Aizdevums lv kreditēšanas veidi un programmas

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Tā galvenais uzdevums bija kredītlīnijas piedāvāšana būvmateriālu iegādei partneru veikalos. Vēlāk kompānija aizvien vairāk un vairāk “apauga” ar jauniem partneriem un klientiem, kā rezultātā produktu līnijā parādījās auto kreditēšana bez ķīlas un kredīti skaidrā naudā.


Jau 2008.gadā Nelss Līzingu izpirka zviedru kompānija Marginalen AB, bet 2009.gadā tas tika pārdēvēts par Aizdevums.lv. Tagad par kredītorganizācijas galveno mērķi kļuva skaidras naudas un auto kredītu piedāvāšana fiziskām un juridiskām personām. Kopš tā laika sadarbība ar aizņēmējiem tiek realizēta ne tikai caur Latvijas oficiālajām pārstāvniecībām, bet arī ar partneru palīdzību, kas piedāvā kompānijas finanšu produktus.


Aizdevums.lv tīmekļa vietnē ir sniegti ne tikai pašu kredītprogrammu apraksti, bet arī vesela sadaļa ar preču un pakalpojumu piedāvājumiem, kurus var iegādāties par akcijas cenām vai atlaidēm, vēršoties pēc finanšu palīdzības pie Aizdevums.lv. Starp būvniecības veikaliem un automobiļu pārstāvjiem šeit var atrast bērnu preces, tūrisma piedāvājumus, elektroniku un sadzīves tehniku, mēbeles un mājas preces, medicīnas preces un pakalpojumus, sporta aprīkojumu, mūzikas instrumentus un vēl vairākas interesantas kategorijas, kuras nepārtraukti izraisa Aizdevums.lv klientu interesi.


Par galveno


Tomēr galvenā Aizdevums.lv darbība ir vērsta uz 3 galveno finanšu produktu piedāvāšanu fiziskām un juridiskām personām:

 

  1. Auto kredīts: no 700 līdz 15000 € uz termiņu no 3 līdz 84 mēnešiem bez pirmās iemaksas un nodrošinājuma. Iegādātā automašīna uzreiz tiek reģistrēta uz aizņēmēja vārda. Kopā ar produktu kompānija piedāvā bezmaksas apdrošināšanu auto zādzības vai tās pilnīgas iznīcināšanas gadījumā avārijas rezultātā.
  2. Patēriņa kredīts skaidrā naudā: no 70 līdz 4500 € uz termiņu no 3 mēnešiem līdz 3 gadiem. Tāpat kopā ar produktu aizņēmējs iegūst tiesības uz apdrošināšanu darba, darbspēju zaudējuma, nāves, nelaimes gadījumā, īslaicīgas darbspējas, ilgstošas slimības gadījumā.
  3. Pārkreditācija: no 70 līdz 5000 € ar atmaksas termiņu no 3 mēnešiem līdz 5 gadiem. Tāpat kopā ar kredīta noformēšanu aizņēmējs var sevi apdrošināt darba vai darbspējas (tai skaitā arī īslaicīgas) zaudējuma gadījumam, nāves, nelaimes gadījumam vai ilgstošas slimības gadījumam.


VIP klientiem tiek piešķirtas tiesības uz individuālu kreditēšanu no 70 līdz 15000 € apmērā. Šī summa var tikt izsniegta kā parasts patēriņa kredīts, tā arī kā auto kredīts ar atmaksas periodu no 3-86 mēnešiem.


Vienkārši un ērti


Tīmekļa vietnes funkcionāls ir tik ērts, ka lietotājam nebūs grūti iepazīties ar Aizdevums.lv partneriem, apskatīties katra adreses un kontaktus. Tāpat izvēloties jebkuru no kredītprogrammām, aizņēmējs var izmantot online kalkulatoru, kas ātri noteiks ikmēnēša maksājuma apmēru konkrētai kredīta summai un tās atmaksas termiņam. Zem šiem rādītājiem atrodas kredīta atmaksas grafika izveides poga, kuru jūs varat viegli izdrukāt.


Kompānija veic regulāras akcijas un izlozes savu klientu vidū. Nākamā balva tiks pasniegta kādam no Aizdevums.lv klientiem par godu kompānijas 17.-jai dzimšanas dienai.


Oficiālā tīmekļa vietne satur noderīgu informāciju, kas ļauj esošajiem un topošajiem klientiem būt informētiem par izmaiņām kreditora darbībā. Kādā no sadaļām “klientiem” var atrast pilnu informāciju par maksas pakalpojumiem un iesniegumu paraugus. Vēl vienkāršāk uzzināt par Aizdevums.lv jaunumiem iespējams kompānijas FB profilā.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts Brīvība

Brīvo kredītu rašanos samērā viegli skaidrot no ekonomikas, precīzāk sakot, uzkrājumu viedokļa

Kredītlīnijas

Ļoti attīstītu finanšu attiecību laikmetā pat pirmklasnieks spēs precīzi definēt “kredītu”, bet par “kredītlīniju” un tās unikalitāti ir dzirdējuši daudzi, tomēr tā arī līdz galam nav sapratuši, kas ar šo terminu patiesībā tiek domāts un kādas iespējas šis banku produkts var sniegt saviem īpašniekiem

TF Bank kredīts

Daudzu pievilcīgu kreditēšanas programmu vidū aizņēmēji pirmkārt izvēlas tās, kuras izmantojot, naudu var saņemt ātri un bez īpašām grūtībām, bet vēlāk – viegli un ātri atgriezt parādu

Kā nopelnīt, ja neesi nopircis Bitcoin par 1 eiro

Pavisam nesen kriptovalūtu grafiki gandrīz vai sajuka prātā: kad 1 Bitcoin pārgāja 16 000$ vērtības atzīmi