Datortehnika uz nomaksu

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Personālie un portatīvie datori ir pilnībā aizvietojuši mums ne tikai televizorus, ar to palīdzību mēs kvalitatīvi veicam savu darbu, sazināmies ar draugiem, pat ja tie dzīvo otrā pasaules malā, mācamies, veicam pētījumus u.t.t.

Reizē ar pieķeršanos datoriem, mēs esam sākuši tiekties pēc daudz ērtākiem nosacījumiem darbā ar elektroniku. Mums ir idejas par to, cik tas būtu ērti, ja šādu mākslīgā intelekta palīgu varētu paķert līdzi atpūtā, tālā braucienā u.t.t. Ja jūsu dators, pirmkārt, ir darba instruments, būtu daudz ērtāk, ja to varētu pārvadāt no darba vietas uz mājām un otrādi.

Tieši šāda vajadzība pēc komforta ir pamudinājusi labākos izstrādātājus radīt klēpjdatoru jeb portatīvo datoru. Šodien ar portatīvo datoru saprot arī planšetes un pat monoblokus, bet vispopulārākais portatīvā datora veids tomēr ir klēpjdators.

No visas šīs secīgās ķēdes radusies vēl viena likumsakarība: dažāda tipa datoru lietotāji ir sākoši pāriet uz sev daudz ērtāku tirgu – internetu. Iepirkumi internetā ir kļuvuši ne tikai ātri un viegli, bet arī izdevīgi. Datoru lietotājiem ir iespēja iepirkties par zemām cenām (vairumtirdzniecība, akcijas cenas vai preces no noliktavām). Tāpat jāatzīmē, ka interneta veikali no saviem stacionārajiem kolēģiem atšķiras ar palielinātu preču sortimentu, iespēju pasūtīt izstrādājumu pēc individuāliem izmēriem, dizaina, kvalitātes u.t.t.

Kā iegādāties portatīvo datoru bez pārmaksas?

Internetā iespējams nopirkt jebko, un datori šajā gadījumā nav izņēmums. Elektronikas interneta veikali ir kļuvuši daudz populārāki, nekā parastie stacionārie veikali, un ne tikai plašā sortimenta dēļ, bet arī tāpēc, ka šeit iespējams iegādāties gan kredītā, gan arī līzingā. Pircējam atliek tikai izvēlēties ierīces parametrus un finansējuma veidu – jau tajā pašā dienā dators dosies pie sava jaunā īpašnieka ar klientam ērta piegādes servisa palīdzību.

Populārāko portatīvo datoru zīmolu vidū īpašu vietu ieņem ražotājs Acer. Šī ražotāja portatīvie un stacionārie datori var lepoties ar uzticamu kvalitāti, turklāt Acer cenas ir samērā demokrātiskas un daudz zemākas par citu zīmolu cenām.

Ienākot jebkura elektronikas internetveikala lapā, jums tiks piedāvāts gandrīz neaptverams portatīvo datoru sortiments, kur bez profesionālas palīdzības neiztikt. Bet tieši tāpēc šādiem veikaliem ir tehniskā atbalsta dienests, uz kuru iespējams piezvanīt vai uzrakstīt, un kas palīdzēs izvēlēties optimālo Acer datoru. Zinot jums vajadzīgos parametrus vai to diapazonu, jums būs daudz ērtāk izvēlēties Acer. Jums ir tikai jāizmanto vienkāršs un saprotams filtrs (var tikt izvietots lapas labajā vai kreisajā pusē) un jāizvēlas vēlamie Acer parametri. Kad būsiet nospiedis “Meklēšanas” pogu, lapā tiks attēloti visi portatīvie vai parastie Acer datori, kas atbilst jūsu pieprasījumam.


Pēc kādiem parametriem iespējams izvēlēties vēlamo Acer datoru:

  1. Cena (cenas diapazons, tiek noteikta augstākā un zemākā vērtība).
  2. Ražotājs (mūsu gadījumā Acer).
  3. Datora veids atkarībā no ekspluatācijas mērķa (darbam, mājai, biznesam, birojam, spēlēm, multimedijiem, mācībām).
  4. Datora sērija – parasti katrs ražotājs portatīvos datorus ražo sērijās vairākos modeļos. Ja šī parametra nav, šo kritēriju var izlaist.
  5. Procesors.
  6. Krāsa.
  7. Svars.
  8. Kodolu skaits.
  9. Korpusa materiāls.
  10. Ekrāna izmērs, izšķirtspēja un tips.
  11. Operatīvās sistēmas versija.
  12. Operatīvās atmiņas izmērs.
  13. Videokartes veids.
  14. Cietā diska veids.
  15. SSD diska apmērs.
  16. HDD disks.

 

Meklējumu laikā var uzstādīt atlases veidu, piemēram, datori, sākot ar lētāko, beidzot ar dārgāko.

Kā notiek Acer noformēšana līzingā?

Visi Acer datori tiks attēloti lapā, katram portatīvās ierīces modelim tiks parādīta gan tā pilna cena, gan ikmēneša maksājums – cena, kuru jums nāksies maksāt katru mēnesi, noformējot datoru līzingā. Daudzi no šādiem interneta veikaliem ir aprīkoti ar iebūvētiem online kalkulatoriem, kas visbiežāk darbojas, pamatojoties uz diviem principiem:

  • Jūs zināt, cik lielu summu jūs katru mēnesi varētu izdalīt no sava budžeta, neierobežojot savas primārās vajadzības. Nosakot šī ikmēneša maksājuma apmēru un atmaksas termiņu, kalkulators noteiks jums Acer portatīvā datora cenu, kuru jūs varēsiet samaksāt bez lielām pūlēm.
  • Vispirms jūs kalkulatorā nosakiet vēlamā Acer portatīvā datora pilnu cenu un līzinga atmaksas periodu. Ātrā aprēķina rezultāts būs jūsu ikmēneša maksājuma summa.

 

Kad tiks izvēlēta optimālā pirkuma summa, var iesniegt pieteikumu Acer iegādei līzingā. Pieteikuma izskatīšana neprasīs vairāk kā 15 minūtes, savukārt piegādes kompānija diennakts laikā atvedīs jūsu iegādāto Acer portatīvo datoru.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Samsung S10 kredītā

Ja personālie datori mums ir nepieciešami mājās, darbā vai ceļā, tad mūsdienīgs viedtālrunis mums ir nepieciešams 24 stundas diennaktī un 365 dienas gadā

Dell portatīvie datori līzingā

Lai kādā jomā mēs nestrādātu, liela daļa mūsu darba tiek paveikta ar mākslīgā intelekta palīdzību vai, pateicoties tam: dokumentu apstrāde un izstrāde, video, prezentāciju un citu failu caurlūkošana

Samsung S9 kredītā

Mūsdienīgie viedtālruņi jau sen ir pārstājuši būt par sakaru līdzekļiem, tie ir kļuvuši par ietilpīgu “bagāžu” ar mums ikdienā nepieciešamajām funkcijām

Portatīvie lenovo datori līzingā

Grūti iedomāties cilvēku, kas spētu vairākas dienas nodzīvot bez datora vai klēpjdatora (portatīvā PC), jo tehnoloģiju atbalsts mums ir nepieciešams ne tikai darbā, bet arī mājās, mašīnā, atpūšoties