Kā nopirkt Apple viedtālruni uz nomaksu, nepārmaksājot?

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Prestižās Apple korporācijas pielūdzēji ar lielu uzmanību gaida jaunos produktus, tāpēc tiklīdz tiek izlaists jauns iPhone modelis, to pavada ažiotāža un mēģinājumi to iegūt jebkurā veidā. Bet, ņemot vērā šāda jaunmodīga viedtālruņa cenu, pirkums nav pieejams ikvienam. Lai iPhone kļūtu pieejamāki, precīzāk sakot, pieejami ikvienam, Apple kompānija ir izstrādājusi veselu mārketinga sistēmu, kas ļāvusi iegūt iPhone lietošanā ļoti ātri un bez lieliem izdevumiem.

Un tā, kā mēs varam iegādāties Apple iPhone? Pastāv 3 metodes: pilna iegāde par skaidru naudu, kredīts un nomaksa.

Kura Apple iPhone iegādes metode ir visizdevīgākā? Protams, nomaksa, kura visos tirdzniecības punktos tiek dēvēta daudz reprezentablākā vārdā – “līzings”. Bet kas patiesībā ir līzings: tā ir tā pati nomaksa vai bezprocentu kredīts, kuru iPhone pircējs var noformēt jebkuram Apple izreklamētajam viedtālrunim. Turklāt klients no līzinga noformēšanas gūst veselu priekšrocību klāstu:

  • iPhone līzings neprasa veikt pirmo iemaksu.
  • Ar iPhone līzingu aizņēmējs noteiktā termiņa beigās var mainīt esošo viedtālruņa modeli pret jaunāku un modernāku.
  • iPhone līzingā klients neko nepārmaksā: viņš tikai maksā viedtālruņa amortizācijas maksu, bet iespējams atmaksāt arī pilnu Apple produkta cenu.
  • Noformējot līzingu, klients iegūst tiesības iegādāties papildus aksesuārus, kas ietilpst līzinga pilnā cenā un tiks atmaksāti plānveidīgi – pēc grafika.
  • iPhone iespējams noformēt, neizejot no mājas, jebkurā elektronikas vai sadzīves tehnikas internetveikalā.
  • Noformējot iPhone līzingā jebkurā interneta platformā, LR teritorijā viedtālrunis tiks jums piegādāts 24 stundu laikā.
  • Reizē ar iPhone klients var iegādāties arī citus Apple produktus ar tādiem pašiem līzinga nosacījumiem.

 

Protams, tas nav viss priekšrocību klāsts, kuras piedāvā iPhone līzings, bet paaugstinātais pieprasījums pēc jauniem Apple modeļiem apliecina, ka šo viedtālruņu iegāde līzingā ir samērā izdevīgs darījums.

iPhone 8 iegāde līzingā

iPhone 8 Plus būtiski atšķiras no līdzīgiem Apple viedtālruņiem, tāpēc kopš tā izlaišanas brīža ierīces popularitāte ir sasniegusi maksimālo līmeni un turpina noturēt savas pozīcijas. Kaut arī pēc izmēriem jaunais iPhone 8 neatšķiras no citiem modeļiem, tā korpuss no abām pusēm ir izgatavots no ļoti izturīga stikla, un tieši šī īpašība ļauj šim iPhone modelim būt daudz izsmalcinātākam. Bet iPhone 8 pilnveidojumi ar to nebeidzas, jo tie skāruši ne tikai ierīces ārējo izskatu, bet arī tās tehniskos parametrus.

Ar ko pārsteidzošu iPhone 8 Plus atšķiras no līdzīgiem Apple produktiem? Lieta tāda, ka tas nav vienkārši nākotnes viedtālrunis, bet arī pirmais Apple bezvadu iPhone modelis, kas uzlādējas tikpat ātri, cik pats uzlādes ierīces vads. Jūs esat pārsteigts? Bet ar to Apple korporācija nav apstājusies, tāpēc iPhone ir ieguvis vēl vairākas pozitīvas īpašības, kas atšķir to no jau pazīstamajiem “brāļiem”:

  1. paaugstināta ātrdarbība,
  2. visjaudīgākais procesors, kam nav analogu pasaulē,
  3. bezvadu uzlādes ierīce,
  4. spilgts un skaidrs ekrāns,
  5. uzlabota kamera ar tajā esošiem portretu šabloniem,
  6. pilnībā imūns pret ūdeni, putekļiem un netīrumiem,
  7. atbloķēšana ar pirktu nospiedumiem – nemainīga vērtība.

 

Apple produktu cena līzingā

Lai iegādātos iPhone 8 kredītā vai uz nomaksu (līzingā), pircējam nav obligāti jāapmeklē Apple tehnikas oficiālais pārstāvis vai stacionārs veikals, kaut arī jebkuru iPhone jūs varat iegādāties arī šādā veidā. Un tā, kur noformēt Apple iPhone 8 Plus līzingā:

  • Stacionārie elektronikas veikali, kuru sortimentā ir jebkuru zīmolu tehnika.
  • Apple stacionārie veikali, kas piedāvā tikai oriģinālu produkciju un aksesuārus.
  • Mobilie operatori – arī tie ir ienākuši Apple pārstāvju lokā un reizē ar izdevīgiem tarifu plāniem tagad piedāvā iegādāties jaunu un pilnveidotu Apple viedtālruni.
  • Tehnikas internetveikali, kuru sortimentā ir dažādu zīmolu elektronika.
  • Internetveikali – oficiālie Apple pārstāvji, kas ļauj ikvienam gribētājam iegādāties ultramodernu iPhone.

 

Neatkarīgi no tā, kur tieši jūs nolemsiet iegādāties iPhone, aptuveno atmaksas grafiku varēsiet apskatīties jebkurā WEB resursā, kas piedāvā noformēt Apple preces līzingā. Parasti šādas tirdzniecības platformas līzinga un kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai izmanto trešo personu – kreditoru pakalpojumus, bet tie, savukārt, veikala portālā izvieto ērtu online kalkulatoru līzinga ikmēneša maksājuma aprēķināšanai.

Kāda informācija ir jāievada līzinga online kalkulatorā, lai iegādātos iPhone?

Šādu parametru aizpildīšana ir samērā vienkārša, klientam ir jāievada informācijas minimums, piemēram:

  1. atmaksas periods,
  2. pirmās iemaksas apmērs, ja to pieprasa kreditors,
  3. ierīces krāsa,
  4. apdrošināšana (jā/nē).

 

Šādu parametru var būt arī vairāk, atkarībā no kreditora nosacījumiem. Bet šo aprēķinu gala rezultāts jebkurā gadījumā būs minimālais ikmēneša maksājums (aptuvens). Precīzu līzinga maksājuma apmēru jūs varēsiet uzzināt tikai, personīgi vēršoties pie pārdevēja (pēc līzinga pieteikuma nosūtīšanas).

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

iMac līzingā

Apple kompānija nepārtraukti lutina savus pielūdzējus un reizē ar viedtālruņu pilnveidošanu neaizmirst par personālo datoru, precīzāk sakot, galda datoru attīstību

MacBook kredītā

Apskatot pirmos auto līzinga programmu piemērus, var nonākt pie secinājuma, ka pirmās līzingā sāka noformēt VIP līmeņa automašīnas

Iphone 7 līzingā

Skatoties uz veiksmīgo līzinga praksi VIP klases automašīnām, vispopulārākais tehnikas un elektronikas ražotājs Apple sāka piedāvāt saviem daudzmiljonu pielūdzējiem lētāku savas produkcijas iegādes veidu ar jau “izmēģinātā” līzinga palīdzību

Dell portatīvie datori līzingā

Lai kādā jomā mēs nestrādātu, liela daļa mūsu darba tiek paveikta ar mākslīgā intelekta palīdzību vai, pateicoties tam: dokumentu apstrāde un izstrāde, video, prezentāciju un citu failu caurlūkošana