Kredīts jebkurām vajadzībām PNB Bankā

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Iespējamās finansiālās palīdzības diapazons šajā patēriņa kredīta veidā variējas no 150 līdz 10 000 eiro, tieši tāpēc var ar pārliecību apgalvot, ka šis aizņēmums būs piemērots jebkuriem mērķiem, tai skaitā arī auto iegādei. Arī šī patēriņa kredīta atmaksas periods paver saviem aizņēmējiem neierobežotas iespējas: no 3 mēnešiem līdz 5 gadiem. Visus šos ērtos nosacījumus pamato arī izdevīga gada likme – no 12% gadā. Visu augstākminēto nosacījumu dēļ šīs bankas patēriņa kredītu patiešām var uzskatīt par “atradumu”.


Kā noformēt patēriņa kredītu PNB bankā


Pirmkārt, jāatzīmē, ka patēriņa kredīts – tas ir tas finanšu instruments, kas piemērots dažādu problēmu risināšanai. Par šo aizņemto naudu jūs varat uzreiz veikt dārgu pirkumu vai izmantot izsniegtos līdzekļus kā trūkstošo summu lielam pirkumam (parasti nekustamā īpašuma vai auto iegādei). Veikt remontu vai apdares darbus, brauciens sengaidītā ceļojumā – par visu to jūs varat norēķināties ar patēriņa kredītu tieši tagad, bet aizņēmuma atmaksu ieplānot jums ērtā laika periodā.


Patēriņa kredīta priekšrocības PNB bankā

 

  1. Potenciālā aizņēmēja pieteikums patēriņa kredīta saņemšanai tiek izskatīts pusstundas laikā, turklāt jāiesniedz tikai dokumentu minimums.
  2. Patēriņa kredīta noformēšana var notikt, uzrādot pasi vai citu dokumentu, kas var apstiprināt pieteicēja identitāti.
  3. Ja aizņēmuma saņemšanai jūs varēsiet uzrādīt galvotāju, tad banka ir gatava paaugstināt jums iespējamo kredīta summu.
  4. Noformējot kredītu PNB bankā, jūs saņemat tiesības personīgi izvēlēties kredīta atmaksas periodu.
  5. Kredītlīdzekļi ienāk jūsu norēķinu kontā uzreiz, kad būsiet parakstījis līgumu ar banku.
  6. Ikmēneša maksājumi, ar kuriem aizņēmējs atmaksās aizņēmumu, ir fiksēti, un to apmēru nevar mainīt dažādu iekšēju vai ārēju apstākļu dēļ.
  7. PNB banka ļauj saviem klientiem atmaksāt kredītsaistības pirms termiņa, neatkarīgi kā tieši tas notiks: daļēji vai pilnā apmērā. Turklāt par pirmstermiņa atmaksu banka neuzrēķinās papildus komisiju vai soda naudu.
  8. Noformēt kredītu šajā bankā var pilnīgi visi, aizņēmuma noformēšana neuzliek jums par pienākumu noformēt norēķinu kontu darba algas ieskaitīšanai.


Kā iesniegt kredīta pieteikumu PNB bankā


Izdarīt to ir samērā vienkārši. Pieteikumu patēriņa kredīta saņemšanai var aizpildīt un nosūtīt kreditora oficiālajā interneta resursā. Jūs varat doties arī uz tuvāko PNB bankas klientu apkalpošanas centru un tur aizpildīt pieteikumu papīra formā.


Atbilde uz pieteikumu jums nebūs ilgi jāgaida, jūs to saņemsiet ne vēlāk kā 30 minūšu laikā no pieteikuma nosūtīšanas brīža. Reizē arī pozitīvu atbildi jūs saņemsiet arī naudas izsniegšanas nosacījumus. Ja bankas piedāvājums jūs apmierina – parakstiet kredītlīgumu un saņemiet savā norēķinu kontā plānoto finansiālā atbalsta summu.


Vēlreiz gribam atgādināt, ka nauda jūsu norēķinu kontā parādīsies uzreiz, tiklīdz parakstīsiet kredītlīgumu. Bet lai to noformētu, jums būs jāuzrāda tikai sava pase vai cits personu apliecinošs dokuments.


Aptuvenais aprēķins


Lai nākamie bankas aizņēmēji varētu ērtāk un ātrāk novērtēt savas iespējas, PNB Bank savā lapā izvietojusi online kalkulatoru, kas, izvēloties kredīta summu un atmaksas periodu, aprēķina aptuveno ikmēneša maksājumu.


Piemērs


Tiek noformēts kredīts par 1000 eiro lielu summu ar atmaksas termiņu uz 12 mēnešiem ar 17% gadā. Saskaņā ar bankas aprēķina algoritmu un tās online kalkulatoru ikmēneša maksājums būs 91,20 eiro. Kopā aizņēmējam kredīts izmaksās 1114,4 eiro. Šajā summā ietilpst aprēķinātā gada likme – 94,40 eiro un komisija par kredīta noformēšanu – 20 eiro. Kopā efektīvā kredīta gada likme (GPL) ir 23% gadā.


Visus šos aprēķinus var raksturot tikai kā “aptuvenus”. Lai precizētu konkrētu informāciju, jums ir jāvēršas kādā no PNB Bank apkalpošanas centriem, lai sniegtu ziņas par sevi un noteiktu piemērotus kreditēšanas nosacījumus.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Pirmā auto iegāde

Autovadītāja tiesību iegūšana ir viens no spilgtākajiem brīžiem katra autovadītāja dzīvē

Kā pareizi izvēlēties aizņēmumu

Ja esat saskāries ar finansiālu problēmu un redzat, ka to palīdzēs atrisināt tikai kredīta noformēšana, tad labāk izvēlēties bankas programmu, kas būs ideāli piemērota jūsu konkrētā mērķa apmierināšanai

Kas ir jāzina, iegādājoties auto

Pieprasījums pēc lietotiem auto Latvijā sasniedz savus maksimālos rādītājus. Daudzi automīļi sāk piemeklēt sev daudz uzticamāku automašīnu

Kā nopirkt auto Latvijā

Ikviens no mums kaut reizi dzīvē ir dzirdējis kādu biedējošu stāstu par lietota auto iegādes tēmu