Viedtālruņa iegāde bez pārmaksas

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Šobrīd mums ir grūti iedomāties, kā iespējams dienu vai vairākas stundas pavadīt bez šīm pilnveidotajām ierīcēm vai izmantot tikai vienkāršu stacionāro telefonu. Salīdzinot mobilos telefonus pirms 20 gadiem un viedtālruņus, kurus mēs izmantojam katru dienu, šķiet, ka šo gadžetu lietotāji pārdzīvojuši veselu mobilās evolūcijas laikmetu: no parastas podziņu ierīces pie pilnveidotas augsto tehnoloģiju ierīces, kas var ierakstīt video, fotografēt, ar to var spēlēt spēles, tas var būt diktofons, ērts mesendžeris vai jebkurš ērts pielikums.

Viens no līderiem viedtālruņu tirgū ir Dienvidkorejas ražotājs Samsung, kas turklāt ieņem līderpozīcijas ne tikai šī tehnikas veida ražošanā, bet arī pārējās elektronikas pasaulē. Pasaules mēroga zīmola vārdu Samsung pratis iegūt ne tikai, pateicoties ideālai cenas/kvalitātes attiecībai, bet arī ātriem attīstības tempiem. Gandrīz visas jaunās tehnoloģijas viedtālruņu tirgū parādījušās tieši Samsung kompānijai. Desmitiem veiksmīgu darba gadu laikā izgatavotājs paspējis sagādāt simtiem dažādu gadžetu, telefonu, viedtālruņu un planšetdatoru modeļus.

Ātrie attīstības tempi noveduši pie tā, ka augsto tehnoloģiju un visa jaunā mīļotāji vienkārši ir pārstājuši sekot līdzi jauno modeļu izlaišanai, kas, savukārt, cenas ziņā, nereti tiek pielīdzināta pilnvērtīga PC vai klēpjdatora cenai. Protams, ja elektronikas tirgū nepastāvētu dažādas finansēšanas programmas, šādu pārdošanas apjomu Samsung diez vai varētu panākt. Bet precīzie kreditēšanas, nomaksas un līzinga nosacījumi padarījuši jebkuru Samsung telefonu pieejamu ikvienam. Turklāt pirkuma noformēšana jums neprasīs vairāk kā 15 minūtes.

Noformēt Samsung S10 līzingā

Tas, kas pastāvīgi seko līdzi jaunumiem telefonu pasaulē, droši vien jau ievērojis šo superstilīgo viedtālruni ar lakonisko un eleganto dizainu. Jaunas unikālas un neatkārtojamas opcijas, jauno tehnoloģiju ieviešana pilnveidotu funkciju veidā neatstās vienaldzīgu nevienu. Ikvienam komfortablas tehnikas mīļotājam pietiks vienu reizi paskatīties uz šo ierīci, lai iemīlētos tajā no pirmā acu skatiena.

Ar ko ir pievilcīgs jaunais Samsung S10?


Samsung S10 ir novērsis visus galvenos trūkumus, uz kuriem agrāk norādīja Samsung lietotāji, tāpēc tam:

  1. nav vizuālu izkropļojumu, jo ekrānam nav precīzu malu;
  2. precīzs attēla asums;
  3. aizsargāts ekrāns;
  4. attēls ir viegli uztverams ar acīm;
  5. ar nebeidzamu ekrāna redzamību;
  6. ar ultraskaņas skeneri, kas atrodas uz viedtālruņa ekrāna – tas ļauj atbloķēt viedtālruni ar pieskārienu;
  7. telefona forma un tā krāsa katrā valstī un dažādiem operatoriem atšķiras;
  8. kamera ir aprīkota ar pilnu lēcu komplektu, ar kurām jūs varēsiet uzņemt selfijus, episkus foto, uzfilmēt video un uzreiz dalīties ar saviem failiem sociālajos tīklos;
  9. izmanto samērā platus leņķus brīnišķīgu ainavu uzņemšanai (apskata leņķis = 1230);
  10. kamera ar mākslīgo intelektu attēliem pastāvīgi piemeklē labāko kompozīciju un optimizē ierīces opcijas atkarībā no apkaimes reljefa;
  11. viedtālrunis var dalīties savā enerģijā ar citām ierīcēm pat bez vada palīdzības;
  12. viedtālrunim ir maksimāli iespējamā spēļu produktivitāte;
  13. viedtālruņa intelekts jums noteiktā laikā piedāvās izmantot tos pielikumus, kurus jūs visbiežāk lietojat šajā dienas pusē, tas pats attiecas arī uz jūsu atrašanās vietu.


Grūti iedomāties, ka nelielam gadžetam ir tik daudz vajadzīgu un efektīvu opciju, bet tieši ar to ir pārpildīts Samsung S10.

Kā noformēt Samsung S10 līzingā?

Ņemot vērā to, ka Samsung S10 viedtālruņa cena pārsniedz 1000 eiro, bet visi nākamie Samsung modeļi būs tikai dārgāki, zīmola pielūdzējiem un vienkārši jauno tehnoloģiju mīļotājiem nāksies noformēt šo produktu kredītā, precīzāk sakot, līzingā. Patiesībā šādu finansēšanu var uzskatīt par nomaksu vai bezprocentu kredītu.

Iegādāties Samsung S10 kredītā vai līzingā iespējams kā stacionārā veikalā, tā jebkurā online tirdzniecības vietā. Pievērsiet uzmanību, ka tehnikas un elektronikas interneta veikalā zem katra viedtālruņa modeļa ir norādīta ne tikai tā pilna cena, bet arī ikmēneša maksājuma apmērs, ja telefons tiks noformēts līzingā. Veicot dažus vienkāršus matemātiskus aprēķinus, mēs varam patiešām pārliecināties, ka pārdevējs piedāvā tieši nomaksu kredīta vai līzinga veidā.

Samsung S10 noformēšana neradīs grūtības, ja jums ir laba kredītvēsture un jūs jau esat 18 gadus vecs. Protams, ar oficiāliem ienākumiem jūsu pieteikums Samsung S10 iegādei uzreiz tiks apstiprināts.

Visērtāk viedtālruņa iegādi kredītā jūs varēsiet veikt interneta veikalā, jo šeit tiks piedāvāts plašāks modeļu klāsts, bet nepieciešamo telefona modeli jūs viegli atradīsiet, izmantojot ērtu filtru ar šādiem parametriem:

  1. ražotājs,
  2. krāsa,
  3. svars,
  4. telefona tips,
  5. bezvadu ierīces,
  6. iebūvētās atmiņas apmērs,
  7. kameras izšķirtspēja,
  8. akumulatora darba laiks,
  9. cenas diapazons.

 

Interneta resursos, kas piedāvā noformēt viedtālruni kredītā vai līzingā, nākamais aizņēmējs noteikti atradīs arī online kredīta kalkulatoru, kas palīdzēs noteikt ikmēneša maksājuma apmēru vai otrādi – līzinga pamatsummu, ja kā vēlamo lielumu uzstādīsiet minimālo ikmēneša maksājumu. Ja jums ir nepieciešams konkrēts viedtālruņa modelis, piemēram, Samsung S10, tad noformēt līzingu nāksies atbilstoši tā norādītajai cenai.

Līzings no kredīta atšķiras ar to, ka:

  • tas ir ātrāks un vienkāršāk noformējams,
  • pieejams lielākajā daļā interneta veikalu,
  • iegādāto preci ar laiku jūs varat samainīt pret mūsdienīgāku telefonu vai līzinga līguma darbības perioda beigās atgriezt viedtālruni līzinga devējam.

 

Viedtālruņu pircēji līzingā var cerēt arī uz nulles procentu likmi finansējumam, tas ir, uz nomaksu, kā arī izvēlētā telefona bezmaksas piegādi, iespēju atgriezt pirkumu divu nedēļu laikā, ja tas kādu iemeslu dēļ nav jūs apmierinājis. Tehnikai noteikti tiek izsniegts garantijas talons. Parasti garantijas periods ir no 1 līdz 2 gadiem.

Ja esat nolēmis iegādāties viedtālruni līzingā ar interneta veikala palīdzību, jums tiks dots laiks ierīces pārbaudīšanai preces saņemšanas punktā. Turpat jūs varēsiet arī pilnībā apmaksāt pirkumu, ja esat nolēmis iegādāties Samsung S10 vienā maksājumā.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Acer portatīvie datori līzingā

Mūsdienās lielākā daļa cilvēku pat dažas dienas nespēj iedomāties savu dzīvi bez personālā datora vai klēpjdatora

iPhone XR kredītā

Gaidot katru jauno Apple iPhone modeli, šī leģendārā zīmola pielūdzēji ar drebošu sirdi prognozē jaunākās tehnoloģijas, kuras, pēc viņu domām, būs jaunajam viedtālruņa modelim

Samsung S9 kredītā

Mūsdienīgie viedtālruņi jau sen ir pārstājuši būt par sakaru līdzekļiem, tie ir kļuvuši par ietilpīgu “bagāžu” ar mums ikdienā nepieciešamajām funkcijām

Xiaomi Mi 9 kredītā

Neskaitāmo tehnikas un elektronikas zīmolu vidū galvenā pircēju auditorija izvēlas vispazīstamāko zīmolu produktus, jo uzskata tos var visuzticamākajiem un kvalitatīvākajiem izgatavotājiem