Bezprocentu nomaksa viedtālruņiem

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Par nākamo finansēšanas etapu kļuvis līzings, kas piedāvā šādu pašu kreditēšanu, bet bez procentu likmes. Rezultātā kredīti tehnikai un mobilajiem telefoniem ir kļuvuši gandrīz bezmaksas vai “pārvērtušies” bezprocentu nomaksā.

 

Par vienu no populārākajiem mobilo telefonu zīmoliem ir kļuvis pasaulē plaši pazīstamais japāņu ražotājs Sony. Šodien paaugstināts pieprasījums ir pēc tā viedtālruņa modifikācijas ar nosaukumu “Xperia”. Tiek piedāvāti vairāki desmiti šīs līnijas modeļi, turklāt katrs no tiem atšķiras ar krāsu, tāpēc sortiments vairākkārt palielinās. Ja esat nolēmis iegādāties tieši Sony Xperia, tad vispirms jums būs jāiepazīstas ar šo produktu un jāuzzina sīkāk, kāds tieši tas var būt (parametri). Tiklīdz modelis tiks izvēlēts – pāriesim pie optimālās tirdzniecības platformas meklējumiem, kurā tiks piedāvāta iespēja noformēt preci kredītā.

 

Kur iegādāties Sony Xperia kredītā?

 

Lai izdarītu pirkumu, iespējams izvēlēties vienu no trīs šī produkta iegādes veidiem: mobilie operatori, stacionārie mobilās tehnikas veikali un internetveikali. No visiem trīs variantiem visoptimālākais ir pēdējais, jo, iegādājoties produktu pie mobilā operatora, jums būs obligāti jāpāriet uz tā mobilajiem sakariem. Lai nopirktu nepieciešamo produktu (mobilo telefonu) stacionārā veikalā, jums tas būs obligāti jāapmeklē, bet neviens nevarēs garantēt, ka vēlamais modelis būs pieejams.

 

Tehnikas un elektronikas internetveikali – tas ir vislabākais variants: šeit vienmēr ir plašs mobilo telefonu sortiments, ātra un bezmaksas piegāde visā Latvijā, kā arī vienkārša pirkuma noformēšana kredītā. Šādi tirdzniecības laukumi parasti strādā daudz ilgāk par vienkāršiem tehnikas saloniem, tāpēc izvēlēties un noformēt mobilo telefonu kredītā jūs varēsiet pat pēc darba dienas beigām. Latvijā darbojas vairāki lielie tehnikas pārdevēji, kā arī tīmekļa vietnes – agregatori: tajās jūs varēsiet redzēt dažādu pārdevēju piedāvātos Sony produktus. Šādas tīmekļa vietnes – agregatori ir ērtas un izdevīgas, tās ļauj atrast ne tikai pašus ekskluzīvākos mobilo telefonu modeļus, bet arī piedāvā izdevīgus nosacījumus. Salīdzināt cenas vienam un tam pašam produktam šeit ir salīdzinoši vienkārši: pārejot uz pārdevēja lapu, zem katra mobilā telefona modeļa tiek norādīta viedtālruņa pilna cena, kā arī ikmēneša maksājuma apmērs. Šādas vienkāršības dēļ daudzi vēršas tieši pie šīs pārdevēju kategorijas. Tomēr, ja jums pirmajā vietā ir mobilā telefona oriģinalitāte, jūs varat vērsties Latvijas oficiālā Sony dīlera lapā.

 

Kā izvēlēties Sony Xperia?

 

Vēl viena tehnikas internetveikalu priekšrocība – šeit iespējams nopirkt ne tikai mobilo telefonu, bet arī visus papildus aksesuārus. Un pats galvenais – visu pirkuma cenu iespējams atmaksāt pakāpeniski, maksājot tikai vienu kredītu. Bet lai atrastu tieši to telefonu, kas jums ir nepieciešams, izmantojiet vienkāršu un ērtu filtru. Šī meklēšanas ierīce atrodas visās populārajās elektronikas tīmekļa vietnēs (Proffit.lv, Euromobile.lv, bite.lv u.t.t.).

 

Lai filtrs darbotos korekti, jums būs jāievada: zīmola nosaukums, produktu kategorija šajā interneta veikalā, cenu diapazons un produktu parādīšanas metode (no jauniem pie veciem, no dārgiem pie lētiem u.t.t.). Ja esat nolēmis iegādāties ne tikai mobilo telefonu, bet arī papildus aksesuārus, tad jums būs tikai jāievada zīmols. Jums uzreiz tiks attēlots pilns produktu sortiments, piemēram, Sony, kurā ietilps ne tikai viedtālruņi, bet arī maciņi, austiņas un citi piederumi.

 

Kā noformēt kredītu mobilā telefona iegādei?

 

Parasti visi elektronikas tirdzniecības veikali sadarbojas ar vispopulārākajiem finanšu tirgus pārstāvjiem, tāpēc prasības, kurām ir jāatbilst aizņēmējam, katrā veikalā ir aptuveni vienādas. Noformēt mobilo telefonu kredītā ar interneta pieteikuma palīdzību varēs ikviens. Galvenās prasības ir viegli izpildāmas: pilngadīga persona, LR pilsonība vai pastāvīga reģistrācija valsts teritorijā.

 

Lai noformētu kredītu, topošajam aizņēmējam vispirms jāreģistrējas pārdevēja tīmekļa vietnē, jāizvēlas telefons un jānorāda apmaksas metode: produkts tiks iegādāts ar kredīta palīdzību. Pieteikumā jums būs jānorāda vēlamais atmaksas periods un jānosūta izskatīšanai, norādot tālruņa numuru. Jau pēc dažām minūtēm jūs saņemsiet zvanu no veikala menedžera, lai apstiprinātu pieteikumu. Līguma parakstīšana var notikt elektroniski ar e-pasta palīdzību. Kad kredīts būs noformēts, bet mobilais telefons – iegādāts, produkts tiks nosūtīts jums ar transporta kompāniju un jūs to saņemsiet jau pēc dažām dienām.

 

Neatkarīgi no tā, kādā veidā tiks iegādāts mobilais telefons (online vai stacionāri), ierīcei saglabāsies garantija Sony ražotāja noteiktajā laika periodā.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Samsung Galaxy Note kredītā

Elektronikas un sadzīves tehnikas iegāde jau sen vairs neuzliek pienākumu staigāt pa veikaliem, meklējot, piemēram, nepieciešamo mobilā telefona modeli

iPhone 11 līzingā

Vismūsdienīgāko viedtālruņu korporācija Apple nebeidz pārsteigt ar savām izstrādēm un šoreiz tā visai pasaulei ir prezentējusi jauno augsto tehnoloģiju mobilo telefonu iPhone 11

Ceļojums uz Ēģipti kredītā

Neatkarīgi no gada laika, mūsu finansiālās stabilitātes vai aizņemtības, mēs sapņojam par atpūtu un cenšamies to ieplānot jau iepriekš

Kredīts automašīnas iegādei

Starp auto iegādes finansēšanas variantiem nemainīgs savos nosacījumos paliek auto kredīts, visbiežāk, pārskaitot līdzekļus uz bankas karti