Kredīts visiem dzīves gadījumiem Norvik bankā

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Norvik bankā noformētā patēriņa kredīta atmaksa notiek katru mēnesi no jūsu norēķinu konta. Lai to izdarītu, jums ir jau iepriekš jāparūpējas par to, lai jūsu Norvik bankas kontā būtu pietiekama naudas summa, ko varētu noņemt konkrētā datumā. Kredīta minimālā maksājuma apmērs un atmaksas datums vienmēr tiek norādīts kredītlīgumā, tāpēc aizņēmējam atliek tikai ievērot parakstītās vienošanās nosacījumus. Patēriņa kredīta atmaksa notiks tik ilgi, kamēr pilnībā tiks atmaksāta visa saņemtā aizņēmuma summa kopā ar aprēķināto gada likmi. Norvik bankas klientam ir arī tiesības atmaksāt saņemto patēriņa kredītu pirms termiņa bez soda naudām vai citiem papildus maksājumiem.


Patēriņa kredīta atmaksas piemērs Norvik bankā


Klients Norvik bankā noformējis patēriņa kredītu 1000 eiro apmērā ar atmaksas termiņu uz 12 mēnešiem ar 17% gada likmi. Patēriņa kredīta ikmēneša minimālais maksājums ir 91,20 eiro. Kopējā kredīta summa ir 1114,90 eiro, šajā summā iekļauti arī aprēķinātie gada likmes procenti 94,40 eiro apmērā un maksa par patēriņa kredīta noformēšanu Norvik bankā – 20 eiro. Šāda aprēķina rezultātā efektīvā gada procentu likme (GPL) ir 23% apmērā.


Bet arī šis aprēķina piemērs ir tikai aptuvens paraugs. Precīzus nosacījumus par jūsu patēriņa kredītu Norvik bankā jūs varēsiet uzzināt, ja vērsīsieties klientu apkalpošanas centrā. Neaizmirstiet, ka katram kredītam ir jābūt pamatotam, bet jūsu iespējām – reāli novērtētām. Bezatbildīga attieksme pret finanšu saistībām var novest pie soda sankcijām un sabojātas kredītvēstures.


Patēriņa kredīta priekšrocības Norvik bankā

 

  1. Pieteikums patēriņa kredītam tiek izskatīts pusstundas laikā.
  2. Iespējamā patēriņa kredīta summa: no 150 līdz 10 tūkstošiem eiro.
  3. Procentu likme no 12%, bet katram aizņēmējam GPL apmērs tiek noteikts individuāli.
  4. Patēriņa kredīta atmaksas periods: no 3 mēnešiem līdz 5 gadiem.
  5. Nav nepieciešams pārvest aizņēmēja ienākumus uz norēķinu kontu Norvik bankā.
  6. Izdevīgas individuālas kredītprogrammas pensionāriem.


Prasības potenciālajiem aizņēmējiem, kas aizpildījuši pieteikumu patēriņa kredīta saņemšanai:

 

  1. Aizņēmēja vecums – no 18 gadiem.
  2. Obligātais ikmēneša “neto” ienākumu līmenis (pēc visu nodokļu un finanšu saistību nomaksas) – sākot no 225 eiro.


Pieteikumu patēriņa kredīta saņemšanai klients var nosūtīt ar Norvik internetbankas palīdzību vai jebkurā klientu apkalpošanas centrā. Reizē ar pieteikumu potenciālajam aizņēmējam ir jāpievieno savas pases vai ID kartes kopija (jeb cits personu apliecinošs dokuments).


Jums pieejamās kredīta summas apmērs vai gada procentu likme tiek aprēķināta katram aizņēmējam individuāli atkarībā no ienākumu līmeņa un to regularitātes. Kreditora vērīgais skatiens noteikti tiks pievērsts arī jūsu esošajām finanšu saistībām un kredītvēsturei.


Tarifi pakalpojumiem Norvik bankā

 

  • Dokumentu izskatīšana, iesniedzot pieteikumu patēriņa kredītam, ir bez maksas.
  • Kredīta noformēšana un tā izsniegšana skaidrā naudā – 2% no kredīta summas, bet ne mazāk kā 14,23 eiro.
  • Procentu likme kredītiem, kas tika izsniegti vēl pirms 2014.gada 15.maija, paliek 20-30% apmērā.
  • Procentu likme kredītiem, kas noformēti no 2014.gada16.maija, ir 18,99% gadā un tiek aprēķināta tikai izmantotajai kredītlīdzekļu summai.
  • Uzlabotā procentu likme kredītiem, kas izsniegti no 2014.gada 16.maija, ir 17,99% no izmantotā kredītlimita summas.
  • Daļēja vai pilnīga pirmstermiņa atmaksa Norvik bankā tiek veikta bez maksas.


Katrs Norvik bankas klients var cerēt uz uzlabotu procentu likmi, ja izpildīs vismaz vienu prasību no zemāk minētajām:

 

  1. Klienta ienākumi tiek ieskaitīti viņa norēķinu kontā Norvik bankā jau 6 mēnešus un ilgāk.
  2. Klienta pensija tiek ieskaitīta viņa norēķinu kontā Norvik bankā, noformējot kredītu aizņēmējam ir pienākums informēt VSAA par savu vēlmi saņemt pensiju Norvik bankā.
  3. Ja pieteicējs ir veiksmīgi atmaksājis divus kredītus, neatkarīgi no tā, kurā bankā (Norvik vai citā) tikušas noformētas kredītsaistības ar maksimums vienu kavētu maksājumu, kas nav pārsniedzis 60 dienas.
  4. Ja Norvik bankas klients ir ticis galā ar savām saistībām un atmaksājis vismaz 50% no sava parāda Norvik bankai, nepieļaujot kavējumus ilgāk kā 10 dienas.
  5. Ja Norvik bankas klientam ir aktīva kredītkarte ar konkrētu aizņēmuma līdzekļu limitu un klients nav kavējis kredīta atmaksas maksājumus ne ilgāk kā 10 dienas. Turklāt naudas atmaksa tiek izvērtēta ik pēc 6 mēnešiem. Citiem vārdiem sakot, lai saņemtu uzlabotu patēriņa kredīta likmi Norvik bankā, aizņēmējam ir regulāri jāatmaksā sava kredītkarte un tam nedrīkst būt vairāk kā 10 dienu ilgi kavējumi 6 mēnešu periodā.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts SEB bankā

SEB banka ir viens no populārākajiem Latvijas kreditoriem, kas sevi pozicionē nevis kā investoru, bet finanšu palīgu saviem klientiem.

Kredītu apdrošināšana

Vēršoties finanšu iestādē pēc palīdzības kredīta veidā, mēs reti aizdomājamies par to, ka šajā situācijā iesaistām arī savus tuviniekus

Kredīts vasarnīcas iegādei

Par ko visvairāk sapņo lielo pilsētu iedzīvotāji? Protams, par savu “pasaku” ārpus pilsētas robežām ar nosaukumu “vasarnīca”!

Top interesantākās biznesa idejas

Laura Kattano pameta darbu restorānā, lai uzsāktu savu biznesu, un viņai tas izdevās

Kā plānot savu budžetu

Katrā ģimenē izdevumu un izmaksu plānošana notiek dažādi. Gadās arī tā, ka visus izdevumus sedz vīrietis, mēdz būt, ka to dara sieviete