Cik pieejama būs jauna ps cena?

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Tieši šajā dienā kompānija SONY prezentēja jauno konsoli, paziņojot par tās jaunajām superspējām:

 

  • Iebūvēta sistēma izvadei un ievadei.
  • Konsole ar SSD cieto disku (liela ātruma).
  • Superreāls attēls.
  • Ideāli tīra skaņa.
  • Gaismas staru trasēšana.
  • Taktilā atdeve.


Bet tā ir tikai neliela daļa no ps5 īpašībām, vairāk informācijas varēsiet uzzināt, kad būsiet iegādājies jaunās modifikācijas Playstation. Lai jūs izdarītu pareizo izvēli, iegādājoties konsoli (tās ir divas), mēs esam sagatavojuši nelielu ps 5 aprakstu ar detalizētiem parametriem un atšķirībām.


Ps 5 konsoļu tehniskās īpatnības un to ārējais izskats:

 

  1. 8 kodoli.
  2. AMD RYZEN3 procesors, kas nodrošina 16 plūsmas.
  3. Operatīvā atmiņa – 16 GB.
  4. Grafika – AMD RADEON TM RDNA2 procesors.
  5. Atbalsta 4K, 120 Hz, 8K, VRP televizorus (HDMI versija 2.1).
  6. Lasīšanas caurlaidspēja no SSD ierīces – 5,5 GB/sek.
  7. 3D skaņa ļauj reālistiski dzirdēt pretinieka soļus vai lapu čaukstoņu.
  8. Staru trasēšanas funkcija, kas ļauj apgaismojumam būt maksimāli fotoreālistiskam.


Un tā, ps 5 saviem pielūdzējiem tiks piedāvāts 2 veidos ar divu konsoļu palīdzību. Kāda būs katra no tām?

 

  • Ps 5 Blue Ray – aprīkota ar diskdzini, ar kuru tiks palaista spēle. Lielisks variants geimeriem, kas dod priekšroku spēlēt vienatnē un īstiem Playstation kolekcionāriem (kuru kolekcijā ļoti daudz ps disku).
  • Ps 5 Digital Edition – nav aprīkota ar diskdzini, tāpēc šādā veidā palaist spēli uz šīs konsoles nebūs iespējams. Jauno modeli ar panākumiem spēs novērtēt multipleijeru spēles pielūdzēji. Lai palaistu spēles no šīs konsoles, būs nepieciešams iegādāties digitālās spēles Playstation Store. Cenas ziņā ps 5 bez diskdziņa būs daudz lētāks.


Abu konsoļu ārējais izskats ir identisks. Konsole, kas nav aprīkota ar diskdzini, ir mazliet plānāka, bet pirmajā brīdī šī atšķirība ir nemanāma. Abas ierīces ir baltā krāsā.


Kuru ps 5 konsoli izvēlēties?


PS 5 Digital Edition izlaidums var pateikties Sony izstrādātājiem, kas nolēmuši visbeidzot atbrīvoties no fiziskajiem spēļu nesējiem. Tāpēc tagad geimeriem ir 2 izvēles iespējas: palikt pie tradicionālākās versijas, kurā varēs ielikt jau esošos diskus, vai izmantot lētāku piedāvājumu, izvēloties digitālās spēles no Playstation Store.


Lai tiktu galā ar šādu sarežģītu uzdevumu, izdomājiet, kādā sastāvā jūs spēlēsiet: spēlēm vienatnē izvēlieties konsoli ar diskdzini, multipleijeru spēļu formātam – konsoli ar digitālajām spēlēm.


Gribat vairāk funkcijas savam ps 5? Izmantojiet aksesuārus, kas izdzēš realitātes robežas!

 

  • HD kamera uzlabotai jūsu strīmu kvalitātei.
  • Uzlādes ierīce, kas ļauj uzlādēt uzreiz 2 džoistikus.
  • Intuitīvā līmenī saprotama distances vadības pults.
  • DualSense – bezvadu neimpads ar pilnveidotu atbildes taktilitāti, iebūvētu mikrofonu un ātru pogu nospiešanu.
  • Bezvadu austiņas ļauj viegli komunicēt spēles laikā, ir trokšņa slāpēšanas opcija.


Kā nopirkt ps 5 vienkārši, ērti un ātrāk par visiem?


Aptuvenā ps 5 cena Latvijā variēsies no 549 līdz 1300 eiro atšķirībā no konsoles komplektācijas un modifikācijas. Bet, pat izvēloties pamata aprīkojumu, ierīce jums izmaksās vismaz 549 eiro, kas nav maz vidēji statistiskā Latvijas iedzīvotāja budžetam. Kā iegādāties vēlamo preci un vienam no pirmajiem izjust ierīces superspējas, kas sasniegtas, pateicoties jaunajām tehnoloģijām?


Racionāls un vienlaicīgi vienkāršs lēmums būs kredīta vai līzinga noformēšana ps 5 iegādei. Kāpēc šajā situācijā pat finanšu eksperti iesaka izmantot līzingu vai kredītu?

 

  1. Jūs varēsiet izmantot jauno spēļu aprīkojumu jau pirmajā darījuma noformēšanas dienā un turpināt to lietot visa atmaksas termiņa laikā. Pēc tam ierīce kļūs 100% jūsu īpašums.
  2. ps 5 iegāde kredītā vai līzingā – jūsu iespēja izjust visas jaunās geimpleijera sistēmas priekšrocības jau šodien, nevis gaidīt vairākus mēnešus, lai sakrātu pilnu pirkuma summu.
  3. Iegādājoties ps5 jau tūlīt, jūs būsiet 1 pakāpi augstāk par saviem pretiniekiem.
  4. Jums parādīsies iespēja pašam izjust visas jaunā ps galvenās “odziņas”, nevis uzzināt par tām no draugiem vai interneta blogeriem.


Un pats galvenais – pakāpeniska ierīces pilnas cenas nomaksa ar kredīta vai līzinga palīdzību. Izvēloties to vai citu finansēšanas variantu, jums ir jāzina būtiska atšķirība starp šiem darījumiem: kredīts varēs segt pilnu pirkuma summu, bet līzings – līdz 90%, tāpēc jums nāksies sagatavot naudu pirmajai iemaksai.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Brīvdienās būs slēgta liela daļa veikalu

LR valdība tuvākajās dienās plāno veikt labojumus lēmumam par ārkārtas situācijas ieviešanu. Ar ārkārtas stāvokļa izsludināšanas brīdi veikalos brīvdienās nebūs iespējams iegādāties alkoholu

Bagātākie pasaules cilvēki snieguši prognozes 2021.gadam

Aizejošais 2020.gads daudziem mūsu planētas iedzīvotājiem nekad netiks izdzēsts no atmiņas. Bet ko sagaidīt jaunajā 2021.gadā, jo pasaulē vēl joprojām nav ekonomiskās stabilitātes?

Volkswagen sharan līzingā

Volkswagen Sharan patiešām var uzskatīt par vienu no mūsdienu minivenu priekštečiem

Lielie darba devēji aicina jauniešus piedalīties Digitālajā darba speed dating

LETA ziņo, ka 24.februārī Latvijas jauniešu auditorija tikās ar lielo Latvijas uzņēmumu vadītājiem online režīmā, lai apspriestu vakances tirdzniecības un klientu servisa jomā

Kā nepārmaksāt par nekustamo īpašumu

Kad esam nolēmuši iegādāties nekustamo īpašumu, vispirms vēršamies pie interneta portāliem, kas piedāvā atbilstošās rubrikas

Koka māju būvniecība kredītā

Savas mājas būvniecība ar pārliecinātu potenciālu kļūst aizvien populārāka Latvijā

Kredīts melnajā piektdienā

Melnās piektdienas vēsture jau sen ir pārsoļojusi pāri pusgadsimta slieksnim: pirmo reizi šīs dienas nosaukums tika minēts jau pagājušā gadsimta 60.-tajos gados