Palīgs aizņēmumos: acīmredzams izdevīgums

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Protams, gribas atrast labāko, izdevīgāko un lētāko risinājumu, bet bieži vien nākas izmantot to, kas ir pieejams. Prestižu banku atteikumus aizņēmēji nereti saņem savas vainas un neapdomības dēļ. Nepareizi sniegta informācija, izdevīgu programmu un savu tiesību nezināšana noved pie tā, ka kreditors vai nu atsaka klientam vai piedāvā finanšu palīdzību, bet par paaugstinātu procentu likmi. Rezultātā aizņēmējs vai nu pārmaksā šajā pašā bankā vai vēršas mikrokredītu organizācijās, kuru aizņēmumi izmaksā daudz dārgāk par banku piedāvātajiem aizņēmumiem.

 

Smagos brīžos mēs pirmkārt aizmirstam par mūsu pirmajiem palīgiem naudas saņemšanā: kredītu brokeriem vai apvienotajiem kredītu centriem. Visdrīzāk mēs neaizmirstam, bet vienkārši atmetam šādu informāciju, jo uzskatām, ka jebkurš starpnieks strādā tikai tāpēc, lai gūtu peļņu, un to maz interesē aizņēmēja problēmas. Šis stereotipiskais viedoklis ir tikai mūsu domāšanas auglis, pamatojoties uz nekustamā īpašuma brokeru darbu, bet attiecībā uz kredītu centriem – tie ir acīmredzami maldi.

 

Objektīvu skatu uz kredītcentru darbu noteikti demonstrēs patiesa vēlme palīdzēt, atbalstīt un piemeklēt kreditēšanas variantu, kas maksimāli apmierinās aizņēmēju. Kredīta centra galvenais mērķis sadarbībā ar savu klientu – tā ir aizņēmēja laika, nervu un spēka ekonomija. Un atrodot vērtīgu variantu, kredītu centrs noteikti ieekonomēs arī jūsu naudu. Pats galvenais: jūs nevarēsiet pieļaut kļūdas saskarē ar kreditoru, jo pats nerunāsiet ar viņu. Kredītu centrs jūsu kandidatūru prezentēs bankai no labās puses un noteikti piemeklēs optimālo kreditēšanas programmu.

 

Kas jāatceras, izvēloties kredītu centu

 

Nav vērts steigties ar konkrēta kredītu centra, brokera vai aizņēmuma izvēli. Iesākumā pamēģiniet savākt visu esošo informāciju internetā, bet vēlāk izanalizēt visus datus. Iespējams, jūs varēsiet nodrošināties ar reālām cilvēku atsauksmēm, kas jau paspējuši izmantot noteikta kredītu centra atbalstu vai cilvēki ar analoģisku pieredzi ir jūsu apkaimē. Parasti kredīta centra starpniecības pakalpojumi veido 3-10% no izsniegtā aizņēmuma summas. Pakalpojumu cena svārstās atkarībā no paša kredīta apmēra: jo tas ir mazāks, jo lielāks procents un otrādi. Tāpat jāatceras, ka gadījumos, kad kredītu centrs nav varējis jums ne ar ko palīdzēt, jums nav jāapmaksā tā pakalpojumi.

 

Kredītu centra profesionāļi centīsies piemeklēt jums ideālo variantu. Pateicoties profesionālo brokeru kompetencei, vislabākais jums piemērotais risinājums nebūs ilgi jāgaida, jo kredītu starpnieka galvenais uzdevums – nepārtraukts monitorings un aktuālo datu analīze pēc spēkā esošajām populāro banku kredītprogrammām. Kredītu centrs pratīs atrisināt pat visbezcerīgākās situācijas, kur, izņemot vēlmi saņemt naudu, vairs nekā cita nav.

Kā liecina kredītu prakse, nelielu summu patēriņa kredīta veidā uz dažiem mēnešiem ikviens aizņēmējs var atrast un noformēt patstāvīgi. Bet kad runa iet par samērā lieliem kredītiem, piemēram, hipotēku, ieteicams nodrošināties ar nopietna kredītu centra atbalstu, lai pasargātu sevi no liekiem izdevumiem, noformējot darījumu, un piemeklētu pēc iespējams mazāku gada likmi.

 

Reti kurš zina, no kā sastāv hipotekārā līguma noslēgšana. Bet, sadarbojoties ar kredītu centru, aizņēmējam atliks tikai atrast nekustamā īpašuma objektu, kuru viņš gribēs iegādāties, visu pārējo jautājumu risināšanu uzņemsies kredītu centrs.

 

Sadarbības ērtumu ar kredītu centru nosaka arī tas, ka, vēršoties pie šāda starpnieka pirmo reizi, jūs nodrošināt sevi ar šādu atbalstu nākotnē. Kredītu centrs jūs noteikti informēs par jauniem un aktuāliem finanšu piedāvājumiem, kuri varētu jūs ieinteresēt. Nereti mēs gribam veikt vajadzīgo pirkumu, bet informācijas trūkuma dēļ palaižam garām savu iespēju izdarīt pirkumu tieši tagad. Regulāra informēšana par jaunumiem kreditēšanas jomā palīdzēs labot šo situāciju.

 

Kredītu centrs risku samazināšanai

 

Ja esat pratis reāli novērtēt situāciju un sapratis, ka lai paņemtu lielu kredītu vai hipotēku, jums būs nepieciešams kompetents atbalsts, vēršanās kredītu centrā kļūs par garantu veiksmīgai vajadzīgās naudas summas saņemšanai un par optimāliem procentiem. Ko tieši garantē lielākā daļa kredītu centru, sadarbojoties ar savu aizņēmēju:

 

  1. visizdevīgākās programmas, kas atbilst jūsu situācijai;
  2. kredīta saņemšana maksimāli ātros termiņos;
  3. individuāls brokeris ar nevainojamu darba izpildi;
  4. ārkārtīgi zema iespēja, ka banka atteiks jūsu pieteikumam;
  5. drošu darījumu noslēgšana, juridiskais atbalsts kredītlīguma parakstīšanas brīdī.

 

 

Iespējas, kuras var izmantot ikviens topošais aizņēmējs, vēršoties kredītu centrā:

 

  • kredītu centra pakalpojumu apmaksa pēc tam, kad saņemti rezultāti, kas jūs pilnībā apmierina;
  • maksimālā kredīta summa jūsu situācijā;
  • nav jātērē savs laiks un spēki piemērotas programmas meklējumiem;
  • katra pieteikuma neatliekamība;
  • risinājumu atrašana pat pašās sarežģītākajās situācijās;
  • banku atlaides un privilēģijas, ar kurām sadarbojas jūsu izvēlētais kredītu centrs;
  • minimālo procentu garantija jūsu gadījumā;
  • pilna aizņēmēja datu drošība un konfidencialitāte.

 

 

Kredītu centrs ir ne tikai jūsu kontaktpersona sadarbībā ar banku, bet arī otrādi: tas strādā, lai palielinātu viņa uzmanības lokā esošo kreditoru peļņu. Tāpēc tas ir posms savstarpēji izdevīgai sadarbībai starp abām pusēm. Bez tam, lai pārstāvētu jūsu ieinteresētību kreditora priekšā, kredītu centrs aizstāvēs arī jūsu likumīgās tiesības, kredīta noformēšanas darījums norisināsies plūstoši un bez kļūdām, izprotot katru kredītlīguma punktu.

 

Vērsties kredītu centrā var kā vienkāršas fiziskās personas, tā arī dažāda līmeņa organizācijas. Ar kredīta centra palīdzību jebkurš aizņēmējs varēs saņemt to, ko sen jau gribējis, bet nav atradis šādu iespēju. Šādas starpniekkompānijas sniegs savu atbalstu ne tikai programmas meklēšanas fāzē, bet arī kredīta atmaksas periodā. Izmantojot vienkāršus un racionālus kredītu centru risinājumus, jebkurš pirkums kļūst tuvāks un izdevīgāks.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredītu parādnieki

Lai kā mūs neraksturotu banka, agrāk vai vēlāk ikvienam no mums pienāk akūts naudas trūkuma brīdis, kad vienīgais sakrājošos problēmu risinājums ir vēršanās bankā ar mērķi saņemt jaunu kredītu.

Nebanku kredīts

Ar ko pievilcīgi nebanku kredīti un kāpēc tie ir tikpat populāri kā banku?

Aizdevums

Kāpēc bankas aizņēmumi kļūst aizvien nepopulārāki, bet to reitinga vietas TOPos aizvien biežāk aizvieto iedzīvotāju finanšu atbalsta online servisi?

Kredīts bez ķīlas

Samērā bieži aizņēmējiem nākas meklēt finanšu palīdzību ārpus bankas sienām.