Izdevīgi LatKredits bezmērķa aizņēmumi

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Šāds kredīts ir bezmērķa kredīts, tāpēc naudu var tērēt jebkurām vajadzībām: sākot no pirmās iemaksas hipotekārajā kredītā, beidzot ar pirmās nepieciešamības priekšmetu iegādi. Patēriņa kredītu noformēt ir daudz vieglāk nekā auto kredītu vai hipotēku, to uzskata par īstermiņa aizņēmumu un to var izsniegt skaidrā naudā vai ar bankas pārskaitījumu uz jūsu kredītkarti vai norēķinu kontu jebkurā bankā.


Patēriņa kredītu aprakstam var pievienot vēl vienu priekšrocību – noformēšanu dažādos veidos:

 

  • Ar internetbankas palīdzību.
  • Personīga vizīte kreditora filiālē.
  • Jebkurā veikalā, kur ir konkrētas bankas apkalpošanas punkts lielu pirkumu noformēšanai kredītā (arī auto saloni).


LatKredits patēriņa kredīts


Mūsdienu lielās konkurences apstākļos Latvijā ļoti ātri izveidojās kredītorganizāciju un banku platforma, kas vienlaicīgi sāka piedāvāt visu pieprasītāko finanšu instrumentu klāstu. Tagad gandrīz katrā kredītkompānijā iespējams noformēt līzingu, saņemt naudu pret auto vai dzīvokļa ķīlu, noformēt apvienoto kredītu u.t.t. Kredītu klāsts katrā bankā var mainīties, bet katram kreditoram tā piedāvājumā vienmēr ir populārais patēriņa kredīts.


Veicot nelielu kreditora darba analīzi un pievēršot uzmanību aizņēmēju atsauksmēm, var secināt, ka LatKredits patēriņa kredīts no līdzīgām citu banku programmām atšķiras ar pieejamākiem nosacījumiem. Bankas lojalitātes un finanšu instrumenta dēļ LatKredits patēriņa kredīts varēja iekarot veselu pielūdzēju armiju, kam pateicoties dažādās tīmekļa vietnēs parādījušies daudzi pateicīgi komentāri.


LatKredits patēriņa kredīta nosacījumi

 

  • Kredīta apmērs - 1000 – 10 000 eiro.
  • Gada procentu likme – no 14,9%.
  • Atmaksas periods - 3-72 mēneši.
  • Ātra pieteikuma izskatīšana pusstundas laikā bez maksas.
  • Kādām personām ir pieejams kredīts – visiem pilngadīgiem LR iedzīvotājiem ar oficiāliem ienākumiem.
  • Iesniegt pieteikumu kredītam var sekojoši: ar interneta bankas palīdzību vai jebkurā no LatKredits filiālēm.


LatKredits patēriņa kredīta lapā ikviens aizņēmējs var novērtēt savas iespējas, izmantojot online kredītu kalkulatoru. Šāda virtuālā ierīce šeit tiek piedāvāta kā divi lineāli ar slīdņiem, kurus pārvietojot, iespējams noteikt kredīta summu un atmaksas periodu. Rezultātā sistēma apstrādās ievadītos parametrus un jau pēc sekundes sniegs ikmēneša maksājuma apmēru pēc izvēlētajiem nosacījumiem.


Pārskatot lielāko daļu atsauksmju par LatKredits kredītiem, ne tikai par patēriņa aizņēmumiem, var nonākt pie secinājuma, ka kreditors patiešām palīdz saviem klientiem sasniegt biznesa mērķus, izkļūt no smagām finansiālām situācijām vai vienkārši segt neparedzētus izdevumus.


LatKredits patēriņa kredīta vienkāršība un pieejamība ir sekojoša: lai saņemtu naudu, aizņēmējam nav nepieciešams piedāvāt ķīlu. Viss, kas tiek prasīts no klienta – oficiāli ienākumi, kaut arī nelieli.


LatKredits patēriņa kredītu noformēšanas mehānisms


Lai viegli saņemtu LatKredits kredītu, ikvienam aizņēmējam vispirms jāizprot finansiālās palīdzības noformēšanas mehānisms:

 

  1. Pieteikuma aizpildīšana. Aizpildīt un iesniegt pieteikumu ar saviem datiem nepieciešams, lai LatKredits varētu novērtēt jūsu iespējas un atbilstoši tām piedāvāt jums piemērotu kredītprogrammu. Iesniegt pieteikumu kredītam iespējams ar oficiālās LatKredits lapas palīdzību vai personīgi apmeklējot kādu no kreditora filiālēm.
  2. Optimālā piedāvājuma saņemšana no LatKredits. Tiklīdz klienta datus izskatīs LatKredits speciālisti, klientam tiks piedāvāta individuāla līdzekļu aizņemšanās programma. Telefonsarunā varēs uzzināt nosacījumus konkrētam LatKredits aizņēmējam – kompānijas pārstāvis pēc lēmuma pieņemšanas uzreiz sazināsies ar pieteicēju. Atkarībā no tā, kādu kredīta veidu izvēlējies aizņēmējs, pieteikumu var izskatīt laika periodā no 10 minūtēm līdz 2 darba dienām. Ja nolēmāt noformēt LatKredits patēriņa kredītu, tad bankas lēmumu uzzināsiet visīsākajā laika periodā.
  3. Kredītlīguma parakstīšana. Pēc tam, kad klientam tiks nosūtīts individuāls LatKredits piedāvājums, viņam tas būs jāizskata un jāpaziņo savs lēmums: vai viņš grib noformēt kredītu ar tādiem nosacījumiem vai nē. Ja nākamais aizņēmējs izvēlas saņemt kredītu, tad viņam būs personīgi jāapmeklē LatKredits filiāle, paķerot līdzi nepieciešamos dokumentus. Kā tieši notiks vienošanās parakstīšana, kas tai būs nepieciešams, jūs varēsiet uzzināt telefonsarunā ar LatKredits speciālistu.
  4. Naudas saņemšana. Cik ātri aizņēmējs saņems visu kredīta summu LatKredits, būs atkarīgs no aizņēmuma veida, kuru viņš nolēmis noformēt. Ja runa iet par patēriņa kredītu, tad nauda klienta norēķinu kontā ienāks 30 minūšu laikā pēc kredītlīguma parakstīšanas.


Kādu vēl pakalpojumus var izmantot LatKredits?


Zināms, ka LatKredits specializējas ne tikai uz patēriņa kredītu izsniegšanu. Šajā kredītorganizācijā var saņemt finansiālo palīdzību vai atbalstu dažādiem mērķiem:


1. Auto līzings

 

  • Atmaksas periods – no 3 mēnešiem līdz 7 gadiem.
  • Procentu gada likme – no 2 %.
  • Maksimālā summa – līdz 50 000 eiro.
  • Pieteikuma izskatīšana – līdz pusstundai, bet, noformējot auto līzingu, šī procedūra var prasīt daudz ilgāku laiku.
  • Iesniegt pieteikumu var attālināti vai, apmeklējot tuvāko LatKredits filiāli.
  • Nav nepieciešama pirmā iemaksa.
  • Galvenās prasības aizņēmējam – vecuma kategorija 18-75 gadi un pastāvīgi oficiāli ienākumi.


2. Apvienotais kredīts

 

  • Iespēja apvienot un ātri atmaksāt līdz 10 ātrajiem kredītiem.
  • Atmaksas periods – no 3 mēnešiem līdz 6 gadiem.
  • Gada procentu likme – no 17.9%, kas ir vairākas reizes mazāk par to, ko aizņēmēji ir spiesti atmaksāt par agrāk paņemtajiem ātrajiem kredītiem.
  • Pieteikuma izskatīšana neprasīs vairāk kā pusstundu laika.
  • Iesniegt pieteikumu var ar LatKredits web-resursa palīdzību vai personīgi apmeklējot kādu no bankas filiālēm.
  • Piedāvājumu var izmantot visi gribētāji vecumā no 18 līdz 75 gadiem, kam ir oficiāli ienākumi.

3. Kredīts ar ķīlu

 

  • Kredīta apmērs – līdz 100 tūkstošiem eiro.
  • Atmaksas periods – 1-15 gadi.
  • Gada procentu likme – no 9%.
  • Pieteikuma izskatīšana notiek 1-2 dienu laikā.
  • Iesniegt pieteikumu var oficiālajā LatKredits tīmekļa vietnē vai personīgi bankas nodaļā.
  • Kredīts tiek izsniegts pret nekustamā īpašuma ķīlu un tā apmērs nevar pārsniegt 50% no objekta tirgus vērtības.
  • Noformējot kredītu pret auto ķīlu, tiek pieņemti transportlīdzekļi, sākot ar 2001.gada izlaidumu. Šajā gadījumā kredīta apmērs nevar būt lielāks par 90% no automašīnas tirgus vērtības.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts ar zemām procentu likmēm

Kredītprogrammu izdevīgumu, pirmkārt, nosaka procentu likmes apmērs. Jo zemāks šis rādītājs, jo izdevīgāks kredīts

5 veidi kā atdot kredītu

Ātrie kredīti daudziem Latvijas iedzīvotājiem kļuvuši par īstu glābiņu grūtā finansiālā brīdī

Tīra kredītvēsture

Nav noslēpums, ka katram no mums ir tiesības kļūdīties, bet ir tādas kļūdas, kas mums izmaksās ļoti dārgi, un izlabot tās ir gandrīz neiespējami

Auto līzings online

Auto iegāde vairs nav sarežģīta pat gadījumos, kad tā iegādei jums nav pietiekami daudz naudas auto kredīta pirmajai iemaksai