Bezmaksas līzings Apple iPhone

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Un ik reizi Apple tomēr negaidīti pārsteidz savus klientus. Vēl pirms jaunā iPhone modeļa izlaišanas veikalus apmeklē miljoniem Apple pielūdzēju, kas vēlas personīgi pārbaudīt jaunākā Apple produkta inovācijas. Bet arī ražotājs pauž savu līdzdalību un, parādoties jaunam iPhone modelim, piedāvā pircējiem finanšu programmas, pateicoties kurām pat iPhone XR tagad var nonākt ikviena gribētāja rokās.

 

iPhone XR ir viens no jaunākajiem Apple flagmaņiem cenu diapazonā no 800 – 1000 eiro. Bet, neskatoties uz augsto cenu, šis mobilais telefons ir ļoti pieprasīts, un atsauksmes par šo ierīci rada vēlmi iegādāties šo modeli. iPhone XR priekšrocības un ražotāja jauno pieeju ir pamanījusi arī tā mērķauditorija. Bet šāda pirkuma finansēšanas vienkāršība un ātrums tikai palīdz Apple mīļotājiem personīgi izmēģināt ultramoderno viedtālruni.

 

Apple iPhone XR iegāde līzingā vai kredītā

 

Iesākumā Apple zīmols sevi pieteica kā pirmais mobilo telefonu un citas tehnikas ražotājs, kas ļauj noformēt savu produktu līzingā – ar ilgtermiņa nomas nosacījumiem. Tomēr ar laiku šo pieredzi pārņēma arī citi, ne tik progresīvi telefonu ražotāji, bet vēlāk līzings “pārauga” nomaksā vai bezprocentu kredītā. Tādā veidā pat paša jaunākā Apple iPhone iegāde kļuvusi pieejama ikvienam, kas noteiktā laika periodā var plānveidīgi un stabili atmaksāt viedtālruņa cenu. Lai uzzinātu, kā iegādāties Apple iPhone XR kredītā, mēs nolēmām izveidot nelielu apskatu par populārākajām tīmekļa vietnēm, kas tirgo šo produkciju.

 

Kur un kā iespējams noformēt kredītu jaunajam Apple iPhone XR?

 

Mēs nolēmām vērsties pie interneta veikaliem, jo tur iespējams daudz vieglāk atrast, aprēķināt un salīdzināt mums nepieciešamo lietu cenu. Ar kredīta kalkulatora palīdzību mēs varējām ne tikai uzzināt Apple iPhone XR ikmēneša maksājuma apmēru, bet arī salīdzināt to ar tamlīdzīgiem piedāvājumiem citās tīmekļa vietnēs.

 

RD Electronics

 

Samērā neuzkrītoša un saprotama tīmekļa vietne ar kredītu kalkulatoru un tradicionāliem filtriem. Izvēlēties vajadzīgo Apple viedtālruņa modeli ir samērā vienkārši – mums paveras visa iPhone XR kategorija, kur viedtālruņi atšķiras viens no otra ar cenu, krāsu un operatīvās atmiņas apmēru.


Izvēlamies iepatikušos iPhone XR un spiežam “aprēķināt kredītā”. Tālāk atvērsies logs, kurā mēs varam noteikt šādus parametrus:

 

  1. kredīta apmērs tiek noteikts atkarībā no izvēlētā Apple produkta, mūsu gadījumā tas ir iPhone XR par 800,49 eiro;
  2. pirmās iemaksas apmērs – slīdnis tiek pārbīdīts pa skalu, no cenas atskaitot procentus un uzreiz pārrēķinot šo summu naudā;
  3. kredīta atmaksas periods – atsevišķs punkts, kam jāveltī īpaša uzmanība, jo pirmos 6 mēnešus šis kredīts patiešām ir nomaksa (bez procentu pārmaksas), bet maksimālais pieejamais atmaksas periods ir 3 gadi.

 

Izvēloties nomaksu uz 6 mēnešiem, ikmēneša maksājuma apmērs būs 126,75 eiro. Ja esat pārliecināts, ka varat katru mēnesi veikt šādu maksājumu, tad tas ir labākais piedāvājums Apple iPhone XR iegādei kredītā.

 

Proffit.lv

 

Šajā interneta veikalā tiek piedāvātas dažādas tehnikas kategorijas, tostarp arī mobilie telefoni. iPhone XR šeit iespējams nopirkt līzingā, aizpildot anketu ar trīs laukiem. Šī Apple produkta cena šajā veikalā ir 855 eiro, bet ar nosacījumu, ka ierīce tiks iegādāta uzreiz.

 

Kādas priekšrocības var būt aizņēmējam, noformējot iPhone XR līzingā Proffit.lv:

 

  1. 2 gadu garantija viedtālrunim;
  2. iPhone XR piegāde visā Latvijas teritorijā – ierīce tiks piegādāta 24 stundu laikā;
  3. pilnīgi likumīga uzņēmējdarbība - jūs saņemat uz rokām ne tikai iPhone XR, bet arī pavadzīmi ar fiskālo čeku;
  4. bezmaksas piegāde;
  5. iegādāto iPhone XR iespējams atgriezt vai samainīt 14 dienu laikā no iegādes brīža.

 

Apple izstrādājumu līzings – tas ir lielisks variants lietot kvalitatīvas mantas jau šodien un negaidīt brīdi, kad sakrāsiet pirkumam nepieciešamo naudas summu. Pats interneta veikals Proffit.lv ir vienkārši un ērti lietojams: katru izvēlēto Apple preci iespējams apskatīt sīkāk, izmantojot sadaļas: Apskatīt, Parametri un Atsauksmes.

 

Ideal.lv

 

Šī tīmekļa vietne ir oficiālais Apple pārstāvis, tāpēc šeit var atrast visjaunākos iPhone modeļus, kā arī outletus par samērā pievilcīgām cenām. Protams, Apple nav skopojies ar “garšīgu” jaunā flagmaņa aprakstu un “pasniedzis” to “mērcītē”, raksturojot visas iPhone XR priekšrocības, no kurām nav iespējams atteikties! Reizē ar pašu viedtālruni pircējam tiek piedāvāti nepieciešamie aksesuāri, bez kuriem jaunizceptais iPhone īpašnieks diez vai varēs iztikt. Savukārt visu papildus ierīču cenu var iekļaut kredīta pamatsummā un norēķināties par visu pirkumu noteiktā perioda laikā.

 

Cenas šajā interneta veikalā patīkami iepriecinās pircējus – aizņēmējus, jo tik zemu cenu oriģinālajam iPhone XR jūs nekur citur neatradīsiet – sākot no 829 eiro. Visas Apple preces šajā tīmekļa vietnē iespējams noformēt uz nomaksu. Bet ja jums jau ir (jebkura zīmola) mobilais telefons, tad kompānija var to izpirkt, tādā veidā daļēji sedzot jūsu nomaksu.

 

Ideal – tas nav vienīgais oficiālais Apple pārstāvis, tie, kas grib iegādāties iPhone tieši no dīlera, var vērsties ražotāja oficiālajā Latvijas tīmekļa vietnē: Apple Inc.

 

Aprast Apple produktus, jebkura modeļa iPhone iespējams arī pie mobilajiem operatoriem (Tele2), kas piedāvā samērā izdevīgus nomaksas nosacījumus, bet pircējam ir obligāti jāievēro galvenais nosacījumus – jāizmanto iPhone kopā ar šī operatora tarifu plānu. Ikmēneša rēķins būs kopīgs: maksājums par pašu iPhone ierīci + mobilā tīkla abonenta apkalpošana.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

iPhone XS kredītā

Lielais elektronikas un īpaši viedtālruņu ražotājs Apple nepārstāj pārsteigt ar jaunumiem savu daudzmiljonu klientu un pielūdzēju auditoriju

Samsung S9 kredītā

Mūsdienīgie viedtālruņi jau sen ir pārstājuši būt par sakaru līdzekļiem, tie ir kļuvuši par ietilpīgu “bagāžu” ar mums ikdienā nepieciešamajām funkcijām

Samsung S10 kredītā

Ja personālie datori mums ir nepieciešami mājās, darbā vai ceļā, tad mūsdienīgs viedtālrunis mums ir nepieciešams 24 stundas diennaktī un 365 dienas gadā

Xiaomi Mi 9 kredītā

Neskaitāmo tehnikas un elektronikas zīmolu vidū galvenā pircēju auditorija izvēlas vispazīstamāko zīmolu produktus, jo uzskata tos var visuzticamākajiem un kvalitatīvākajiem izgatavotājiem