Kā gūt maksimālo labumu no pirkumiem Melnajā piektdienā

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Šodien ir grūti teikt, kurš tieši piešķīris šai mega izpārdošanu dienai šo nosaukumu, bet katru gadu 23.novembrī jebkurā pasaules vietā notiek 24 stundu šopinga trakums. Šajā laika periodā pārdevēji maksimāli samazina cenas, bet pircēji kā atbildi atstāj tikai tukšus plauktus.


Kur Melnajā piektdienā iespējams iepirkties vislētāk?


Tā kā iepazīšanās ar Melno piektdienu notika, pateicoties ASV (lielo atlaižu diena pirmo reizi notika Amerikā), tad visvieglāk ir aprēķināt 23.novembra pirkumu izdevīgumu tieši uz šīs valsts piemēra. Nav iespējams konkrēti pateikt, kuras preču grupas šajā dienā ir lētākas – pilnīgi visi veikali grib atbrīvoties no vecajām kolekcijām, lai atjaunotu savu sortimentu daudz mūsdienīgākam un pilnveidotākam piedāvājumam. Ja runa iet par dārgākiem priekšmetiem, piemēram, elektroniku, tad televizori, kameras un viedtālruņi Melnajā piektdienā var būt pat vairākas reizes lētāki.


Ir grūti nepadoties šādam kārdinājumam, tāpēc daudzi 23.novembrī paņem darbā brīvdienu, lai tikai paspētu nopirkt kārotās lietas lētāk par to parasto cenu. Veikala durvju atvēršana šajā dienā atgādina īstu vētru, pircēji burtiski nes ārā durvis, bet vēlāk pirkuma grozā nonāk preces, kas principā arī nebija nepieciešamas. Tāpēc par Melnās piektdienas rezultātu var uzskatīt ne tikai tukšus plauktus, bet arī kaktā nomestas nevajadzīgas lietas, kas nopirktas tikai tāpēc, ka tās bija lētas.


Un tomēr Melno piektdienu gaida daudzi cerībā izdarīt visizdevīgākos pirkumus, nopirkt lētāk nekā kolēģis un pirmdien lepnā balsī par to paziņot darbā. Ja jau sen esat gribējis nopirkt kaut ko vērtīgu, 23.novebris tam ir visizdevīgākā diena!


Kā samaksāt par visu, ko kārojas?


Plānojot liela apjoma pirkumus, jums ir 2 varianti, kā norēķināties par iegādātajām lietām:

 

  1. Krāt naudu visu gadu, lai nopirktu visu nepieciešamo daudz lētāk Melnajā piektdienā.
  2. Noformēt patēriņa kredītu vajadzīgajai naudas summai, uzreiz izdarīt visus pirkumus, bet norēķināties vēlāk.


Pirmais variants netiek uzskatīts par īpaši racionālu – jums nāksies daudzus mēnešus atteikties no nepieciešamajiem produktiem un pakalpojumiem, bet jūs nevarēsiet iepriekš zināt, cik maksās jums nepieciešamā prece.


Norēķinoties Melnajā piektdienā, piemēram, ar kredītkarti, jūs uzreiz saņemat preci, bet naudu atdosiet vēlāk. Tādējādi sanāks, ka jūs jau pirmajā dienā saņemat iespēju izmantot šo produktu, sajusties komfortablāk u.t.t., par pirkumu norēķinoties pakāpeniski.


Vēl viens liels patēriņa kredīta “pluss”, apmaksājot pirkumus ar kredītkarti – jūs varat ar to norēķināties pat citas valsts interneta veikalā un nopirkt kvalitatīvas lietas Vācijā, Lielbritānijā un ASV. Dažas tirdzniecības vietas, izmantojot kredītkartes, atbalsta pirkumu apdrošināšanas programmu. Tāpēc, ja ārvalstu pārdevējs izrādīsies krāpnieks, bet jums lietošanā ir individuāla kredītkarte, jūs varēsiet viegli atgriezt savu naudu.


Jaunais Gads – jauni plāni


Katru gadu mēs nospraužam sev mērķus nākamajam gadam, plānojam un ar satrauktu sirdi pārdomājam aizejošo gadu. Un nereti, lai jauno gadu sāktu veiksmīgi, ar pirkumiem vien nepietiek! Mūsu plāni var ietvert darbības, pirkumus, mācības, bet tiem jebkurā gadījumā būs nepieciešams arī finansiāls atbalsts. Ja jums būs nepieciešamais starta kapitāls, jūsu projektam būs lielākas izredzes uz panākumiem un realizāciju. Nodrošinot sev finanšu spilvenu, jums būs 365 dienas, lai realizētu iecerēto. Un nav svarīgi, kas tas būs – remonts, meistardarbnīcas, veikala atvēršana vai automašīnas iegāde, bet Melnajā piektdienā jūs saņemsiet iespēju ne tikai iepirkties daudz izdevīgāk, bet arī izdevīgāk noformēt kredītu.


Gaidāms, ka Melnās piektdienas priekšvakarā pat bankas ir nolēmušas samazināt procentu likmes, lai jūsu pirkumi kļūtu divkārt izdevīgi! Daudziem kredītiem ir samazināta procentu likme līdz pat 31.decembrim, lētāki arī kļuvuši kredīti remontam. Parādījušies piedāvājumi lieliem patēriņa kredītiem (remontam, automašīnas vai nekustamā īpašuma iegādei) un arī par samazinātu procentu likmi!


Kā Jaunā Gada priekšvakarā noformēt kredītu visiem pirkumiem?


Vēl viena Jaungada kredītu priekšrocība – daudzas bankas nepieprasa maksu par kredīta noformēšanu vai citiem papildus pakalpojumiem, kas pirms tam tika obligāti iekasēta. Tāpēc noformēt kredītu šajā laikā iespējams bez maksas. Tas, ka programma ir spēkā tikai līdz 31.decembrim, nebūt nenozīmē, ka vēlāk jūs to nevarēsiet izmantot. Nosūtot kredīta pieteikumu līdz gada beigām, jūs saņemat iespēju to izmantot vēl dažus nākamos mēnešus.


Lai noskaidrotu reālo ikmēneša maksājumu jums interesējošai summai, izmantojiet kredīta kalkulatoru, izvēloties nepieciešamo kredīta atmaksas periodu. Precīzs procentu likmes apmērs tiks noteikts tikai pēc jūsu pieteikuma nosūtīšanas un jūsu kredītreitinga noteikšanas.


Daudzi interneta veikali un auto saloni, kas sadarbojas ar finanšu kompānijām, uzreiz savā lapā piedāvā izmantot kredīta kalkulatoru vai piedāvā preci jau ar noteiktu ikmēneša maksājuma apmēru.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

ES cer uz vakcīnas reģistrāciju decembrī

ES cer, ka Eiropā koronavīrusa vakcīna tiks reģistrēta decembrī

Attīstītāju projektu finansēšana

Ja jums ir lieliska biznesa ideja, tad liela ceļa daļa pretī veiksmei jau ir noieta!

Playstation 5 kredītā

Playstation 5 – aizgājušā 2020.gada galvenā intriga ikvienam geimerim! Jauno konsoli ps 5 pielūdzēji ar aizturētu elpu gaida jau kopš 11.jūlija

Brīvdienās būs slēgta liela daļa veikalu

LR valdība tuvākajās dienās plāno veikt labojumus lēmumam par ārkārtas situācijas ieviešanu. Ar ārkārtas stāvokļa izsludināšanas brīdi veikalos brīvdienās nebūs iespējams iegādāties alkoholu