Nauda uz priekšu: 30 dienas auto iegādei

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Laikā, kad līzings ir modificējies aizvien jaunos veidos, priekšstatos un apaudzis ar jauniem servisiem, auto kredīts ir kļuvis lētāks un samazinājis prasības aizņēmējam. Vēl nesen galvenā atšķirība starp auto līzingu un auto kredītu bija īpašuma tiesības uz auto (tikai pēdējā gadījumā tas piederēja aizņēmējam). Bet auto līzings ir paplašinājis savas iespējas un variantus, tāpēc paaugstinājusies iespēja, ka auto tiesības var uzreiz pāriet pie klienta. Pirmajā plānā izvirzījusies jau cita atšķirība un neapstrīdama priekšrocība – auto kredītā var iegādāties jebkuru automašīnu, neatkarīgi no tās stāvokļa, izlaiduma gada un cenas. Kādus jaunumus klientu apkalpošanā šobrīd piedāvā labākie Latvijas kreditori? Uzzināt vairāk par to vienmēr ir izdevīgi.

 

Auto iegādes finansēšanas varianti Swedbank

 

Pievērsiet uzmanību, ka tieši Swedbank ir tā banka, kas saviem klientiem piedāvā visplašāko informāciju par visiem finansēšanas variantiem, tāpēc, pat izmantojot līzinga kalkulatoru, Swedbank piedāvā salīdzinošo tabulu ar auto kredīta, līzinga un patēriņa aizņēmuma ikmēneša maksājumiem, izmantojot vienus un tos pašus parametrus. Turklāt gan auto līzings, gan auto kredīts Swedbank tiek izsniegts uz laiku līdz 7 gadiem ar ierasto apmaksu ikmēneša iemaksu veidā. Vienīgā atšķirība starp šiem finansēšanas variantiem paliek pirmās iemaksas nepieciešamība: auto līzingam tā ir nepieciešama, un maksājuma apmērs sākas ar 10% no auto cenas.

 

Ar ko ir tik pievilcīgs Swedbank auto kredīts:

 

  • kredītu ir ērti izmantot kā jauna auto, tā arī lietotas automašīnas iegādei;
  • nav jāveic pirmā iemaksa;
  • KASKO apdrošināšanas polises iegāde notiek tikai pēc klienta vēlēšanās;
  • izvēloties auto kreditēšanas variantu, finansējuma nauda tiek ieskaitīta klienta kontā uzreiz pēc līguma noslēgšanas.

 

Variantā ar kredītu nauda auto iegādei ienāks jūsu bankas kontā, kuru varēsiet noņemt ar kredītkartes palīdzību vai bankas kasē. Variantā ar līzingu klients uz rokām naudu nesaņem, jo auto iegādi veic kreditors (līzinga devējs).

 

Kā saņemt auto kredītu Swedbank?

 

  1. Aizpildīt pieteikumu kredīta noformēšanai var tikai ar internetbankas palīdzību.
  2. Pēc pieteikuma aizpildīšanas un tā nosūtīšanas izskatīšanai, Swedbank lēmums tiks paziņots ar SMS palīdzību vai internetbankā.

 

Ļoti svarīgi! Pirms ķerties pie pieteikuma aizpildīšanas, jums ir jāzina, ka visus pieteikumā norādītos datus Swedbank pieņems apstrādei, lai automātiski pieņemtu lēmumu. Bez tam Swedbank ir tiesības izmantot ārējos reģistrus, lai noteiktu jūsu parādsaistības un finansiālo statusu. Jūs varat nepiekrist automātiski pieņemtajam lēmumam par jūsu pieteikumu. Iebildumus var izteikt internetbankā vai pa telefonu. Pēc tam jūsu datus personīgi izskatīs Swedbank darbinieki. Bet banka uzstājīgi rekomendē izmantot tieši automātisko lēmuma pieņemšanas procesu, jo šai gadījumā lēmums būs efektīvāks, ātrāks, tiks izmantotas personas novērtēšanas tehnoloģijas, kas rezultātā tikai paātrinās finansēšanas procesu.

 

3. Auto kredīta līgums tiek parakstīts internetbankā, pēc tam dažu minūšu laikā Swedbank pārskaita naudu uz aizņēmēja kredītkarti vai bankas kontu.

 

Tagad jūs var apsveikt ar finanšu atbalsta saņemšanu! Naudu var noņemt no kartes un steigties izmantot paredzētajam mērķim – iegādāties auto, par kuru jūs tik sen esat sapņojis. Bet neaizmirstiet, ka jums noteikti ir jāizmanto saņemtā summa pirmajās 30 dienās no līguma parakstīšanas brīža. Ļoti bieži Swedbank klientiem izdodas parakstīt līgumu tieši tā noslēgšanas dienā.

 

Vēl viena priekšrocība sadarbībai ar Swedbank ir kredītu kalkulators, kuru var izmantot tieši šī produkta lapā. Lai pārietu uz šo sadaļu, pietiek izmantot pogu Uzzināt vairāk. Ja kreditēšanas nosacījumi jūs pilnībā apmierinās, varat pāriet uz atsevišķu formu un aizpildīt kredīta pieteikumu.

 

Paliekot lapā ar auto kredītu, jums vienmēr ir iespēja acumirklī pāriet uz lapu ar auto līzingu, uzzināt vairāk par šo programmu un tūlīt pat aizpildīt pieteikumu. Lai pārietu uz līzinga lapu, varat izmantot ātro saiti lapas beigās.

 

Kādi nosacījumi raksturīgi Swedbank auto kredīta apkalpošanai

 

  • Galvenie auto līzinga nosacījumi: summa 3-12 tūkstoši eiro apmērā un atmaksas termiņš no pusgada līdz 7 gadiem.
  • Auto kredīta procentu likme Swedbank – 6,9 – 17,9% gadā.
  • Izsniedzot auto kredītu, no klienta tiek ieturēts 1% no summas, bet ne mazāk kā 100 eiro.
  • Nepietiek vienkārši aizpildīt pieteikumu auto kredīta saņemšanai, jūsu ikmēneša neto ienākumiem ir jābūt vismaz 600 eiro apmērā.
  • Ja jūsu darba alga nāk uz Swedbank karti, jūs varat pretendēt uz bankas pretimnākšanu. Uzzināt vairāk atlaidēm iespējams tikai, personīgi vēršoties bankā.
  • Swedbank nauda auto iegādei jums ir jāizmanto 30 dienu laikā, ņemot vērā, ka automašīnai šajā laika periodā ir jābūt pārreģistrētai CSDD uz jūsu vārda.

 

Papildus iespējas klientiem

 

Izmantojot Swedbank internetbanku, klienti iegūst būtiskas priekšrocības no šī kreditora. Izmantojot interaktīvo apkalpošanu, jūs vienmēr varat uzzināt vairāk nekā jebkurā bankas filiālē, jo sistēma juma piedāvās visjaunākās ziņas un izdevīgākās programmas. Turklāt internetbanka palīdz ērti darboties ar jūsu ikmēneša maksājumiem:

 

  1. mainīt apmaksas datumu,
  2. rediģēt kontu, no kura tiks veikts maksājums, iespējams, ka apmaksa tiks veikta no citas kartes bankas;
  3. veikt pirmstermiņa kredīta apmaksu (daļēju).

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Nopirkt auto par skaidru naudu

Latvijas Valsts ieņēmumu dienests jau vairākus gadus neatlaidīgi cīnās ar nelegālām auto tirdzniecības shēmām tirgū un jau ir paspējis sasniegt ievērojamus rezultātus

Sony Xperia kredītā

Augsto tehnoloģiju elektronikas, tai skaitā arī mobilo telefonu pieejamība kļuvusi iespējama reizē ar banku piedāvājumiem par šādu pirkumu kreditēšanu

Ceļojums uz Ēģipti kredītā

Neatkarīgi no gada laika, mūsu finansiālās stabilitātes vai aizņemtības, mēs sapņojam par atpūtu un cenšamies to ieplānot jau iepriekš

Līzings auto iegādei

Līzings auto iegādei kļūst par vispieprasītāko operāciju no visiem finanšu instrumentiem