Kredīts TF-Bankā

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Viena no šādām bankām, ar kuru ir vienkārši un patīkami sadarboties, ir TF Bank.


Par galveno atšķirīgo pieeju attiecībā uz saviem klientiem šī kompānija uzskata reālu aizņēmēja iespēju novērtēšanu, citiem vārdiem sakot, kreditors pamatīgi pārbauda pieteicēja finansiālo uzticamību un tikai pēc tam pieņem lēmumu. Otra šādas sadarbības puse: pamatojoties uz veikto analīzi, iespējamo kredīta summu nosaka pats kreditors, tāpēc banka izsniedz tikai tik daudz, cik klientam būs viegli atgriezt.


Samērā reāla un objektīva sadarbības koncepcijai bankai izstrādāta, nevis balstoties uz svešu pieredzi, bet, pateicoties 30 gadus ilgam stāžam finanšu tirgū. Mūsdienu TF Bank saknes Latvijā nāk no 1987.gada Zviedrijas. Tieši tad kompānija sāka piedāvāt savus instrumentus parastiem cilvēkiem vienkāršai preču apmaksai, kas pasūtītas no pasta katalogiem. Pēc kāda laika produktu līnija tika paplašināta, un kompānija sāka piedāvāt kreditēšanas  pakalpojumus. 2016.gada rudenī TF Bank ienāca Latvijas finanšu tirgū un piedāvāja savus produktus, izceļoties ar vienkāršību un objektivitāti.


Apkalpošana TF Bankā


Grūti iedomāties veiksmīgu kreditoru, kas savus brīvos līdzekļus izdalīs katram, kas iesniegs pieteikumu. Bet nav grūti iedomāties veiksmīgu banku, kas dozēti izsniedz naudu tikai tam, kam tā ir nepieciešama un kas to spēj atgriezt. Tāpēc, ja “pieteikuma apstiprināšanas” pirmo stadiju esat izgājis veiksmīgi, pārējie kreditēšanas etapi izrādīsies maksimāli vienkārši un saprotami.


Lai iesniegtu kredīta pieteikumu, bet vēlāk parakstītu līgumu ar banku, aizņēmējam nenāksies meklēt tuvāko kreditora nodaļu un tērēt laiku personīgam apmeklējumam. Pietiek nosūtīt pieteikumu uz TF Bank elektronisko pastu vai bankas mājas lapu un, kad tas ir apstiprināts, tādā pašā veidā nosūtīt visus nepieciešamos dokumentus.


Parakstīt kredītlīgumu atļauts vai nu ar klienta elektronisko parakstu vai DPD kurjerdienesta palīdzību. Neapšaubāmi, abas puses nevar iztikt bez dzīvās saskarsmes, tāpēc palīgā nāk TF Bank klientu apkalpošanas zvanu centrs.


Kreditors uzskata, ka patēriņa kredīts, tas ir tāds produkts, kura noformēšanai nebūtu jābūt sarežģītai, tāpēc tas ir jāizsniedz uzticami un efektīvi. Kreditora stacionāro nodaļu neesamība Latvijā un citās valstīs nebūt nenozīmē, ka saņemt kredītus TF Bank ir sarežģītāk. Šī kreditora klientu apkalpošana kvalitātes ziņā neatpaliek no saviem konkurentiem, bet lielā mērā pat pārspēj savus “kolēģus”. Šāda apkalpošanas īpatnība netraucē izskatīt katru klientu individuāli. No otras puses, šāda pieeja ļauj ieekonomēt bankai uz produktu cenas rēķina un padara to daudz pieejamāku.


TF Bank atklātība un caurspīdīgums


Reti sastopamas tādas bankas, kas vienā no savām galvenajām lapām norāda detalizētu informāciju par to, kā iespējams pasūdzēties par viņu pakalpojumiem. Pirmkārt, aizņēmējam tiek piedāvāts sazināties ar bankas klientu apkalpošanas nodaļu, ja klientam ar to nepietiek – var nosūtīt sūdzību uz bankas elektronisko pastu. Divu nedēļu laikā kompānijai obligāti jāizskata iesniegums vai jāinformē klients par tā vēstules statusu. Gadījumos, ja klientu nav apmierinājusi kreditora atbilde, TF Bank piedāvā vērsties Patērētāju tiesību aizsardzības centrā vai strīdu izšķiršanas online lapā. Neapšaubāmi, šāda atklātība pret klientu sastopama reti un aizņēmēji to augstu novērtē.


Tai pat laikā piedāvājumos kreditors precīzi informē, ka tā pakalpojumu apmaksā neietilpst slēptas komisijas maksas, par kurām klients uzzina tikai, veicot kredīta atmaksu. Visi naudas un tās turpmākās atmaksas nosacījumi ir skaidri un saprotami formulēti jau pašā sākumā, bet saņemt atbildes uz interesējušiem jautājumiem aizņēmējs var pa telefonu.


TF bank kredītu kategorijas


Šis kreditors nepiedāvās jums garu finanšu produktu līniju, tāpēc jums nebūs grūti izlemt, kurš naudas palīdzības veids jums ir nepieciešams. TF Bank pastāv tikai divas kredītu kategorijas: auto kredīts un naudas kredīts. Šie divi produkti izvietoti dažādos kreditora oficiālās lapas pielikumos, un katrs no tiem ir aprīkots ar atsevišķu online kalkulatoru.


1. Naudas kredīts: no 500 līdz 4000 € ar atmaksas laiku 1-5 gadi. Lai saņemtu naudu, jānosūta vien pieteikums un sava bankas konta izdruka par pēdējo pusgadu. Līguma noformēšana un parakstīšana notiek, neapmeklējot bankas pārstāvniecību. Nauda tiek pārskaitīta uz jebkuru aizņēmēja bankas karti.


Prasības:

 

  • Vecums no 22 gadiem.
  • Nav kavētu maksājumu par citiem kredītiem.
  • Pastāvīga uzturēšanās Latvijas teritorijā.
  • Visu dokumentu aizpildīšana tikai latviešu valodā.


Nosacījumi:

 

  • Sākuma gada likme 19,9%.
  • Maksa par kredīta noformēšanu 4,9% no aizdevuma apmēra, maksājums tiek uzreiz atskaitīts no kredīta naudas summas.
  • Klientu apkalpošana bez maksas.
  • Efektīva gada likme — 24,48-34,81%.


Lai iepazītos ar veidlapām, kuras aizņēmējam nāksies noformēt, pietiek nospiest uz atbilstošās saites un saņemt tās PDF formātā.


2. Auto kredīts. Šī kredīta noformēšanas īpatnības ir tādas pašas kā naudas kredītam, bet aizdevuma summa ir mazliet lielāka: 1000 – 7500 €. Palielināts arī atmaksas termiņš: 1-6 gadi. Prasības potenciālajam auto kredīta aizņēmējam ne ar ko neatšķiras no naudas aizdevuma, atšķirības var atrast vien atmaksas nosacījumos.


Nosacījumi:

 

  • Sākuma gada likme 15,9%.
  • Maksa par kredīta noformēšanu – 6,9% no paša aizdevuma apmēra.
  • Aizņēmēja apkalpošana bez maksas.
  • Efektīva gada likme – 20,11-34,75%.


Aizņēmējiem jāņem vērā tas, ka ikmēneša maksājuma summa, kas iegūta kalkulatora aprēķinu rezultātā, nav precīza, tas ir tikai aptuvens aprēķins. Maksājuma galējais ikmēneša apmērs būs zināms tikai pēc tam, kad būsiet vērsies bankā ar kredīta pieteikumu un iesniegsiet visus nepieciešamos dokumentus, kas apliecina jūsu maksātspēju.


TF Bank kredītus var dēvēt par vienkāršiem un saprotamiem, tie tiek ātri noformēti un izsniegti, bet to apmērus precīzi nosaka klientu iespējas, tāpēc var teikt, ka šādi aizdevumi ir “nolemti” pilnai un “nesāpīgai” atmaksai.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Nauda dzīvoklim

Kur ņemt naudu dzīvoklim – aktuāls un sāpīgs jautājums daudzām ģimenēm. Viss tāpēc, ka nekustamā īpašuma cenas aug nepārtraukti reizē ar gada likmēm bankās, bet darba algas palielinājums virzās “gliemeža” tempos.

BigBank kredīts

Dažreiz nav tik svarīgi, cik lieli ir tās vai citas ģimenes ienākumi, bet gan tas, cik racionāli laulātie pārvalda savas ģimenes budžetu

Aizdevums lv

Tāpat kā daudzi citi šobrīd jau lielie kreditori, Aizdevums.lv savu darbību uzsāka tālajā 1999.gadā un tobrīd saucās “Nelss Līzings”

Kredīts Brīvība

Brīvo kredītu rašanos samērā viegli skaidrot no ekonomikas, precīzāk sakot, uzkrājumu viedokļa