Populārie aizņēmumi no SEB bankas

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

SEB bankas politika ir balstīta uz atbalsta sniegšanu uzņēmīgiem cilvēkiem, kas ar savām idejām spēj uzlabot ekonomisko situāciju valstī. Tieši tāpēc par šīs bankas klientu var kļūt ikviens (fiziska vai juridiska persona). Kreditoram ir sava internetbanka, kurā var piereģistrēties, lai būtu informēts par visiem finanšu jaunumiem, un lietot bankas produktus ar izdevīgiem nosacījumiem.


Patēriņa kredīts SEB bankā


Visizplatītākais, populārākais un pieejamākais SEB bankas finanšu piedāvājums ir patēriņa kredīts. Šo aizņēmuma veidu ir visvieglāk saņemt, tāpēc to visbiežāk noformē, lai apmaksātu dažādus izdevumus, iegādātos auto vai veiktu pirmo iemaksu hipotekārajam kredītam. Lai saprastu, kā tieši notiek patēriņa kredīta saņemšana SEB bankā, sīkāk apskatīsim kreditora prasības un šīs programmas nosacījumus.


Patēriņa kredīta noformēšanai nav nepieciešama ķīla.

 

  • Lai saņemtu aizņēmumu, aizņēmējam nav jāveic pirmā iemaksa.
  • Izmantojot kredītu automašīnas iegādei, klients var cerēt uz daudz izdevīgākiem nosacījumiem.

 

Ērta internetbanka ļauj kreditora klientiem nosūtīt kredīta pieteikumu tieši no resursa. Tiklīdz tiks parakstīts līgums starp abām pusēm, aizņēmējs uzreiz saņems visu kredīta summu savā norēķinu kontā SEB bankā. Ja jūs vēl neesat paspējis kļūt par šī kreditora klientu, jums vispirms ir jādodas uz tuvāko šīs bankas filiāli, lai atvērtu savu norēķinu kontu.


Saziņa ar banku, izmantojot internetbanku, ir maksimāli ērta. Izvēloties nepieciešamo produktu konkrētai klientu grupai, jūs varat ne tikai nosūtīt pieteikumu vajadzīgajai naudas summai, bet arī patstāvīgi aprēķināt aptuveno atmaksas grafiku iebūvētā online kalkulatorā.


Patēriņa kredīta saņemšanas nosacījumi


1. Patēriņa kredīta procentu likme ir fiksēta, bet atšķiras ar savu apmēru atkarībā no tā, uz kādu klientu kategoriju jūs attiecaties. Šim produktam gada likme tiek noteikta sekojoši:

 

  • Parastajiem un jaunajiem klientiem (tie, kas kredītu SEB bankā noformē pirmo reizi) – 19% gadā.
  • Sudraba līmeņa klienti var cerēt uz 15% gadā.
  • Zelta līmeņa klienti var noformēt patēriņa kredītu ar 10,5% gadā.
  • Kredītu ar likmi 10% gadā var saņemt tie aizņēmēji, kas par aizņemtajiem līdzekļiem nolēmuši iegādāties vieglo automašīnu vai moto transportu. Lai pēc 2 mēnešiem kredīta likme netiku palielināta, aizņēmējam ir jāreģistrē transportlīdzeklis CSDD uz sava vārda.


Ja klients attiecas uz Sudraba vai Zelta līmeņa grupu, viņš var cerēt uz atlaidēm, noformējot SEB bankā jebkuru finanšu produktu, ne tikai patēriņa kreditēšanu.


2. Iespējamā patēriņa kredīta apmērs: 500 -15000 eiro. Katram klientam maksimālā kredīta summa tiek aprēķināta individuāli atkarībā no viņa ienākumu līmeņa, kredītvēstures un esošajām finanšu saistībām.


3. Kredīta summa tiek izsniegta tiklīdz aizņēmējs paraksta līgumu. Nauda tiek ieskaitīta klienta bankas norēķinu kontā.


4. Aizņēmuma atmaksas periods var būt robežās no 6 mēnešiem līdz 6 gadiem. Ja aizņēmējs gribēs visu kredītu atmaksāt pirms termiņa, viņš to var izdarīt bez papildus izdevumiem.


5. Kredīta atmaksas metode: kredīts tiek maksāts katru mēnesi vienādās summās. Šī nianse ļauj jums plānot savu budžetu. Viena maksājuma apmērs nedrīkst pārsniegt 40% no jūsu tīrajiem ienākumiem (pēc visu nodokļu un citu finanšu saistību nomaksas). Patēriņa kredīta minimālais obligātais maksājums reizi mēnesī tiek noņemts no jūsu norēķinu konta SEB bankā. Tāpēc jums jau iepriekš ir jāparūpējas, lai jūsu kontā būtu nepieciešamā naudas summa.


6. Lai iesniegtu pieteikumu bankā kredīta saņemšanai, jums ir jāuzrāda sava pase vai ID karte, pieteikums (to var aizpildīt un nosūtīt arī online ar internetbankas palīdzību), dokuments, kas apliecina jūsu ienākumus, ja jūs tos nesaņemat SEB bankas kontā (šāds apliecinājums var būt jūsu konta izraksts citā bankā par pēdējo pusgadu).


Ja kāds no klientiem jauc patēriņa kredītu ar overdraftu vai ne līdz galam izprot pēdējā produkta nosacījumus, mēs sniegsim nelielu uzziņu.


Patēriņa kredīta īpašības:

 

  • Patēriņa kredīta apmērs – 500 -15000 eiro.
  • Obligātais maksājums fiksētā apmērā.
  • Kredīta atmaksa tiek veikta automātiski no jūsu konta SEB bankā.


Overdrafta īpašības:

 

  • Nav obligāto ikmēneša maksājumu.
  • Apmērs: no 200 eiro – klienta vienas darba algas apmērā.
  • Apmaksa tiek veikta automātiski no klienta bankas konta SEB bankā.

 

Hipotekārais kredīts SEB bankā

 

SEB mājokļa kredītu var izmantot ne tikai nekustamā īpašuma iegādei primārajā tirgū, bet arī kā finanšu palīdzību mājokļa remontam, tā labiekārtošanai vai jaunas mājas būvniecībai “no nulles”.


Galvenās SEB hipotekārā kredīta iezīmes: atmaksas periods 30 gadi un iespēja pārcelt pamatsummas atmaksu uz 18 mēnešiem.


Ja šis piedāvājums jūs ir patiešām ieinteresējis, jūs varat atnākt uz konsultāciju pie SEB bankas kredītspeciālista un uzzināt savas iespējas:

 

  1. Cik liela hipotekārā kredīta summa jums būs pieejama.
  2. Obligātā maksājuma apmērs jūsu izvēlētajā atmaksas periodā.
  3. Pirmās iemaksas apmērs, iespēja veikt līdzfinansējumu trešajām personām.


Ja jūs jau esat šīs bankas klients, tad nosūtīt kredīta pieteikumu mājokļa iegādei jūs varat no personīgā kabineta kreditora internetbankā. Ja jūs vēl neesat paspējis kļūt par SEB klientu, varat apmeklēt jebkuru tuvāko filiāli un novērtēt savas iespējas.


Lai patstāvīgi uzzinātu aptuvenos hipotekārā kredīta maksājumus, jūs varat izmantot online kalkulatoru un aprēķināt ikmēneša maksājumus, ievadot dažādus atmaksas parametrus un aizņēmuma pamatsummu.


Mājokļa kredīta noformēšanas nosacījumi


1. Iespējamais mājokļa kredīta apmērs:

 

  • pēc klasiskās programmas līdz 85% no mājokļa cenas. Par ķīlas īpašumu var kļūt iegādājamais nekustamais īpašums vai jau esošais mājoklis;
  • ar valsts galvojumu – līdz 95% no mājokļa cenas, šādā programmā var piedalīties speciālisti vecumā līdz 35 gadiem ar augstāko izglītību un ģimenes, kurās ir bērni, kas nav sasnieguši 25 gadu vecumu;
  • ar “atliktās atslēgas” iespēju līdz 60% no iegādājamā nekustamā īpašuma cenas. Šī iespēja paredz, ka aizņēmēja maksātnespējas gadījumā iegādātais nekustamā īpašuma objekts (mājoklis) tiks pārdots, un visas saistības no viņa tiks noņemtas.


2. Hipotekārā kredīta summa – no 35000 eiro.


3. Atmaksas periods – līdz 30 gadiem.


4. Kredīta ikmēneša atmaksa notiek automātiski, atskaitot obligātā maksājuma summu no jūsu SEB konta noteiktā mēneša datumā. Maksājuma apmērs nedrīkst pārsniegt 40% no aizņēmēja ikmēneša tīrās peļņas.


5. Aizņēmuma izsniegšanas nosacījumi: stabili ienākumi pietiekamā līmenī, lieliska kredītvēsture, kredīta nodrošinājums (ķīlas likviditāte).

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kā plānot savu budžetu

Katrā ģimenē izdevumu un izmaksu plānošana notiek dažādi. Gadās arī tā, ka visus izdevumus sedz vīrietis, mēdz būt, ka to dara sieviete

Kā atbrīvoties no aizņēmumiem

Katrs, kas kaut reizi dzīvē ir noformējis kredītu, ar laiku uzdod sev jautājumu “Kā atbrīvoties no aizņēmuma?”

Patēriņa kredīts Norvik bankā

Gandrīz visi aizņēmēji zina, kā pareizi un izdevīgi noformēt patēriņa kredītu, bet diemžēl ne visi ievēro tā atmaksu saskaņā ar naudas atgriešanas grafiku

Kredīts vasarnīcas iegādei

Par ko visvairāk sapņo lielo pilsētu iedzīvotāji? Protams, par savu “pasaku” ārpus pilsētas robežām ar nosaukumu “vasarnīca”!

Kredītu apdrošināšana

Vēršoties finanšu iestādē pēc palīdzības kredīta veidā, mēs reti aizdomājamies par to, ka šajā situācijā iesaistām arī savus tuviniekus