Kā neierobežot sevi savās vēlmēs?

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Bet Bulgārija – tas ir pavisam cits atpūtas virziens, un tā īpatnība ir katra viesa atveseļošana. Uz šo valsti atbraukt ir tikpat vienkārši kā uz Ēģipti: tūristam ir tikai jāizvēlas kāds no piedāvājumiem, par visu pārējo parūpēsies tūroperators (lidojums, viesnīcas rezervēšana u.t.t.).


Ar ko tūristiem ir brīnišķīga Bulgārija?


Pirmkārt, aromterapija! Svaigs gaiss, silta jūra un vienmēr jūtamais rožu aromāts kā vēl nekad sapurinās jūsu organismu, bet jūsu iekšējā pasaule iemirdzēsies neskaitāmās vēl neiepazītās krāsās. Patīkamā daudzu aromātu iedarbība nepaies garām arī jūsu intīmajai dzīvei: tā noteikti iegūs jaunas vēsmas, jo ne velti rozes tiek uzskatītas par mīlestības ziedu. Uzlabojumus pašsajūtā jūs sajutīsiet jau pirmajās uzturēšanās dienās.


Labvēlīga pret saviem viesiem, Melnā jūra ir izstiepusies pa Bulgārijas krasta līniju 400 km garumā. Savas unikalitātes ziņā ceļojumu var salīdzināt tikai arī Spānijas vai Grieķijas kūrortiem – šeit ir tikpat blīvas baltas un zeltainas smiltis. Tomēr ceļojums uz Bulgāriju no pasaules smalkākajiem kūrortiem atšķiras tikai ar vienu īpatnību un priekšrocību – savu lētumu!


Viena no leģendām stāsta, ka Bulgārijas smilšu pludmales savu zeltaino krāsu ieguvušas, pateicoties pirātiem un to šoneriem, kas noslīkuši šajos krastos, un nogrimušie dārgumi gadsimtu gaitā ir sajaukušies ar jūras smilti. Bet ar to ceļojuma valdzinājums uz Bulgāriju nebeidzas: atlidojot uz šo valsti, jūs iepazīsities ar daudziem seniem arhitektūras pieminekļiem.


Par ko jums ir jāzina pirms braukšanas uz Bulgāriju: interesanti fakti

 

  • Bulgārijas nacionālā valūta – leva.
  • Valoda, kādā varēsiet sazināties ar vietējiem iedzīvotājiem – krievu vai angļu.
  • Ceļojums uz Bulgāriju paver tūristiem gandrīz neierobežotas iespējas – noformējot nomā automašīnu, jūs varēsiet apmeklēt dažādas pilsētas vai tuvējās valstis. Bulgārijā ir arī samērā lēts sabiedriskais transports, kas ļauj valsts tūristiem pārvietoties bez ierobežojumiem.
  • Bulgārijas iedzīvotājiem ir pilnīgi cita ķermeņa valoda: vārdu “jā” tie attēlo ar galvas kustību no kreisās uz labo pusi, bet vārdu “nē” – mājot ar galvu no augšas uz leju.


Kā izvēlēties piemērotu piedāvājumu atpūtai Bulgārijā?


Kā ikviena kūrorta valsts, Bulgārija ir iedalīta vairākās zonās. Kur tieši jūs izlemsiet doties, to jūs zināsiet, izpētot katra reģiona īpatnības: Saulainais krasts, Burgasa, Varna, Pomorie, Zelta smiltis u.t.t. Tālāk - novērtējam savas finansiālās iespējas un vēlamo viesnīcas līmeni. Šiem diviem faktoriem ir precīzi jāatbilst. Ja izlemsiet pieņemt kredīta piedāvājumu, tad jūsu iespējas paplašināsies: jūs varēsiet atļauties ilgāku ceļojumu un dzīvot viesnīcā ar pienācīgu servisa līmeni.


Un tā, jums ir divas galvenās metodes, lai izvēlētos optimālo piedāvājumu ar finansiālo atbalstu no bankas: 1) vispirms izvēlamies ceļazīmi ar parametriem, kas jūs pilnībā apmierina; 2) patēriņa kredīta noformēšana un ceļojuma izvēle, ko varat atļauties. Nav svarīgi, kuru metodi izvēlēsities, bet, novērtējot katru piedāvājumu, jums ir jāzina, ka lidojums parasti ietilpst ceļazīmes cenā, tāpat kā dzīvošana viesnīcā.


Cenas ceļojumam uz Bulgāriju būs atkarīgas tikai no izvēlēto parametru kategorijas:

 

  1. Lidmašīnas klase.
  2. Viesnīcas līmenis.
  3. Ceļojuma ilgums – parasti tiek aprēķināts nakšu skaitā.
  4. Vai ekskursijas ietilpst piedāvājuma cenā.
  5. Ēdināšanas veids (brokastis, puspansija, viss iekļauts, ultra viss iekļauts).
  6. Izklaides programma.
  7. Kūrorta reitings pārējo Bulgārijas kūrortu vidū.
  8. Viesnīcas attālums līdz jūrai, lidostai, pilsētas centram.
  9. Baseins viesnīcas teritorijā.


Atpūtas finansēšana Bulgārijā


Galvenais, kas jūsu atpūtu Bulgārijā padarīs ideālu – tā ir bezrūpība! Citiem vārdiem sakot, atpūtā jums ir jāatļaujas daudz vairāk nekā ikdienas dzīvē, kas nozīmē, netaupīt un neekonomēt. Tāpēc, ja jums ir pietiekami daudz naudas, lai nopirktu ceļazīmi uz Bulgāriju, iesakām katram gadījumam paķert līdzi arī bankas kredītkarti (līdz izlidošanai uz Bulgāriju jums ir jānoskaidro, vai varēsiet noņemt naudu no šīs kartes citā valstī, apmaksāt ar to restorānu, viesnīcu un citus izdevumus).


Kļūdaini uzskatīt, ka kredīts, kas noformēts ar mērķi apmeklēt kādu valsti, ir neracionāls lēmums. Ceļojumi kredītā un līzingā – tā ir plaša pasaules prakse, kas dod iespēju katram atpūsties kopā ar ģimeni visnoslēpumainākajos mūsu planētas nostūros. Tūrisma ceļazīmes iegāde ne ar ko neatšķiras no jahtas, motocikla vai automašīnas iegādes. Kredīts tikai ļauj savam lietotājam neatlikt patīkamo uz rītdienu.


Patēriņa kreditēšanas piedāvājums ir ideāli piemērots ceļojumu iegādei. Ņemot vērā neilgo atmaksas termiņu (parasti daži mēneši, bet iespējams arī līdz 2 gadiem) un zemās procentu likmes – tā ir labākā iespēja atpūsties, atveseļoties, gūt jaunus iespaidus un paplašināt savas uztveres horizontu.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Līzings auto iegādei

Līzings auto iegādei kļūst par vispieprasītāko operāciju no visiem finanšu instrumentiem

Nopirkt auto par skaidru naudu

Latvijas Valsts ieņēmumu dienests jau vairākus gadus neatlaidīgi cīnās ar nelegālām auto tirdzniecības shēmām tirgū un jau ir paspējis sasniegt ievērojamus rezultātus

Ceļojums uz Turciju kredītā

Sapņot par ceļojumu var jebkurā gadalaikā, tomēr plānot atpūtu ārzemēs vajadzētu dažus mēnešus pirms ceļojuma

Ceļojums uz Grieķiju kredītā

Grieķija – tā ir valsts, ar kuru ir aizsākusies mūsdienu civilizācija. Demokrātija, Olimpiskās spēles, teātris, filozofija, alfabēts – tas visam ir viena un tā pati dzimtene ar nosaukumu Grieķija