Atpūtieties šodien, maksājiet rīt

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Protams, ja jūs jau esat pieredzējis tūrists, kas redzējis viseksotiskākās pasaules salas, Turcijā jūs jutīsieties gandrīz kā mājās. Bet, ja jūs vēl neesat bijis Turcijā vai līdzīgos kūrortos ārvalstīs, tad jums jau iepriekš ir jānoskaidro, kas ietilpst katra ceļojuma komplektā.


Turcija ir ideāli piemērota ģimenes atpūtai. Šeit mīl braukt arī, lai organizētu korporatīvos pasākumus, kāzas, filmētu videoklipus, jo atpūtas cena Turcijā salīdzinājumā ar citiem pasaules kūrortiem ir minimāla. Turklāt par nelielu naudu jūs pērkat ceļazīmi, kur komplektā ietilpst ne tikai lidojums, bet arī dzīvošana viesnīcās, kas ne ar ko neatpaliek no tām, kas atrodas dārgākajos pasaules kūrortos.


Izvēloties ceļojumu uz Turciju, ņemiet vērā, ka valsti apskalo četras jūras: Melnā, Vidusjūra, Marmora un Egejas jūra. Apskatoties Turcijas viesnīcu fotogrāfijas, var redzēt, ka gandrīz katra no tām atrodas kalnu piekājē, kā rezultātā kopējā ainava kļūst vēl iespaidīgāka. Bet, izvēloties viesnīcu atkarībā no vietas, ņemiet vērā: Melnās jūras un Vidusjūras piekrastei ir līdzena krasta līnija, atšķirībā no Egejas jūras, kur visas pludmales ir klinšu ieskautas.


Piemeklējot labāko programmu savam ceļojumam, jums vispirms ir jāpievērš uzmanība tam:

 

  • ka lidojumam ir jābūt iekļautam jūsu ceļojuma komplektā;
  • cik tālu lidosta atrodas no jūsu viesnīcas;
  • vai viesnīcas teritorijā ir baseins,
  • cik tālu no viesnīcas atrodas pilsēta vai tās centrs,
  • cik tālu no viesnīcas atrodas krasta līnija.


Ņemot vērā to, ka jebkura tūroperatora piedāvājumā būs vairāki simti programmu ceļojumam uz Turciju, atrast piemērotu pakalpojumu komplektu braucienam iespējams, izmantojot meklēšanas filtru.


Kādi parametri veido komfortablu pakalpojumu komplektu braucienam uz Turciju:

 

  • viesnīcas līmenis (zvaigžņu skaits, kas novērtē servisa kvalitāti),
  • ēdināšanas tips (tikai brokastis, viss iekļauts, bez ēdināšanas, ultra viss iekļauts u.t.t.);
  • viesnīcu kategorija (ģimenes, TOP, pāriem, veselībai un skaistumam, ekonomiskā, zelta, SPA);
  • viesnīcas atrašanās vieta (pludmalē, piekrastē, pilsētas centrā, netālu no lidostas, klusā vietā);
  • servisa pakalpojumu komplekts (SPA, akvaparks, bezmaksas Wi-Fi, bērnu izklaides klubs, naktsklubs, bezmaksas guļamkrēsli un lietussargi pludmalē);
  • sporta veidi, ar kuriem iespējams nodarboties viesnīcas robežās (golfs, daivings, vindsērfings, volejbols, teniss u.c.);
  • pludmales kvalitāte (smiltis, oļi, akmeņi, klintis);
  • viesnīcas tips (apartamenti vai tikai pieaugušajiem);
  • numura tips (luksus, ģimenes, eko, promo).


Vispopulārākie Turcijas kūrorti: Antālija, Alānija, Bodruma, Beleka, Kemera, Kušadasi, Marmarisa, Sidē, Fethije.


Pakojiet čemodānus – izlidojam jau šodien!


Skatoties uz vidējo cenu līmeni atpūtai Turcijā, var nonākt pie secinājuma, ka tas ir vairāk kā pieejams. Turklāt ceļojuma cenā jau ietilpst lidojums un transfērs no lidostas (parasti). Nokāpjot no lidmašīnas trapa kādā no Turcijas lidostām, jūs uzreiz nogādās uz viesnīcu (šis pakalpojums jau ir ietverts tūres cenā). Latvijas iedzīvotāji nedrīkst aizmirst arī par to, ka, apmeklējot Turciju, viņi ieekonomē uz vīzas rēķina – mūsu pilsoņi uz šo valsti var braukt bez vīzas. Ar visām šīm priekšrocībām ceļojums vienam cilvēkam 3-4 naktīm izmaksās, sākot no 250 eiro. Diez vai atradīsiet citu kūrortu, kur atpūta būs tik lēta!


Un tomēr tūroperatora spontānais piedāvājums var jūs pārsteigt nesagatavotu – jums var nebūt uzreiz 300-500 eiro, lai apmaksātu ceļojumu, īpaši, ja ceļojumā esot nolēmis doties kopā ar kādu (izdevumi var palielināties divkārt, trīskārt u.t.t.). Kā nepalaist garām šādu iespēju: atpūsties tikpat kā par lidojuma cenu? Protams, visracionālāk ir vērsties pēc palīdzības pie kreditora un noformēt nelielu patēriņa kredītu vai līzingu. Pavisam nesen līzinga piedāvājums tika attiecināts arī uz ceļojumiem, tāpēc jūs varat izmantot gan kredītu, gan līzingu pēc saviem ieskatiem.


Vēl lielākas priekšrocības ceļojumiem līzingā


Šķita, ka līzings – tas ir automašīnu un iekārtu nomas pakalpojums, bet jau ir parādījušās jaunākās līzinga programmas, ko piedāvā populārākie Latvijas kreditori, un tās patiešām var nosaukt par izdevīgām. Piemēram, InCredit piedāvā līzingu braucienam uz Turciju 2019.gadā, ja:

 

  1. esat LR pilsonis,
  2. jums ir stabili ienākumi,
  3. esat vecumā no 21-70 gadiem,
  4. jums ir nepieciešama naudas summa no 70 līdz 5000 eiro,
  5. esat gatavs atmaksāt parādu 2 gadu laikā,
  6. varat uzrādīt kreditoram savu pasi vai ID karti.


Mēs nolēmām testēt šo līzinga programmu un izmantojām tās kredītu kalkulatoru. Lūk, kas mums sanāca ar aptuveniem parametriem:

 

  • Kredīta summa – 1000 eiro.
  • Atmaksas periods – 12 mēneši.
  • Pirmā iemaksa – 100 eiro.
  • Ikmēneša maksājuma apmērs – 100 eiro.


Šāda līzinga atmaksas periodā līzinga kopējā cena būs 1210 eiro, tas ir, līzinga gada likme ir mazliet vairāk kā 20%, ko var uzskatīt par pilnībā izdevīgu piedāvājumu. Ņemot vērā līzinga noformēšanas vienkāršību ceļojumam, var teikt, ka tas ir labākais veids kā aizbraukt uz Turciju bez vilcināšanās pie jebkuriem apstākļiem!

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Ceļojums uz Grieķiju kredītā

Grieķija – tā ir valsts, ar kuru ir aizsākusies mūsdienu civilizācija. Demokrātija, Olimpiskās spēles, teātris, filozofija, alfabēts – tas visam ir viena un tā pati dzimtene ar nosaukumu Grieķija

Ceļojums uz Bulgāriju kredītā

Bulgārija joprojām ir nemainīgs kūrorts, kāds tas ir bijis visos laikos, neskatoties uz to, ka cenas ceļojumam uz Bulgāriju uz līdzvērtīgas piedāvājumiem uz Turciju un Ēģipti

Ceļojums uz Horvātiju kredītā

Cik bieži mēs sev liedzam to, kas mūs varētu padarīt pa īstam laimīgus? Jo mēs jau sen esam sapratuši, ka tieši emocijas un sajūtas ir daudz vērtīgākas par materiālajiem labumiem

Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu West Kredit

Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu – lielisks finansējuma variants visdažādākajām vajadzībām