Ātra un vienkārša auto finansēšana online

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Protams, jūs varat noformēt kredītu, un šādi piedāvājumi šobrīd neuzliek par pienākumu saviem aizņēmējiem veikt pirmo iemaksu. Bet vēl lētāki un praktiskāki būs līzinga piedāvājumi, kurus turklāt iespējams noformēt tieši internetā.


Kā noformēt auto līzingu online, neizejot no mājas?


Vispirms jums ir jāzina, ka auto iespējams izvēlēties paša līzinga devēja auto placī. Protams, pēc šīs shēmas auto līzings tiek noformēts daudz ātrāk, jo darījumā iesaistītas tikai divas puses: līzinga devējs un aizņēmējs.


Bet notiek arī tā: jums ļoti iepaticies auto, kuru nejauši esat atradis sludinājumu portālā. Šo automašīnu pārdod vienkāršs Latvijas iedzīvotājs, un viņam ir jāsamaksā uzreiz visa naudas summa. Šādā gadījumā jūs kopā ar atrasto auto fotogrāfiju dodaties uz līzinga kompāniju un vēršaties ar līzinga pieteikumu, lai līzinga devējs jums nopirktu tieši šo auto. Reizē ar pieteikumu jums nāksies pievienot dokumentus, kas apliecina jūsu maksātspēju.


Vēl pirms došanās pie līzinga devēja mēs jums iesakām piezvanīt auto pārdevējam un painteresēties: vai viņš būs ar mieru pārdot savu auto līzinga kompānijai, lai rezultātā tā kļūtu jūsējā? Pēc vizītes pie līzinga devēja tas sāks pārrunas ar auto pārdevēju, un ja automašīna būs noteiktās cenas vērta (tiks veikts neatkarīgs vērtējums), līzinga kompānija noteikti piekritīs šim darījumam un iegādāsies jums transportlīdzekli.


Visus šos pasākumus, pat ieskaitot līzinga līguma parakstīšanu, iespējams veikt, atrodoties savās mājās kā pirmajā, tā otrajā gadījumā. Pieteikums tiek ātri aizpildīts elektroniskā veidā (katrai līzinga kompānijai ir izstrādāta sava forma), bet automašīnas fotogrāfija un dokumenti tiek nosūtīti elektroniskā veidā uz līzinga devēja e-pastu.


Kāds mēdz būt auto līzings?


Pastāv ļoti daudzi auto līzinga veidi, tipi un kategorijas, bet galvenās šī darījuma grupas tiek iedalītas divos veidos: finanšu līzings un operatīvais līzings. Ko nozīmē katrs veids, var noprast jau pēc to nosaukumiem:

 

  • Finanšu līzings – palīdz savam klientam pilnībā iegādāties auto, veicot nelielus maksājumus. Finanšu auto līzinga termiņa beigās auto pilnībā pāriet aizņēmēja īpašumā. Turklāt aizņēmējam ir tiesības pašam izvēlēties maksājumu apmēru, nosakot auto gala cenu, par kuru tas beigās tiks izpirkts.
  • Operatīvais – ļoti līdzīgs ilgtermiņa nomai. Līzinga līguma darbības termiņa beigās klients atgriež auto līzinga devējam. Šajā līzinga veidā ikmēneša maksājumi ir daudz mazāki, nekā finanšu līzingā, gandrīz nenozīmīgi, ja salīdzina tos ar auto kredīta ikmēneša maksu. Bet ja lietotājs līzinga darbības termiņa beigās pārdomā un nevēlas atgriezt auto, tas var pagarināt līgumu vai pilnībā izpirkt auto.


Ja salīdzina auto iegādi, izmantojot operatīvo un finanšu līzingu, tad transportlīdzekļa pilna cena aizņēmējam būs aptuveni vienāda.


Noteiktas kategorijas auto līzingam var būt dažādi nosacījumi vai prasības. Dažas programmas paredz pirmo iemaksu. Bet apdrošināšana ir jāveic jebkurā gadījumā, jo klients auto lietošanas laikā var iekļūt avārijā, automašīnu var nozagt, bet līzinga kompānijai būs kaut kādā veidā jāatlīdzina savi zaudējumi. Atšķirība šajā prasībā var būt tikai apdrošināšanas polišu saturā: katra līzinga kompānija pieprasīs noformēt konkrētas apdrošināšanas paketes.


Vispopulārākās auto līzinga online programmas

 

Vispieprasītākie un populārākie līzinga devēji Latvijā ir trīs finanšu kompānijas: SEB banka, Swedbank un Altero. Šīs kompānijas ļauj noformēt auto līzingu online, kas nozīmē, ātri, vienkārši un neizejot no mājas.


SEB bankas auto līzings


Šis kreditors piedāvā visoptimālāko auto līzinga risinājumu, jo tā programma tiek iedalīta divās kategorijās: jauniem klientiem un tiem, kas jau paspējuši izmantot kreditora pakalpojumus. Jebkurā gadījumā šis auto līzings ļauj:

 

  • Iegādāties kā jaunu, tā arī lietotu auto.
  • Izmantot individuālu procentu likmi.
  • Nosūtīt līzinga pieteikumu online.
  • KASKO apdrošināšanas cena var tikt iekļauta līzinga kopējā cenā.


Šai pat lapā SEB banka atļauj izmantot savu online kalkulatoru, lai potenciālais aizņēmējs varētu aprēķināt savu ikmēneša maksājumu un novērtēt savas iespējas. Lai veiktu aprēķinu, kalkulatorā ir jāievada auto cena, līzinga atmaksas termiņš un pirmās iemaksas apmērs.


Līzinga galvenos nosacījumus iespējams uzzināt atsevišķā ielikumā “Nosacījumi”:

 

  1. Minimālā auto līzinga summa – 7000 eiro.
  2. Atmaksas periods – līdz 7 gadiem.
  3. Pirmā iemaksa – jauniem auto – 10%, lietotiem – 20%.
  4. KASKO apdrošināšana ir jāformē visu auto ekspluatācijas laiku.
  5. Līguma termiņa darbības beigās automašīna vēl nedrīkst būt 13 gadus veca.


Šīs bankas lapā līzinga kalkulators ir arī kredīta kalkulators. Tāpēc, ja esat nolēmis to izmantot, lai aprēķinātu līzinga maksājumus, jūs vienlaicīgi uzzināsiet, kādi maksājumi jūs sagaidīs, noformējot auto kredītu.


Altero programma


Šis kreditors saviem apmeklētājiem piedāvā izmantot universālu kredītu kalkulatoru, kurā kreditēšanas programmas veidu iespējams izvēlēties tieši online skaitļošanas ierīcē. Pārslēdzot ierīci uz opciju “Auto kredīts un līzings”, mēs varam noteikt šādus datus:

 

  • Auto kredīta vai līzinga apmērs.
  • Parāda atmaksas termiņš.


Pēc tam kalkulatora ekrāns atspoguļos aptuveno ikmēneša maksājuma apmēru. Ja jūs ir ieinteresējis šis piedāvājums, jūs varat uzreiz atstāt pieteikumu auto līzinga vai auto kredīta noformēšanai. Pēc tam ar jums noteikti sazināsies Altero speciālists, lai sīkāk pastāstītu par jūsu iespējām.


Altero auto finansēšana


Altero piedāvā vairākas auto finansēšanas idejas: bez auto līzinga un auto kredīta gribētāji iegādāties personīgo transportu var izmantot arī patēriņa kreditēšanu. Pēdējais naudas aizņemšanās veids ļauj iegādāties jebkuru auto vai noformēt kredītu tādā apmērā, ka nauda pietiks arī remontdarbu veikšanai. Bet ar auto līzingu un auto kredītu viss ir daudz stingrāk:

 

  1. Auto kredīts ir paredzēts lietotu auto iegādei.
  2. Auto līzings ir pieejams, pērkot jaunus auto vai transportu ar nelielu nobraukumu.


Auto līzinga kalkulators tiek piedāvāts tāds pats kā augstākminētajiem kreditoriem: ievadot vienas vērtības, jūs vienlaicīgi saņemat auto līzinga un auto kredīta kreditēšanas nosacījumus.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kad nepieciešams kredīts

Neapšaubāmi, mums visiem patīk savlaicīgi plānot savus izdevumus, bet diemžēl tas ne vienmēr ir iespējams

Kredīts ar zemām procentu likmēm

Kredītprogrammu izdevīgumu, pirmkārt, nosaka procentu likmes apmērs. Jo zemāks šis rādītājs, jo izdevīgāks kredīts

iPhone X līzingā

Jaunu pilnveidotu gadžetu mīļotāji tagad var atviegloti uzelpot - jaunais iPhone X jau ir pieejams ne tikai parastā tirdzniecībā, pat ne kredītā, bet līzingā!

LatKredits patēriņa kredīts

Patēriņa kredīts – viens no populāriem naudas aizņemšanās veidiem