Revolut klientu apkalpošana Eiropā

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Forbes.ru informē, ka pavisam nesen Revolut izpilddirektors Ričards Deiviss (R.Davies) sniedza paziņojumu The Telegraph, kurā viņš pastāstīja par savas kompānijas nodomiem: tiklīdz Lielbritānija pametīs Eiropas Savienību, viņi uzsāks Fintech startapus Lietuvā un Īrijā un nodos tiem Eiropas operācijas.


Pēc Deivisa vārdiem, kompānijas galvenais birojs joprojām atradīsies Londonā, lai nodrošinātu maksājumus Lielbritānijā, bet darbam ar Eiropu kompānija plāno saņemt vēl divas licences.


“Britu licenci EMI elektronisko maksājumu veikšanai mēs jau esam saņēmuši, tāpēc notiek darbs ar britu klientiem. Tagad mums ir jāsaņem Lietuvas EMI licence un licence banku darbībai, lai apkalpotu Austrumeiropu un Centrālo Eiropu. Piekļuves saņemšana Rietumeiropas klientiem – tas ir tas, ar ko mēs šobrīd nodarbojamies: noformējam Īrijas Centrālās bankas īru licenci”, piebilda Ričards savā paziņojumā.


Pēc Deivisa vārdiem, Revolut cenšas izveidot uzticamu trīspusēju struktūru, kas tiks iedalīta 3 galvenajās grupās. Katra no tām tiks paredzēta tuvajam tirgum. Iemesls ienākšanai šajos tirgos bija Brexit, tomēr tas spēja parādīt augsto pieprasījumu pēc banku pakalpojumiem Eiropā. Veiksmīgais menedžeris noslēdza runu ar rezumējumu par to, ka Revolut šajā reģionā ir daudzi miljoni lietotāju, tāpēc bizness šeit attīstās paātrinātā režīmā.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu West Kredit

Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu – lielisks finansējuma variants visdažādākajām vajadzībām

Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu Latvijas Hipotēkā

Kredīts pret nekustamo īpašumu – šis ir viens no drošiem variantiem kā saņemt lielu naudas summu visīsākajos termiņos bez papildus izziņām un citiem jūsu finansiālās labklājības apliecinājumiem

Nopirkt dzīvokli izsolē

Sava nekustamā īpašuma iegādes jautājums Latvijā ir samērā aktuāls, tāpēc ikviens no mums mēģina atrast visizdevīgāko iegādes variantu

Top paši dārgākie dzīvokļi Rīgā

Rīgā turpinās darījumi ar dzīvojamo nekustamo īpašumu cenā ap 1 miljonu eiro un dārgāk