Kā saņemt aizņēmumu skaidrā naudā ātri bez pārbaudēm?

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Šāda aizņēmuma galvenā priekšrocība ir tā, ka tā pietiekami ilgais atmaksas termiņš ļauj jums veikt gandrīz nemanāmus ikmēneša maksājumus, bet šāda kredīta procentu likme ir daudz izdevīgāka par īstermiņa kredītiem. Šādu kredītu summa parasti ir liela un var sasniegt 90% no nekustamā īpašuma tirgus vērtības. Šāda aizņēmuma galvenās atšķirības no citiem tamlīdzīgiem kredītiem ir jūsu pieteikuma izskatīšana: banka pārāk neiedziļināsies jūsu maksātspējā vai kredītvēsturē, tā arī nejautās jums, kādiem mērķiem jūs esat nolēmis aizņemties norādīto naudas summu. Kāpēc banka, izsniedzot kredītu pret nekustamā īpašuma ķīlu, izturas tieši tā, mēs nolēmām izskatīt sīkāk.

 

West Kredit hipotēka

 

Izvēlējāmies apskatīt vienu no populārām Latvijas bankām – West Kredit, jo tās kredītu diapazons dažādos virzienos ir samērā plašs. Daudzi pakalpojumi šeit tiek sniegti pilnīgi bez maksas, bet produktu klāstā tiek piedāvātas vairākas hipotēkas. Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu attiecas arī uz hipotekāro aizņēmumu kategoriju, jo bankai jau pašā sākumā ir aizņēmēja parāda nodrošinājums nekustamā īpašuma veidā.

 

Kredīts skaidrā naudā ar ķīlu nekustamā īpašuma veidā parasti tiek noformēts un izsniegts ātrāk par visiem pārējiem. Izskatot pieteikumu, banku uztrauc tikai paša mājokļa (dzīvokļa vai mājas) stāvoklis: tā jau iesākumā grib izslēgt savus riskus nākotnē. Tieši tāpēc jums nenāksies meklēt daudzas izziņas un dokumentus, lai saņemtu kredītu, bet tikai:

 

  • dokumentālu apliecinājumu jūsu īpašumtiesībām uz ķīlu;
  • pasi vai ID karti.

 

Šāds aizņēmums ir vienkāršs arī tāpēc, ka lielu naudas summu šādā veidā varēs saņemt ikviens LR pilsonis, kas sasniedzis 18-gadu vecumu.

 

Kredīta atmaksa West Kredit

 

Pirmkārt, banka savos aizņēmuma nosacījumos uzsver, ka neuzliek nekādus ierobežojumus jūsu nekustamajam īpašumam. Jūs, tāpat kā agrāk, varat iznomāt dzīvokli, lai gūtu papildus peļņu un efektīvāk nomaksātu kredītu. Jums ir arī tiesības pārdot vai uzdāvināt ieķīlāto mājokli, bet tikai pēc tam, kad banka dos piekrišanu šādiem darījumiem.

 

Ja esat sācis baidīties, ka drīzumā netiksiet galā ar ikmēneša maksājumiem un, visdrīzākais, ar kredīta apmaksu kopumā, banka silti iesaka pēc iespējas ātrāk vērsties pie kāda no tīmekļa vietnē norādītajiem speciālistiem. Šis aspekts ir pietiekami būtiska pazīme, ka banka patiešām rūpējas par saviem klientiem. Rūpes par saviem aizņēmējiem var redzēt arī procentu likmē – tā turas minimālajā līmenī.

 

West Kredit var atrast arī veselu pakalpojumu klāstu, kas šeit tiek piedāvāti pilnīgi bez maksas, piemēram, kredīta pieteikuma ekspertīze West Kredit ir bez maksas. Visu aizņēmuma apmaksas laiku ikmēneša maksājumi tiks ieskaitīti kreditora kontā bez maksas (bez slēptām komisijas maksām).

 

Kredīta pret nekustamo īpašumu atmaksas piemērs

 

Lai uzskatāmi saprastu, kā izskatās kredīta pret nekustamā īpašuma ķīlu atmaksa un cik tas izmaksās, banka piedāvā uzskatāmu atmaksas piemēru:

 

  • Aizņēmuma procentu likme ir no 0,7%.
  • Kredīta atmaksas termiņš – 24 mēneši.
  • Aizņēmuma summa – 2000 eiro.
  • Gada procentu likme – 5,65%.
  • Procentu likme ar fiksēto vērtību – 0,7%.
  • Pilna summa kredīta atmaksai, kuru jums nāksies samaksāt par visu termiņu – 2216 eiro.
  • Pirmā iemaksa (avanss) – 200 eiro.
  • Ikmēneša maksājumu skaits visā kredīta atmaksas periodā – 24.
  • Viena ikmēneša maksājuma apmērs – 92,34 eiro.

 

Šis aprēķins ir tikai aptuvens, maksimālais kredīta pret nekustamā īpašuma ķīlu atmaksas periods ir 20 gadi. Precīzu ikmēneša maksājuma apmēru var uzzināt, tikai vēršoties pa norādītajiem kontaktiem vai, aizpildot pieteikumu. Lai pārbaudītu savas iespējas, jūs varat izmantot online kredītu kalkulatoru un saņemt aptuvenus aprēķinus, ievadot ierīcē savus parametrus. Bet procentu likmes apmēru kreditors noteiks individuāli kredīta pieteikuma izskatīšanas laikā. Lai saņemtu pēc iespējas detalizētāku informāciju, jūs varat vērsties pa norādītajiem kontaktiem vai, personīgi apmeklējot West Kredit biroju Rīgā.

 

Kreditora lojalitāte

 

West Kredit mīl dāvanas un pārsteigumus, tāpēc bieži dāvā dāsnas akcijas saviem klientiem. 2016.gada rudenī kreditors uzdāvināja īstu dāvanu saviem aizņēmējiem – akciju 2,9% gada procentu likmes veidā. Bet šis lojalitātes gadījums nebija pēdējais. Par akciju var uzskatīt arī pārkreditācijas nosacījumus West Kredit, kas būtiski samazina jūsu sākotnējo pārmaksu par aizņēmumiem. 2019.gadā bankai palika 25 gadi un, protams, šis nozīmīgais notikums nevarēja iztikt bez atsevišķas dāvanas klientiem – vēl viena akcija 7,9% procentu likmes veidā ilgtermiņa kredītam. West Kredit prot un mīl dāvāt prieku saviem klientiem.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Ceļojums uz Turciju kredītā

Sapņot par ceļojumu var jebkurā gadalaikā, tomēr plānot atpūtu ārzemēs vajadzētu dažus mēnešus pirms ceļojuma

Revolut Banka ver vaļā birojus Lietuvā un Īrijā

Forbes.ru informē, ka pavisam nesen Revolut izpilddirektors Ričards Deiviss (R.Davies) sniedza paziņojumu The Telegraph

Ceļojums uz Horvātiju kredītā

Cik bieži mēs sev liedzam to, kas mūs varētu padarīt pa īstam laimīgus? Jo mēs jau sen esam sapratuši, ka tieši emocijas un sajūtas ir daudz vērtīgākas par materiālajiem labumiem

Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu Latvijas Hipotēkā

Kredīts pret nekustamo īpašumu – šis ir viens no drošiem variantiem kā saņemt lielu naudas summu visīsākajos termiņos bez papildus izziņām un citiem jūsu finansiālās labklājības apliecinājumiem