Kā 20 minūtēs pieņemt lēmumu aizbraukt uz Ēģipti?

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Pilnvērtīga atpūta jūras krastā, arhitektūras pieminekļu, ievērojamāko vietu un senās pasaules liecību apskatīšana – tas lieliski iedarbojas uz jūsu veselību, redzesloku un sava pilnvērtīguma izjūtu. Reizē ar tik noderīgām īpašībām ceļojumi uz nepazīstamu valsti ir arī ļoti aizraujoši! Protams, jūs varat atrast interesantu vietu atpūtai arī neizbraucot ārpus valsts robežām, bet ar laiku jums gribēsies redzēt citu tautu dzīvi, sajusties kā līdz šim jums nezināmu plašumu pirmatklājējam.


Atpūtas piedāvājumi Baltijā ir bagāti ar savu daudzpusīgumu. Jūs varat dažu minūšu laikā nopirkt ceļojumu uz Šrilanku, ierasto Turciju vai daudzu iemīļoto Ēģipti. Tieši pēdējais piedāvājums ir universāls daudziem atpūtniekiem. Vienu reizi pabijis Ēģiptē, jūs noteikti gribēsiet izmantot šādu piedāvājumu atkārtoti, jo bez tirkīzzilām pludmalēm un komfortablām viesnīcām šeit atrodas viens no pasaulē lielākajiem senās pasaules pieminekļu kompleksiem: Ēģiptes piramīdas, Sahāras tuksnesis, Krāsu kanjons, Faraonu sala u.c. Ēģiptē atrodas pasaulē senākās pilsētas (Kaira, Luksora, Aleksandrija), kas ir pietiekami labi saglabājušās līdz mūsdienām, un to apmeklējums iespiedīsies jūsu atmiņā, radot neaizmirstamu sakrālu izjūtu.


Jūs jau zināt populārākos Ēģiptes kūrortus, bet, iespējams, vēl ne līdz galam esat izpētījis atpūtas profilu katrā no šiem apvidiem:

 

  • Hurgada – lielisks piedāvājums tiem, kas meklē ceļojumu uz karstām pludmalēm austrumu deju un garšīgu ēdienu pavadījumā.
  • Šarm el Šeiha – šis piedāvājums ietver aptuveni 20 prestižas viesnīcas, kas izvietotas Nāmas līča piekrastē. To īpaši novērtē zemūdens pasaules mīļotāji. Šeit tiek piedāvāts arī viss jebkura sporta veida nodarbībām, kā arī elpu aizraujoši ceļojumi pa tuksnesi ar džipiem.
  • Abu Makadi – pavisam svaigs piedāvājums tiem, kas izmanto 4 un 5 zvaigžņu viesnīcas. Kūrorts atrodas tuksneša un kalnu vidū, tāpēc visa infrastruktūra atrodas tikai konkrētas viesnīcas ietvaros.
  • Soma Bei – kūrorts Sarkanās jūras krastā, kas pieejams visu gadu, pazīstams ar savu tīro ūdeni, gleznaino krastu un košu zemūdens pasauli.
  • Gūna – ceļojums uz šejieni noteikti atgādinās jums Venēciju, šo apkaimi tā arī dēvē Ēģiptē, jo šeit jūs neatradīsiet daudzstāvu viesnīcas, bet tikai nelielas mājiņas, kas uzbūvētas uz salām, kuras savā starpā savienojas ar nelieliem tiltiem un pārejām.


Mēs nevaram vienā rakstā aprakstīt visas Ēģiptes ievērojamākās vietas, lai iepazītos ar katru, jums, iespējams, nāksies ne vienu vien reizi ceļot no Baltijas uz šo pasakaino jūras un saules zemi. Bet, analizējot cenu pieejamību šiem piedāvājumiem, var neapšaubāmi cerēt, ka jūs varēsiet pamatīgi iepazīt Ēģipti.


Jebkura ceļojuma finansējums 20 minūšu laikā


Kad runa iet par ceļojuma iegādi, piemēram, uz Ēģipti vai Šrilanku, jūs instinktīvi izvēlaties sev visoptimālāko risinājumu, vadoties no sava finansiālā stāvokļa un piedāvājuma cenām. Bet galvenais, kas apvieno visus atpūtniekus – tie jau sen vairs nekrāj naudu savai atpūtai, bet pērk ceļojumu tad, kad tūrisma aģentūras piedāvājums sasniedz minimālo cenu. Piemēram:

 

  • Karstās tūres – paredz izlidošanu uz kūrortu nākamo 1-3 dienu laikā.
  • Ceļojums, kas pasūtīts atlaižu sezonā – šādi piedāvājumi tiek organizēti Jaunā gada un citu svētku priekšvakarā. Lētu piedāvājumu atpūtai Ēģiptē var nopirkt arī tad, ja jūsu piedāvājums tiks ieplānots šim kūrortam nepopulārā gadalaikā. Kaut arī Ēģiptē atpūsties iespējams visu cauru gadu, liels tūristu pieplūdums ir pavasarī, vasarā un rudens sākumā.


Vai tad iespējams atteikties no ceļojuma uz valsti, par kuru sen ir sapņots, ja piedāvājuma cena ir 2 reizes samazinājusies? Pieļausim ka, piedāvājums, kas parasti maksā aptuveni 600 eiro, tagad ir tiek piedāvāts par 300, kāpēc gan neizmantot šādu izdevību un neuzdāvināt sev vairākas atpūtas dienas komfortablā viesnīcā? Apturēt jūs šajā gadījumā var tikai vajadzīgās naudas summas trūkums, bet ar mūsdienu finanšu tirgu par to varēs nedomāt.


Tieši tāpēc, atkarībā no piedāvājuma steidzamības un paša ceļojuma datuma, jūs varat pirkt jebkuru tūrisma ceļazīmi, izmantojot patēriņa kredītu. Kredīta noformēšanas un paša ceļojuma iegādes shēma var būt divējāda:

 

  1. Jums ir izteikts steidzams piedāvājums vai “karstā tūre”, tāpēc nauda jums ir vajadzīga stundas laikā. Aizpildām online pieteikumu patēriņa kredītam, 20 minūšu laikā saņemam lēmumu, apmaksājam ceļojumu. Kad brauciens jau būs noticis, sākam atmaksāt kredītu: neliela summa un īss naudas atgriešanas termiņš ļaus jums pārmaksāt tikai minimālu naudas summu.
  2. Jums ir piedāvājuši cenas ziņā izdevīgu ceļojumu, kas notiks tikai pēc vairākiem mēnešiem. Piedāvājuma dienā jūs noformējat patēriņa kredītu ceļojuma vērtībā, saņemot apstiprinājumu 20 minūšu laikā. Lidojuma brīdī jūsu parāds visdrīzākais jau būs dzēsts.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

iPhone 11 līzingā

Vismūsdienīgāko viedtālruņu korporācija Apple nebeidz pārsteigt ar savām izstrādēm un šoreiz tā visai pasaulei ir prezentējusi jauno augsto tehnoloģiju mobilo telefonu iPhone 11

Sony Xperia kredītā

Augsto tehnoloģiju elektronikas, tai skaitā arī mobilo telefonu pieejamība kļuvusi iespējama reizē ar banku piedāvājumiem par šādu pirkumu kreditēšanu

Nopirkt auto par skaidru naudu

Latvijas Valsts ieņēmumu dienests jau vairākus gadus neatlaidīgi cīnās ar nelegālām auto tirdzniecības shēmām tirgū un jau ir paspējis sasniegt ievērojamus rezultātus

Kredīts automašīnas iegādei

Starp auto iegādes finansēšanas variantiem nemainīgs savos nosacījumos paliek auto kredīts, visbiežāk, pārskaitot līdzekļus uz bankas karti