevīgi kā mūsdienu piedāvājumi. Un tomēr šo programmu savulaik paspēja izmantot daudzi. Pateicoties šādai pieejamībai, Apple kompānija spēja palielināt savu pielūdzēju auditoriju.

Līdz ar Apple produkcijas sortimenta paplašināšanos, sāka attīstīties arī līzinga programmas. Šobrīd gandrīz ikviens gribētājs, kam ir kaut nelieli oficiāli ienākumi, var bez problēmām noformēt līzingā iepatikušos tehniku pie jebkura Apple pārstāvja, kas vairāk līdzinās bezprocentu kredītam vai nomaksai. Šādu pirkumu noformēt ir ļoti vienkārši, jāveic vien divi klikšķi ar datorpeli:

  1. ienākam interneta veikalā, kas tirgo šo preci,
  2. aizpildām pieteikumu Apple produkta saņemšanai līzingā,
  3. saņemam kreditora lēmumu,
  4. izskatām tā individuālos nosacījumus,
  5. parakstām līgumu,
  6. saņemam preci.

 

Tieši tādu pašu darbību shēmu jūs varat realizēt, apmeklējot jebkuru stacionāro elektronikas veikalu, kurā tiek piedāvātas Apple preces.

Kur slēpjas Apple preču iegādes priekšrocības līzingā?

Apskatīsim Apple produkta noformēšanu līzingā ar konkrētu piemēru. Reti kurš varētu atteikties no supermūsdienīgā un ultraplānā Apple klēpjdatora ar nosaukumu “MacBook”. Pastāv daudzi MacBook veidi, bet tehniskās ierīces lieliskais potenciāls, kvalitātes un uzticamības līmenis nekādi nevarēja neietekmēt arī klēpjdatora cenu, tāpēc iegādāties MacBook uzreiz vienā maksājumā var atļauties vien daži. Bet ar līzingu šī tehnika kļuvusi maksimāli pieejama, pat ja jums nav pietiekami daudz naudas pirmajai iemaksai.

Pateicoties līzingam, situācija ir kardināli mainījusies – ienākam tehnikas un elektronikas interneta veikalā, pārejam uz Apple sadaļu, MacBook apakšsadaļu un piemeklējam ierīces ar sev vispiemērotākajiem tehniskajiem parametriem.

Lai novērtētu savas iespējas, nākamie aizņēmēji var izmantot online līzinga kalkulatoru, bet svarīgi zināt, ka visi aprēķini šajā ierīcē būs tikai aptuveni. Precīzu līzinga atmaksas grafiku jūs varēsiet redzēt, vēršoties veikalā personīgi. Bet MacBook līzinga noformēšanas procesā piedalās ne tikai aizņēmējs un pārdevējs, bet arī trešā puse – kredīta vai līzinga kompānija, kas finansē jūsu pirkumu. Citiem vārdiem sakot, tieši šis kreditors nopērk jums jūsu izvēlēto MacBook un tālāk nodod to jūsu lietošanā. Veikals jau darījuma noformēšanas dienā no kreditora saņem naudu par iegādāto tehniku pilnā apmērā. Turpmākā MacBook cenas atgriešana notiek tikai starp divām pusēm: kreditoru un aizņēmēju.

MacBook līzinga noformēšanas priekšrocības

  1. Aizņēmējam ir tiesības mainīt vai atgriezt MacBook 14 dienu laikā no līzinga (pirkuma) noformēšanas dienas.
  2. Aizņēmējam tiek izsniegts iegādātā MacBook garantijas talons ar darbības termiņu – 2 gadi (Apple oficiālā garantija).
  3. Efektīva tehnikas iegāde pieteikuma iesniegšanas dienā. Izmantojot līzingu, MacBook iespējams nopirkt jau šodien.
  4. Līzingā noformētais MacBook internetveikala lapā tiks piegādāts savam jaunajam īpašniekam vienas diennakts laikā.
  5. Apple tehnikas piegāde ir spēkā visā Latvijas teritorijā.

 

Izmantojot internetveikalu funkcionālu, aizņēmēji var ne tikai iepazīties ar ierīces parametriem, bet arī ar atsauksmēm, kuras atstājuši ierīču ieguvēji. Tāpat nereti šai informācijai tiek pievienoti arī video faili ar klēpjdatoru pilnu apskatu. Aizņēmējam un MacBook nākamajam īpašniekam nav obligāti jāapmeklē parastie elektronikas lielveikali: šādu pirkumu iespējams izdarīt pat mājās.

MacBook līzinga prasības un nosacījumi

Neapšaubāmi, kreditors par saviem līdzekļiem neļaus iegādāties MacBook negodīgam aizņēmējam, tāpēc katrs pieteicējs tiek pārbaudīts.

  • Aizņēmējam ir jābūt pilngadīgam.
  • Aizņēmējam jābūt pozitīvai kredītreputācijai.
  • Aizņēmējam jābūt noteiktam oficiālo ienākumu līmenim, kuru var apliecināt kaut vai ar bankas konta izrakstu.

 

Izskatot ienākumu līmeni, tiks ņemti vērā jūsu ikmēneša izdevumi, kā arī esošās kredītsaistības. Ja MacBook ikmēneša līzinga maksājums būs mazāks kā 30% no jūsu tīrās peļņas apmēra, tad, visdrīzākais, kreditors apstiprinās darījumu.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Portatīvie lenovo datori līzingā

Grūti iedomāties cilvēku, kas spētu vairākas dienas nodzīvot bez datora vai klēpjdatora (portatīvā PC), jo tehnoloģiju atbalsts mums ir nepieciešams ne tikai darbā, bet arī mājās, mašīnā, atpūšoties

iMac līzingā

Apple kompānija nepārtraukti lutina savus pielūdzējus un reizē ar viedtālruņu pilnveidošanu neaizmirst par personālo datoru, precīzāk sakot, galda datoru attīstību

Dell portatīvie datori līzingā

Lai kādā jomā mēs nestrādātu, liela daļa mūsu darba tiek paveikta ar mākslīgā intelekta palīdzību vai, pateicoties tam: dokumentu apstrāde un izstrāde, video, prezentāciju un citu failu caurlūkošana

iPhone 8 kredītā

Paaugstinātas popularitātes elektronikas produktu vidū izceļas Apple viedtālruņi, precīzāk sakot, iPhone