Kredītlimits uz jebkuru maksājumu karti

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kaut arī ātro kredītu iespējams saņemt pusstundas laikā, maksājumu karte ar pietiekamu kredītlimitu tomēr ir daudz ērtāka: jums nevajag iesniegt pieteikumu aizņēmuma saņemšanai, uz kartes esošo naudu iespējams izmantot jebkurā laikā. Ja jums pagaidām nav nepieciešama finanšu palīdzība, tad kredītlimits var būt jums kā rezerve bez komisijas maksas uzrēķina.


Norēķinu sistēmu vidū īpaši populāras kļuvušas NordCard kartes. Kaut arī šo kompāniju ir grūti nosaukt par “banku”, tās darbība ir balstīta uz likumīgiem “pamatiem”, NordCard ir īpaša licence kredītdarbībai.


Kā darbojas NordCard?


Protams, ja šīs norēķinu kartes varēja “uzpirkt” daudzus citu kredītorganizāciju klientus, tad šī kompānija garantēti piedāvāja kaut ko jaunu un svaigu parasto patēriņa kredītkaršu pasaulē. Un tā, kādā veidā iespējams saņemt kredītu NordCard.

 

  1. Pieteikuma aizpildīšana un nosūtīšana kredītlimita saņemšanai. Patiešām, šeit NordCard klienti saņem nevis kredītu, bet kredītlimitu, kas dienā, kad klients ir vērsies firmā, tiek pārskaitīts uz viņa bankas kontu (neatkarīgi no tā, kuras bankas klients jūs esat). Jūsu kredītlimita nauda tiek ieskaitīta jūsu esošajā bankas kontā vienas dienas laikā uzreiz kā visa summa vai pakāpeniski – pa daļām. Naudas ieskaitīšanas ātrums ir atkarīgs no tā, kuras bankas klients jūs esat. Kredītlimits var būt arī kā rezerve jūsu steidzamām un neparedzētām vajadzībām. Kamēr nesāksiet izmantot šo naudu, nemaksāsiet gada likmi un citas komisijas maksas.
  2. Kredītlimita atgriešana pa daļām. Nav svarīgi, kā un kur jūs esat nolēmis izmantot kredītlimitā saņemto naudu, bet arī tās atgriešana neuzliek jums nekādus pienākumus. Jūs varat atgriezt naudu 5 gadu laikā, mēnesī maksājot vismaz 5% no parāda kopējās summas un maksājot gada likmi par summu, kuru jūs jau esat izmantojis. Bet jo ātrāk jūs atgriezīsiet kredītlimitā iztērēto naudu, jo mazāk pārmaksāsiet uz gada procentu likmi.
  3. Atgriezto kredītlimitu var izmantot vēlreiz. Tiklīdz sāksiet atgriezt aizņēmuma līdzekļus atpakaļ NordCard, varēsiet izmantot naudu vēlreiz un vēlreiz. Līdzekļi, kurus nesat izmantojis, paliek rezervē, un par tiem jūs nemaksājiet gada likmi.

 

Ko piedāvā NordCard


Šobrīd kompānija NordCard piedāvā saņemt kredītu līdz 3000 EUR uz jūsu norēķinu karti un atmaksāt iztērēto summu 5 gadu laikā. Pirmais naudas izmantošanas mēnesis ir atlaižu mēnesis, ja klients iztērēs līdz 1000 EUR. Tas nozīmē, ka, noņemot līdzekļus vai norēķinoties ar kredītlimitu jebkurā veikalā mēneša sākumā, visu summu bez procentiem varēs atgriezt šī mēneša beigās (30 dienu laikā naudu var lietot bez gada likmes maksas). Ja atlaižu perioda beigās jūs nevarēsiet atgriezt visus iztērētos līdzekļus, tad likme tiks aprēķināta tikai parāda atlikumam.


Pašreiz NordCard īslaicīgi neizlaiž savas norēķinu kartes, bet agrāk šis produkts bija pieejams ikvienam Latvijas pilsonim vecuma kategorijā no 20 līdz 65 gadiem ar minimālajiem ienākumiem no 266 EUR mēnesī. Pieteikums kredītkartes saņemšanai tika izskatīts ļoti ātri: dažu stundu laikā. Pastāvīgajiem klientiem ar labu kredītvēsturi NordCard piedāvāja iespēju saņemt kredītlimitu līdz 5000 EUR apmērā. Šādas lielas summas uzliek par pienākumu aizņēmējiem nepārtraukti sekot līdz saviem izdevumiem, jo kredītlimits katru mēnesi varēja mainīties.


Naudas atgriešanu uz NordCard iespējams veikt 2 veidos:

 

  1. Pārskaitīt naudu ar bankas operācijas palīdzību uz NordCard kontu.
  2. Pārskaitīt naudu parāda atmaksai no vienas kartes uz otru.


Runājot par šo 2 metožu izdevīgumu, pirmais kredītkartes atmaksas veids ir daudz lētāks.

 

Kādas galvenās priekšrocības iegūst NordCard klients

 

  1. Atlaižu periods norēķinu kartes atmaksai pirmās 30 dienas.
  2. Iespēja iegādāties un apdrošināt tūrisma braucienus ERGO.
  3. Norēķina karšu sortiments (tiek piedāvātas 3 kredītkaršu kategorijas ar dažādiem naudas limitiem).


NordCard klientiem ērtības labad tiek piedāvāta sava internetbanka. Tas ļauj vēl ātrāk uzzināt par kompānijas jaunākajiem piedāvājumiem un sekot līdzi tās darbam. NordCard internetbankā jūs varat apskatīties arī darba laiku un kontaktus.


Tā kā kompānijas pakalpojumi finanšu tirgū ir parādījušies ne tik sen, tad potenciālajiem klientiem vēl ir pagrūti atrast atsauksmes un sūdzības par NordCard. Daudz vieglāk ir pašam iepazīties ar kreditora tarifiem, ar viņa darba kārtību. Neaizmirstiet iepazīties arī ar līguma nosacījumiem, visu pakalpojumu cenrādi un sankcijām, kas var tikt noteiktas aizņēmējam, ja viņš nevarēs savlaicīgi atgriezt visu parāda summu vai atgriezīs to nepilnā apmērā.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Cenas uz zobārstniecību

Patēriņa kreditēšana ir aizpildījusi gandrīz visas mūsdienu dzīves jomas. Tā skārusi arī veselību, precīzāk sakot, mūsu žilbinošo smaidu

Kredīts operācijai

Bankas regulāri atjauno savu mērķa finanšu produktu līniju

Patēriņa kredīts vai kredītlīnija

Pastāv vairākas metodes, kā saņemt finansēšanu personīgām vajadzībām, bet visizplatītākās ir patēriņa kredīts un kredītlīnija

Kredīts Incredit

Latvijas finanšu tirgus “arēnā” ir milzīgs skaits dažādu kompāniju, kas nodarbojas ar kreditēšanu