Lielais kredīts vienas dienas laikā

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Atbildības ziņā kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu – tās vienmēr ir ilgtermiņa saistības un nepieciešamība maksāt lielu summu. Hipotēku var aplūkot no dažādām pusēm, bet tikai tā ir vienīgais finanšu instruments, kas spēj kardināli mainīt jūsu dzīvi uz labāko pusi:

 

  • Iegādāties vēl vienu nekustamā īpašuma objektu vai automašīnu.
  • Uzbūvēt māju.
  • Uzsākt savu uzņēmējdarbību.
  • Būtiski uzlabot savas dzīves un savas ģimenes dzīves līmeni.
  • Veikt sava mājokļa remontu vai rekonstrukciju.
  • Īstenot slēptākos sapņus, iemiesot realitātē grandiozus plānus.


Gandrīz katra Latvijas banka piedāvā kredītu pret nekustamā īpašuma ķīlu vai, citiem vārdiem sakot, “hipotēku”, bet pie kāda kreditora vērsties, lai saņemtu maksimāli izdevīgus nosacījumus?


Kredīts pret nekustamo īpašumu Latvijas Hipotēkā


Latvijas Hipotēka – kreditors, kas neattiecas uz banku struktūrām, bet kam ir finanšu uzņēmējdarbības licence. Galvenais atzars kompānijas darbā – kredītu izsniegšana pret nekustamā īpašuma ķīlu. Latvijas Hipotēkas mijiedarbības sektors ar saviem aizņēmējiem – visa Latvijas teritorija. Neapstrīdama priekšrocība darbā ar Latvijas Hipotēku – ātra pieteikumu izskatīšana un īpaša pieeja katram klientam. Lai uzzinātu, ar ko tik būtiski atšķiras kredīts pret nekustamo īpašumu Latvijas Hipotēkā, detalizēti apskatīsim, ko tad viņi piedāvā.


Mājokļa kredīta nosacījumi Latvijas Hipotēkā:

 

  1. Kredīts pret nekustamo īpašumu sola saviem klientiem naudas summu 75% apmērā no mājokļa tirgus vērtības.
  2. Pieļaujamais parāda atgriešanas periods – 15 gadi.
  3. Lai nosūtītu pieteikumu kredītam pret nekustamā īpašuma ķīlu, var izmantot oficiālo Latvijas Hipotēkas interneta lapu, piezvanīt kreditoram pa telefonu vai personīgi doties uz tā biroju.
  4. Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu Latvijas Hipotēkā tiek izsniegts, nenosakot konkrētus mērķus līdzekļu iztērēšanai, citiem vārdiem sakot, par saņemto naudu jūs varat nopirkt jaunu mājokli vai tūrisma ceļojumu, gadu vai divus nestrādāt, iziet ārstēšanās kursu vai uzsākt savu uzņēmējdarbību.


Kādus kredītu tipus var atrast Latvijas Hipotēkā?

 

  • Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu mājokļa labiekārtošanai – ar šāda aizņēmuma palīdzību jūs varat uzlabot savas mājas vai dzīvokļa stāvokli, pabeigt nekustamā īpašuma būvniecību, remontu vai rekonstrukciju, lai vēlāk to iznomātu un gūtu papildus peļņu.
  • Kredīts pret mājokli lauksaimniekiem – šis kredīts tiek noformēts pret nekustamo īpašumu zemes vai meža lietojamplatību veidā un atšķiras ar paaugstinātu pieprasījumu lauksaimnieku vidū. Neapšaubāmi iesācējas saimniecības var izmantot šo aizņēmumu uzņēmējdarbības uzsākšanai starta kapitāla veidā. Par kredīta naudu jūs varat nopirkt jaunu aprīkojumu, biznesam nepieciešamo nekustamo īpašumu, iegādāties izejvielas vai ieguldīt līdzekļus saimniecības attīstībā.
  • Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu būvniekiem – ideāls izmantošanai būvniekiem un personām, kas nodarbojas ar sava mājokļa celtniecību. Ar šādas hipotēkas palīdzību jūs neriskējat pazaudēt jau ieguldītās investīcijas, varēsiet pabeigt būvniecības procesu vai turpināt to ierastajā tempā.
  • Kredīta konsolidācija vai kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu vairāku aizņēmumu ātrai atmaksāšanai – Latvijas Hipotēka ātri un efektīvi konsolidē (dzēš) jūsu esošos kredītus. Noslēdzot šo darījumu, jūs iegūsiet vairāku parādsaistību neesamību, samazinātu ikmēneša maksājumu un finansiālo labumu – hipotēka tiek noformēta ar daudz mazākiem procentiem nekā jebkuri citi kredīti, rezultātā jūs pārmaksājat daudz mazāk. Zemais procents ir saistīs ar ķīlu (nekustamo īpašumu).


Ņemt vai neņemt kredītu pret nekustamā īpašuma ķīlu Latvijas Hipotēkā?


Viennozīmīgi atbildēt uz šo jautājumu ir samērā sarežģīti. Visdrīzākais, lēmuma pieņemšana “ņemt vai neņemt” kredītu būs atkarīga no jūsu personīgajiem apstākļiem un nekustamā īpašuma cenas. Attiecībā uz šo kredītu ir vairāki PAR un PRET, bet kurš svaru kauss nosvērsies – tas ir atkarīgs tikai no jums. Argumenti “PRET”: ja esat nolēmis noformēt kredītu pret nekustamā īpašuma ķīlu visai pieejamai summai, tas ir, 75% apmērā no jūsu mājokļa tirgus vērtības, tad jums diez vai izdosies atgriezt šo summu ar procentiem 15 gadu laikā, ja vien jūsu dzīvoklis nav ļoti lēts.


Runājot par kredīta summu, kuru jūs bez problēmām varēsiet atmaksāt 15 gadu laikā, tie ir aptuveni 10 000 eiro. Bet šādai summai pilnīgi mierīgi var noformēt arī visparastāko patēriņa aizņēmumu, neriskējot ar nekustamo īpašumu. Procentu likme 9% gadā – tas ir daudz zemāk kā citiem Latvijas nebanku kreditoriem, bet augstāk nekā vietējās bankās. Kas attiecas uz mājokļa kredīta noformēšanas operativitāti Latvijas Hipotēkā – salīdzinājumā ar bankām termiņi ir ļoti īsti. Bet arī šai operativitātei ir reāls izskaidrojums – kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu ar šādiem neilgiem atmaksas termiņiem ir jānoformē ātrāk nekā aizņēmums, kas tiks atmaksāts 25-30 gadu laikā.


Aplūkojot šo situāciju no otras puses, kompānijas speciālisti nekad neatteiks jums konsultatīvo atbalstu un mēģinās atrast visizdevīgāko variantu, palīdzēs noteikt, cik ilgā laika periodā jums būs ērti atmaksāt parādu. Ja vienkārši esat nolēmis nopirkt kādu dārgu objektu vai palīdzēt sev uzņēmējdarbībā, jums nevajag noformēt visus 75% no nekustamā īpašuma cenas, nelielu summu varēsiet atmaksāt daudz vieglāk. Vismaz 15 gadu laikā jūs to noteikti atmaksāsiet. Tomēr jāatzīmē, ka saņemt visus 75% no ieķīlātā nekustamā īpašuma cenas sanāk nebūt ne visiem, praksē – vien dažos gadījumos. Šādos gadījumos vairākkārt samazinās arī risks pazaudēt nekustamo īpašumu.


Iestājoties “forsmažora” situācijai (kad jums nav finansiālā potenciāla turpināt kredīta atmaksu), kreditors pauž savu lojalitāti: var piedāvāt kredītbrīvdienas vairāku mēnešu garumā vai pārdot nekustamo īpašumu, lai saglabātu lielu daļu naudas (jūs ieekonomēsiet uz kavējumu naudas un procentu likmes apmaksu). Jebkurā gadījumā, parakstot līgumu, jums būs jāiegādājas speciāla apdrošināšana, kas jūs pasargās no daudzām grūtībām, vismaz uz laiku.


Saskaņā ar statistiku Latvijā aizvien dominē kredīti ar nodrošinājumu, jo tie ir vislētākie. Tos ne vienmēr izmanto, lai saņemtu visus 75% no mājokļa cenas, bet arī tāpēc, lai veiktu lielu pirkumu (mēbeles, tehniku u.t.t.). Bet vienmēr ir iespēja, ka kreditors neapstiprinās jūsu pieteikumu pat ar ķīlas īpašumu. Pirmkārt, atteikumu iespējams saņemt, ja nekustamo īpašumu nevar uzskatīt par likvīdu vai jūsu ienākumi neļauj jums atmaksāt gaidāmās parādsaistības. Jebkurā gadījumā pirms kredīta noformēšanas noteikti salīdziniet visas esošās programmas, kā arī novērtējiet savas finansiālās iespējas.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Revolut Banka ver vaļā birojus Lietuvā un Īrijā

Forbes.ru informē, ka pavisam nesen Revolut izpilddirektors Ričards Deiviss (R.Davies) sniedza paziņojumu The Telegraph

Ceļojums uz Horvātiju kredītā

Cik bieži mēs sev liedzam to, kas mūs varētu padarīt pa īstam laimīgus? Jo mēs jau sen esam sapratuši, ka tieši emocijas un sajūtas ir daudz vērtīgākas par materiālajiem labumiem

Top paši dārgākie dzīvokļi Rīgā

Rīgā turpinās darījumi ar dzīvojamo nekustamo īpašumu cenā ap 1 miljonu eiro un dārgāk

Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu West Kredit

Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu – lielisks finansējuma variants visdažādākajām vajadzībām