ES finansējums – labākais instruments biznesa uzplaukumam

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Atliek tikai sameklēt investoru, kas palīdzēs realizēt iecerētos projektus – sniegs jums finansējumu. Latvijas Republikā pastāv vairāki veidi kā saņemt pieklājīgu finansējumu un izveidot savu konkurētspējīgu biznesu. Viens no svarīgākajiem investīciju noformēšanas instrumentiem ir Eiropas līdzfinansējums. Ja jums izdosies pievērst šī fonda uzmanību, lielā mērā pazudīs nepieciešamība tērēt savus līdzekļus vai kredīta naudu. Pietiekami lielais finansējums ļaus jums uzsākt labu startu un iziet preču vai pakalpojumu tirgū lieliski sagatavotam. Bieži tieši šim aspektam ir izšķirošā nozīme biznesa turpmākajā attīstībā!


Jaunu ideju izstrādē Eiropas līdzfinansējumā var iekļūt visdažādākās uzņēmējdarbības jomas. Īpaši novērtēti ir projekti, kas piedāvā uzlabot pilsētas infrastruktūru. Iespējams, jūs gribēsiet uzlabot transporta nozari savā rajonā vai padarīt konkrētas telpas daudz efektīvākas, šajā gadījumā Eiropas līdzfinansējums jums ir garantēts!


Eiropas līdzfinansējums ir gatavs izskatīt jebkuras biznesa nozares projektus, bet galvenais faktors investīciju saņemšanai ir piedāvātā projekta rentabilitāte, tā reālisms un atmaksāšanās periods. Daudzas bankas un kredītorganizācijas nolēmušas sekot līdzi Eiropas līdzfinansējuma pieredzei, tāpēc uzsākušas lielu projektu investēšanu. Vispopulārākā un plašākā šobrīd ir attīstītāju objektu finansēšana, kas ļauj ne tikai uzlabot pilsētas infrastruktūru, bet arī uzsākt veiksmīgu biznesu šajā nozarē.


Kā saņemt Eiropas līdzfinansējumu?


Ja biznesā esat iesācējs, tad sastādīt tādu biznesa plānu, kas piesaistīs Eiropas līdzfinansējuma uzmanību, jums būs tikpat kā nereāls uzdevums. Bet, lai projekts izskatītos tieši tāds, kādu to pieprasa Eiropas normas un standarti, jūs varat izmantot speciālu konsultāciju aģentūru palīdzību.


Vispirms jums nāksies iesniegt pieteikumu par nepieciešamību izsniegt finansējumu jūsu piedāvātajam projektam. Šim pieteikumam ir jāatbilst stingriem ES standartiem. Ja jūsu ideja ir patiešām interesanta un var nest labu peļņu, tad Eiropas līdzfinansējuma piesaistīšana būs veiksmīgāka. Attīstītāju projektu finansēšana ir viena no labākajām investīciju saņemšanas metodēm.


Kad finansējuma ideja tiks noformulēta, pie tās būs jāpiestrādā speciālistiem ekonomikas un finanšu jomā. Jo lielāka pieredze būs šādai konsultāciju aģentūrai, jo lielākas izredzes jums būs iecerētā projekta realizācijai. Pietiekams finansējums palīdzēs padarīt jūsu START UP maksimāli dzīvotspējīgu un uzreiz iekarot konkrētu tirgus daļu.


Galvenie Eiropas līdzfinansējuma mērķi

 

  1. Samazināt bezdarba līmeni.
  2. Panākt dzimumu līdztiesību darba attiecībās.
  3. Nodrošināt bezdarbniekus ar vienādām piekļuves iespējām esošajām vakancēm.
  4. Izglītojošā procesa organizēšana cilvēka darba aktivitātes perioda laikā ar mērķi saņemt maksimāli adaptētu darbinieku potenciālu.


Kā darbojas konsultatīvās aģentūras, kādos etapos tās sniedz atbalstu?

 

  • Iepazīšanās ar jūsu biznesa plānu (bezmaksas pakalpojums). Tiek veikts, lai novērtētu jūsu projekta iespējas saņemt Eiropas līdzfinansējumu. Ja jums ir izredzes saņemt investīcijas, aģentūra paziņos, cik izmaksās turpmākie pakalpojumi.
  • Iespēja uzlabot biznesa plānu, celt tā rentabilitāti, atmaksāšanos vai inovāciju līmeni.
  • Kompleksa pakalpojumu pakete jūsu projekta ieviešanai. Process aptver periodu no pieteikuma iesniegšanas Eiropas līdzfinansējumam līdz investīciju saņemšanai naudas izteiksmē.
  • Projekta realizācijas kontrole – tiks sekots līdzi, vai finansēšana noris pilnā apmērā un ar kādu efektivitāti tiek sadalīti līdzekļi.
  • Atskaišu sastādīšana nosūtīšanai uz Eiropas līdzfinansējuma vadības institūcijām.


Kā tiek realizēts Eiropas līdzfinansējums Latvijas Republikā?


Latvijas Republika Eiropas Savienībā tiek uzskatīta par vienu no mazāk attīstītajām valstīm, tāpēc šeit tiek piesaistīts maksimālais Eiropas līdzfinansējuma apmērs. Tomēr Latvijas iedzīvotāji nedrīkst aizmirst par to, ka pieejamais finansējums ir arī Latvijas nodokļu maksātāju nauda, neskatoties uz to, ka LR no Eiropas Savienības budžeta saņem vairāk, nekā iegulda tajā. Ņemot vērā Eiropas fonda piepildīšanas īpatnības, piešķirtie līdzekļi mums ir jātērē efektīvi un ekonomiski.

Kas var izmantot Eiropas līdzfinansējumu?


Neatkarīgi no tā, kādā jomā jūs esat nolēmis attīstīties un kāds juridiskais statuss būs jūsu biznesam, jums vienmēr ir tiesības saņemt finansējumu. Eiropas līdzfinansējums būs pieejams, ievērojot šādus nosacījumus:

 

  • Finansējums būs tikai daļējs naudas atbalsts, tas nav paredzēts 100% projekta realizācijai.
  • Investēšanas mērķis ir finanšu līdzsvara sasniegšana, realizējot biznesa plānu, nevis peļņas gūšana biznesa īpašniekiem.
  • Projekts nevar tikt realizēts līdz galam – trūkst līdzekļu noslēdzošo etapu pabeigšanai vai nepieciešams kompensēt izdevumus jau esošajiem projektiem.
  • Eiropas līdzfinansējums projektā tiek investēts pirmo reizi.


Eiropas līdzfinansējuma fondi ir pieejami kā fiziskām personām, tā arī lielām kompānijām, tāpēc ar šādu atbalstu var nodrošināties jau savas biznesa karjeras sākumā. Galvenais nosacījums investīciju saņemšanai – jūs esat izvēlējies vienu no virzieniem, kuru garantēti atbalsta Eiropas līdzfinansējums. Īpašu uzmanību ES fondi veltī uzņēmējdarbības attīstīšanai Latvijas Republikā.


Eiropas līdzfinansējuma fonds jeb solis pretī sapnim


Eiropas atbalsts attīstītāju projektu finansēšanai – lieliska iespēja uzlabot jūsu biznesa efektivitāti un celt konkurētspēju. Mūsdienīga ēku infrastruktūra – viens no galvenajiem investēšanas virzieniem, tāpēc, izmantojot Eiropas līdzfinansējumu, jūs saņemat maksimālas izredzes realizēt projektus, sākot no zemesgabalu iegādes, beidzot ar to pārdošanu vai mājokļu izīrēšanu.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

ES cer uz vakcīnas reģistrāciju decembrī

ES cer, ka Eiropā koronavīrusa vakcīna tiks reģistrēta decembrī

Kā koriģēt ģimenes budžetu pandēmijas periodā

Pandēmijas un ierobežojumu apstākļos mēs visi esam saskārušies ar jaunu dzīvesveidu

Brīvdienās būs slēgta liela daļa veikalu

LR valdība tuvākajās dienās plāno veikt labojumus lēmumam par ārkārtas situācijas ieviešanu. Ar ārkārtas stāvokļa izsludināšanas brīdi veikalos brīvdienās nebūs iespējams iegādāties alkoholu

Kredīts melnajā piektdienā

Melnās piektdienas vēsture jau sen ir pārsoļojusi pāri pusgadsimta slieksnim: pirmo reizi šīs dienas nosaukums tika minēts jau pagājušā gadsimta 60.-tajos gados